Svadobný fotoalbum. Kde nájdem tie najkrajšie?

Ahojte vsetci, zhanam v Bratislave pekny svadobny fotoalbum,ale zatial som ziadny taky,ktory by bol podla mojich estetickych aj cenovych predstav,ale jasne,ze mi viac zalezi na tom ,ako by mal vyzerat... Neviete mi odporucit nejaky obchodik,alebo mi poslat link na stranku,kde ich ponukaju,piste aj IT Potesim sa aj fotkam vasich albumov,ako vyzeraju-pre moju inspiraciu ;-) DAKUJEM!!!
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
cau maciatko, my sme si kupili album na obchodnej, v takom obchodiku, kde aj vyvolavaju fotky, aj tam predavaju cd-cka. pekne albumy (teda aspon podla mna), maju aj na nam. snp v kodaku. ja by som ale na Tvojom mieste s albumom este chvilu pockala, lebo zatial asi presne nevies, kolko si date vyvolat fotiek. navyse my sme tie fotky zatial dali len do takeho obycajneho albumu, lebo ich este vselikade berieme ukazovat a nechcem, aby sa dochytali a tak. a tie ceny - ak chces kvalitny album, tak na nom asi neusetris. navyse pri tych vsetkych vydavkoch, ktore ma clovek so svadbou, je toto uz naozaj detail :-)
Odpovedať
My máme svadobný album za 300,- sk a je pekný...najhoršie je, že kým ho všetci uvidia, tak to ochytajú a je to už teraz špinavé. Až to bude už po, tak kúpime nový a ten už zostane pekný čistý, tak s tým počítaj mačiatkooo.
Odpovedať
Maciatko, presne touto otazkou sa zaoberam uz tyzden. Videla som jeden pekny album A4 v Avione, ale stoji 1100 Sk, co sa mi zda strasne vela. Inac sa normalne pekne albumy asi vyparili.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, ja mam krasny, ale dostala som ho od kamosky ako dar... Je z Piestan, ked ho tam uvidim ,dam vediet kolko stoji... Je zlto bezovy, je tam napisane svadba v roznych jazykoch, fotka na ktorej su take cajove ruzicky a kusok zavoja. Je nezny a mily...
Odpovedať
a ja mam krasne svadobne fotoalbumy z FUJI v Poluse... jeden stal 620,- Sk... a zajtra sa ustim do jeho naplnania... fotiek mame 260, takze je z coho vyberat... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa celkom páčila ponuka v Auparku vedľa Terna - tam je také mini fotolabko, tak majú fakt dobrý výber fotoalbumov.
Odpovedať
v piatok som kupila krasny jednoduchy biely svadobny fotoalbum vo FUJI v Auparku,ako spominala aj Madeleine,je formatu A4,stal 420,-Sk a fotky sa lepia na lepive strany a prekryju priesvitnou foliou :-)
Odpovedať
baby ja som jeden kupila v DK, stvorcovy, tiez s tou foliou za 195 :-D som oci vyvalovala nad tou cenou
Odpovedať
baby, presne to som vam chcela napisat - ako madeleine a maciatkooo. my sme kupili velmi pekny album v auparku vo Fuji. vyvolavaju tam fotky a maju dobry vyber albumov. a cena bola tusim okolo 500-600 Sk. alebo 700,-Sk? neviem presne, kupovali sme aj dovolenkovy tak sa mi to pletie. ale urcite sa tam zbahnite pozriet. je to vedla terna.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, nechcem Vas strasit, ale mate skusenosti s takymi albumami ? ja ich mam niekolko, takych foliovych a asi po dvoch rokoch sa ta folia totalne zvlnila a vyzera to hrozne :-( ak mate niekot napad co sa s tym da robit, dajte mi vediet :-)
Odpovedať
my sme kupili nie taky s foliou, ale taky ten zakladaci. ten sa mi zda praktickejsi :-) na album s foliou nemam trpezlivost :-( a nervy. vzdy mi tam ostavali nejake bublinky ........
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
caute, neporadite mi,kde zozeniem na SK nejake naozaj pekne fotoalbumy(negycove)???? bola by som vdacna...ak mozte, napiste mi na adresu. dik ada ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
caute. nam savdobny album urobi fotograf. vybrali sme si a hotovka. dovaza ich z talianska. su uuuplne uuuzasneee..... 8-)
Odpovedať
neuverite, ale ja som nas svadobny album kupila v metre :-D pekny a za celkom normalny peniaz
Odpovedať
Profilova fotka
V Danubii v Petrzalke, v budove Carrefouru je oproti kvetinarstvu najlacnejsia fotosluzba, co sa tyka vyvolavania digitalnych fotiek - do pol hodiny, vynikajuca obsluha a maju aj velmi pekne svadobne albumy za cca 500- 600 Sk
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte holky. Dostala som krasny album, vyzera super, taky starodavny http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... Len mam trosku problem, ze nie je samolepiaci ale taky na tie rozky. Tie su samolepiace nastastie, tak to bude jednoducha aplikacia. Len chcem vediet ake s tym mate skusenosti, kto mate album tohto typu. Drzia tam fotky dobre? trochu sa obavam toho, ze ked sa prehadzuju strany, tak su potom zaoblene a neviem ako na to budu reagovat tie fotky. Chcela by som par skusenosti od vas predtym, nech tam zacnem lepit rozky a fotky. dakujem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
catyka tak nam fotograf odporucil prave taky album na rozky - ze je to pre fotky najlepsie a neznehodnocuju sa v nom. A rozky sa vraj neodlepuju, ako kedysi, prave preto, ze su samolepiace. Ja som chcela povodne samolepiaci, ale od toho nas odhovaral, vraj sa casom zacnu fotky v nom vlnit. Ale nalepit tie rozky, to bude asi dost babracka...
Odpovedať
Profilova fotka
tak to si ma potesila lyrra ;-) aspon mi nebude stale behat hlavou ze lepsi by bol samolepiaci :) skusobne som nalepila 2 fotky a zatial to drzi :-) tak to hadam bude ok.
Odpovedať
Ani my nemame samolepiaci album. Robil na ho fotograf, niektore fotky sme dolepovali aj sami, normalne s lepom na papier. Krasne to drzi a to uz ten album presiel viacerymi rukami.
Odpovedať
Profilova fotka
Tak my sme nakoniec kupili album v Auparku, maju fakt dobry vyber a vedia poradit - a poradili nam to, co nas fotograf - ze ziadny samolepiaci. Tak sme kupili klasicky na nalepovanie a nekupili sme rozky, ale poradili nam lepidlo, co sa da pripadne neskor z albumu aj z fotky odstranit. Na najblizsie vecery mame o zabavku postarane:-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak uz mam fotky napelene :) pouzila som samolepiace rozky a naozaj to dobre drzi ;-) je to super taky veliky akoby starodavny album :)
Odpovedať
Profilova fotka
Mne dala segrenka take malinke lepky na nalepovanie...nie fotorozky, ale len zo spodu sa to lepi, tak obojstranne na fotku aj albumik...no uz sme nieco polepili, ale este nas polovica caka :-( a na tie naj fotky mame velky lepiaci albumik a na tie ostatne tento na nalepovanie a bude ich 6 a este zo zabavy mame samolepiaci 3ks...myslim, ze je to pekne tak klasicky nalepene...
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa to tiez viac paci. Mame 2 albumy na 200 ks, to su tie normalne kde sa fotky zasuchuju do folie,10 x15 fotky, tie kolovali po rodine. A tento klasicky veliky album mame v podtstae len pre nas, ten nechcem moc nosit,aby sa neposkodil. Ten si budeme listovat za zimnych vecerov :) su tam fotky 13x19, asi 100 ks
Odpovedať
Profilova fotka
No aj my sa tesime, ked si o rok budeme pozerat tie fotecky...ze ako bolo...ubehol mesiac aj neico po svadbe a uz sa nam to zda neuveritelne, ze nasu svadbu uz mame za sebou... :-(
Odpovedať
Profilova fotka
to verim. mne sa to tiez stale zda neuveritelne,ze uz je potom vsetkom. Tolko to clovek pripravuje a tak rychlo to ubehne. Ked pozeram fotky, zda sa mi,ze to bol uz tak davno. A to to budu este len 3 mesiace, alebo uz 3 mesiace? :-N Ale som stastna ze som si vzala toho spravneho muza.
Odpovedať
Profilova fotka
No to aj ja mam tie iste pocity..bolo to krasne a je to za nami...ale este nas cakaju aj krajsie momenty ako napr. narodenie potomkov, no nie??? Ja sa docela tesim na tehotenstvo...a potom budeme plnit zasa ine albumiky..
Odpovedať
Profilova fotka
ja sa tiez tesim na kopec veci co je este pred nami. Aj na vlastne byvanie, na deti, a tak. Hadam sa to vsetko vydari tak ako chceme ;-) Svadba bola krasny zaciatok spolocneho zivota. Len mi je obcas trosku luto, ked idem okolo svadobneho salonu. Tak rada by som tam skocila este par kuskov siat poskusat :-) Clovek sa vtedy citi ako princezna :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Poradte neaku internetovu stranku kde sa daju kupit svadobne albumy. Viem len o hama a tam ma nic nezaujalo
Odpovedať
Profilova fotka
svadobny album sa da kupit aj tam, kde vyvolavaju fotky - napr. v Kodaku.... niektori fotografi davaju fotky do svadobnych albumov a maju napisane ake znacky albumov to su, tak skus hladat tak.... viem, ze to robi napr. J. Cechovsky...
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem vo fotosluzbach som bola, ale nic moc..Nas fotil znami, nefotili sme sa v atelieri. Raz som tu videla fotoalbum s macikmi Me to you, ale nemozem ho nikde najst..
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?