Svadobní pomocníci. Ako im zadeliť úlohy?

Profilova fotka
Baby, ja si uz teraz, 5 mesiacov pre svadbou zacinam lamat hlavou ako to vsetko vyriesit so zalezitostami ako privitanie ludi v kostole, potom pocas hostiny oznamovanie takej a onakej tradicie, to ze sa bude krajat torta, alebo hadzat kytica no a nakoniec nejake tie hry. Starejsieho nechcem, lebo nechcem cudzieho "stryca" na svadbe, no a navyse mame napoli spanielsku svadbu a po span. a slovensky hovorim bohuzial len ja, no a pochopitelne sama nebudem uvadzat" a teraz hodim svoju kyticu" :-D Takze, nejake napady, ci skusenosti? Komu ste pridelili vsetky tieto ulohy? Dik
Odpovedať
Ahojky, ja som sa rozhodla takmer všetko hodiť na hlavu prvej družičke - kamoške. Je to osôbka, ktorá je schopná vrhnúť sa do každej srandy, veselá, správne pošalená. No a hlavne, má perfektný prednes a pamäť, teda všetky texty, básničky a rôzne uvádzačky zvládne ľavou zadnou.
Odpovedať
Profilova fotka
kto čo robí počas svadby: http://www.studioesprit.sk/main.php?p...
Odpovedať
guiri a co tak vytvorit pre zahranicnych hosti takeho "sprievodcu svadbou" natlacit a porozdavat hostom, odpadli by ti povinnosti vysvetlovania preco sa toto alebo hento robi ;-) viem, ze nejake baby co si brali cudzincov to tak mali a pochvalovali si
Odpovedať
Tiez som nechcela starejsieho na svadbu. Videla som to na inych svadbach, podla mna to posobi skor ako rusivy gic. Ale program a zabavku pre hosti bolo treba. Hladala som schopneho DJa, ktory by to zvladol. Odporucili mi PP Production. DJ a moderatorka zorganizovali komplet svadobny scenar, hry aj tradicie. Moderatorka vitala aj usadzala hosti, sprevadzala hovorenym slovom komplet celu svadobnu zabavu. DJ hral vyborne.
Odpovedať
Profilova fotka
Guiri, to co pisala emjee je squela myslienka,, ja tiez pre mojich zahranicnych hosti idem vytvorit akysi "survival guide" (ja osobne na ich cely pobyt na SVK), kde zacnem nejakymi info o slovensku, o nasom meste, o kostole, hostine.. spomenut sa daju vsetky tradicie, ba aj cely program. Pridam tam pohladnice toho kostola a hotelika rovno aj so znamkami, aby mohli poslat hned domov ;-) Plus aj nejake drobne darceky by boli mile vo forme "goodie bag". To urcite ocenia. Je to take osobnejsie a navyse to vyvolava dojem, ze si vynalozila nejaku extra snahu. Ad tej nahrady za starejsieho.. urcite pover nejaku kamaratku abo kamarata, ktori su trosku vyrecnejsi, vtipni, sikovni a nerobi im problem hovorit a vystupovat pred vacsim davom ludi ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
No dik moc za rady. O goodie bag, ako hovoris, som premyslala, len kedy im to das? Oni pridu do Blavy rozne, a budu rozne ubytovani. No a co sa toho programu tyka, tak ja vyrecnych kamosov mam, len nevedia po spanielsky! Premyslam, ze dotiahnem odtialto z Barcelony nejaku slovensku kamosku, kvoli prekladaniu. No uvidim. Kazdopadne dakujem za super napady. Ste uzasne!
Odpovedať
Profilova fotka
baby fakt toto je paradny napad s tym sprievodcom svadbou..uz aj sa davam do toho..tiez rozmyslam kedy im to dame do ruky...ja mam aj starejsieho a aj prekladatelku takze aby si to mohli nastudovat chce to cas...mozno by bolo dobre im to dat uz hned ako pridu ale zas to nebude prekvapenie...asi teda hned pred kostolom..co vy nato? sorry za ignorance ale co je to goodie bag?
Odpovedať
Profilova fotka
baby, ja tiež rozmýšľam, ani nie tak nad sprievodcom, ale nad "programom svadby", či to nenatlačiť dopredu a nerozdať spolu s pozvánkami. Ide o to, že ja mám málo hostí a svokra sa nejako obáva, že to tu ľudia nepoznajú, že to nie je slušné vyberať peniaze a tak, tak by som dala najavo, že nejaký redový bude, ja som mala za to, že ked idem na svadbu, tak redový je samozrjemosť, ale tu v BA asi nie, tak neviem, riešili ste to niektorá?
Odpovedať
Profilova fotka
Pavianca ja mám svadbu tiež v Ba a budeme mať redový. Mojej rodine musím nejako taktne vysvetliť, čo to je a že sa od nich očakávajú peniaze a drahého rodina sú východniari, takže tí automaticky počítajú s tým, že bude redový. K tomu, že to tu nepoznajú - vytlačila som im mapky s popisom a napísala som im aj možnosti ubytovania. To im budeme dávať spolu s pozvánkami.
Odpovedať
Profilova fotka
to moncuska: ja by som na to kašľala, šak moja rodina to čaká, ale ja mám 10-20 ľudí a oni 50, tak romýšľam, že by som urobila takú mapku+program....budeš aj mať aj ty také niečo? Dobre to chápem?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?