Svadobné prípravy? Poraďte

Zdravím Vás. Poradte mi prosím, kde je vo Svidníku a jeho okolí dobrá sála na svadbu, dobrý kuchár, kameraman a skupina. Prípadne kto mi urobí peknú výzdobu.Ceny ma až tak nezaujímajú. Za kvalitu sa predsa platí. Ďakujem. ;-)
Odpovedať
Ahoj.Vo Svidníku sa tradične svadby robia na učilištiach bud osevnom alebo strojarenskom.A kameramana som mala výborného a je zo Svidníka priamo.Je dobrý zabávač.Ak chceš tak ti pošlem na IP.
Odpovedať
Hudbu?Dobrý je Berežnák alebo Vlado Pasnišin ešte lepší.
Odpovedať
prepač za preklep ale myslela som odevné učiliště.Alebo myslím že tam je tisca.Kuchára možem poradit Kriška.Neviem či poznáš Jurčenkovcov manželou.Oni svadby robia vo svidníku.Myslím sála,kuchári a čašníci.
Odpovedať
Za penou výzdobou choď za Lubicou Duchoslavová.Má kvetinárstvo naprotí AB a vie robiť nádherné výzdoby.
Odpovedať
dik za navrhy a moznosti. porozmyslam, popripade mi poslite kontakty na IP. dik babenky
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Hm je ich viac.Janika Hakčíka,Michal Kurilec atd.Marek není zly ale to su drači všetci lebo vo Svidníku je velká konkurencia.Veď čo budem hovorit ved viete.Ja keď som sa vydávala tak bol len Kurilec a Vendel myslím.
Odpovedať
Panebože tak som skopala Halčíkove meno. Pardon
Odpovedať
ahojte. no kameramana by som mal uz porieseneho...snad. a co hudba? ma niekto kontakty na skupiny zo svidnika respektive z okresu? mozno by bol dobry aj vas nazor pre porovnanie. a kucharov? v restikach asi maju svojich ze? tam sa neda vyberat. :-(
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Ahoj matoni:Spomínala som ti manželou Jurčenkových.Oni niesu reštaurácia.No myslím reštauračne služby.A maju svojích kuchára a čašničky.A už keď ti ide o kuchára zak Riško alebo Kriško z Vyšného Orlíka chodí variť na svadby.Ale kontakty neviem.Viem že robí v odeve kuchára.Ale je na to frajer.Milujem ľudovky a na internete som našla stranku a kontakty na kapely a hraju nadherne a možeš si ich vypočuť.Neviem tu asi stranky nemožem hadzat tak ti to pošlem na IP.Melodic su tiež dobry ale vo Svidníku sa chyta Barežnak.Vyhľadam na nete maju stranku.A Vlada Pasnišina v Ladomirovej.Hra so švagrovou a perfektne.
Odpovedať
No dik za radu. Melodic nemusim...a Bereznak je celkom fajn. Pasnisin ...UMELA HUDBA. Nemate skusenost so skupinou Prospekt alebo Premium? myslim ze Premium ma aj web stranku.
Odpovedať
Článok sa načítava...
aaajoj Matoni.Premium kapela ma makvický duch.Hra tam jeden čo chodil so mnou na Makovicu.Vola sa Marek.Viem že je zo stročina.Prospekt kapela Ľuboš Zasada a Sasarák Michal to sa mi zda ako jeden druhemu konkurencia.Tiež boli Makovičania.Takže tiež je tam makovicky duch.Ale kontakty na nich nemam.A berežnak myslím že sa volaju dual relax a maju tiež svoje stranky
Odpovedať
cauko dankask. v prospekte hra sasarak jaro nie michal ;-)...mam ich CD-cka tak viem, a v premiume uz zasada nehra. bol som na plese v SK a uz s nimi nehral. No chalani hrali fajn len neviem ci tak hraju stale. a co sa tyka konkurencie tak si myslim ze si ozaj dobre konkuruju ;-)
Odpovedať
ahoj matoni ;-) ...skupina PREMIUM je fakt skvela.Never tym zakernym pripomienkam na ich adresu.Ine skupiny im len zavidia pretoze nazivo hraju lepsie ako oni na playback.Su to ludia, ktori chcu ostatnych pobavit svojimi tazko nadobudnutymi schopnostami a nie amaterskymi upravami piesni a to len aby zneli moderne.Spievaju a hraju hlavne s citom a ked sa to spoji s ich talentom a technikou...proste uzasne. Kde pridu vsade si ich oblubia a to neprehanam. :-)
Odpovedať
Zdravím Vás.Na leto zháňam kameramana na svadbu z okolia Svidník - Stropkov - Giraltovce.Nechcem klasiku , ale niečo extra - prejav tvorby osobitý.Poraďte , prosím. ;-)
Odpovedať
bozka_kaya: ja som to myslela v dobrom že maju makovický duch.A zasadovci myslím že su bratranci tak preto konkurencia ale ináč su výborný na svadby.Taktiež aj Epilog je dobra kapela v podaní Iva Rodáka. ;-) introvent1: Večšina je už obsadená na takýto čas ale držím pršteky aby si zohnal a bol spokojný. ;-)
Odpovedať
Už som našiel niekoho zo Svidníka.V logu má kameramana na koníkovi.Vo Svidníku je 8 kameramanov. ????? Preto som mal :-) na leto nejakú tú šancu.A na termín o ktorý nám ide mal voľné.Ak by ste vedeli o nejakom kameramanovi , dajte info. :-S , Je lepšie mať niečo v zálohe.
Odpovedať
matoni.Napadla ma ešte jedna kapela z Svidníka Mark3.Su to stary kapelníci jak Berežnák.Hrá tam Marek Kizak,Kurty.Vedia urobiť tiež dobru šou na svadbach.
Odpovedať
INTROVERT1....Mozem vediet koho si zohnal? kto je iny ako ostatní? tiez by som chcel nieco ine ako otrepanu klasiku. Daj meno na toho kameramana. (dufam ze to mozes dat na sklo) :-) ;-)
Odpovedať
matoni....Ak Ti mozem poradit tak podla mojho nazoru je jednoznacnetu z okolia na svadbu najlepsia skupina PROSPEKT.Kedze aj vidim trochu do muziky tak viem o com rozpravam.Bol som uz na viac svadbach kde hrali a su velmi super.Maju aj kratke prestavky a dlhe kola.Hraju na zivo a su to skuseni muzikanti ktory uz nieco preskakali v hudbe (napr.J.Sasarak,L.Zasada).Mozem Ti ich smelo odporucit....Celkom dobry su aj Dual Relax...Co sa tyka Premium su to este mlady neskuseny chlapi ktory potrebuju este velmi dlhy cas na to aby sa vybili na muzikantov.Ak by si mal zaujem tak napis mozem Ti poslat kontakt na Prospekt..Maj sa
Odpovedať
peto_svidnik. dik za radu. ale sam si akosi protirecis...premium su mladi a dual relax nie?myslim ze este madsi ;-) myslim ze mladi vedia urobit lepsiu atmosferu ako starsi...ci sa mylim? Prospekt je podla mna doooobra kapela ako aj dual relax a premuim. su to asi TRI NAJ KAPELY V OKRESE. :-)
Odpovedať
matoni... ano mas pravdu ze aj dual relax su mladi ale maju viac skusenosti.Ci su mladsi tak to neviem ale maju tam aj stareho Bereznaka a ti ostatni dvaja Kanalos,Varga urcite toho vedia viac ako ti mladi zaciatocnici z Premiumu.Ale neber to tak ze ich odsudzujem.A Prospekt nie su stari..Su to asi muzikanti v pravych strednych rokoch..Kedze vidim trochu do hudby tak mozno viem co rozpravam.Naladu dokaze urobit kazda jedna skupina ale ten pravy zivy smrnc a hranie to zalezi len od skupiny a ich hrania...No neviem je to na Tebe ako sa rozhodnes ale kedze tu pisu viac ludia tak aj ja som napisal svoj nazor kedze poznam kapely tu z okolia tak som Ti napisal svoj nazor...ak by som ja teraz zhanal kapelu na svadbu tak na prvom mieste by som bral Prospekt a na druhom Dual Relax....O nikom inom by som nerozmyslal
Odpovedať
peto_svidnik.... Peter jasne mas svoj nazor a ja ti ho neberie. ale nemas v tom akosi poriadok....Premium uz hra dlho. aspon co ja viem tak dlhsie ako dual....samozrejme nepocitam bereznaka. to je "stary" muzikant. a v premiume hra bozik, ten uz hral ako maly chlapec na svadbach a tak. a myslim ze je z kurimky. tak ako sasarak z prospektu a pipas z fortuny, co je tiez dobra kapela. takze je to kraj s dobrym hudobnym korenom. napr. aj prokop z teletonu je tiez z kurimky (aspon si myslim). a na web stranke premiumu som zistil ze tam hraju 3 chalani z kurimky. tak z toho dedukujem ze vedia hrat. aj ja som sa kedysi hudbe venoval ale iba amatersky a teoreticky (poznal som zlozenia skupin, minulost kapiel a pod. teda iba teoria). ale je fajn si takto pomenit nazor! pekny den ;-)
Odpovedať
to uz nikto neprispeje so svojimi skusenostami resp. svojim nazorom?
Odpovedať
ajoj mineralka:Tak už si si dačo poriešil? :-)
Odpovedať
ahoj dankask. no chcel by som kameramana, ktory je iny, ako ta klasika zo svidnika. No priestor by uz bol, ale neviem sa rozhodnut pre skupinu. Vyber jedla asi necham na kuchara. Toho uz vlasne mam porieseneho na 75%. Co povies alebo poviete na Hudakovich? su neviem z Cerniny ci Kurimky( nie su moj favorit, to som iba tak zacul, ze su dobri). Foto nam bude robit Greslik...je aky je, ale vo Svidniku vela nenavyberas. takze asi tak. neviem kde dat urobit svad. kiticu. Este som na nieco zabudol? :-|
Odpovedať
to mi uz nikto nepomoze? neporadi?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj dobrá skupina je aj SABA zo Stropkova, niekedy majú možno dlhšie prestávky ale inak za tiaľ čo viem všetci ich chvália.
Odpovedať
Sme radi,ze mame vo Svidniku take skvele kapely!Sice klobuk dole aj pred bardejovskymi,ale vieme,ze tie maju vsetko naprogramovane,hoci je to dokonale,aj spev,aj vsetko,to sa musi uznat.Minule na svadbe moj svagor v polovici cardasa zapiskal stop a zanotil si svoju pesncku,kapela hned nabehla,chytila sa.No neviem si to predstavit u kapiel,co su ako stroje,no skusim nabuduce,co to s nimi urobi...tesim sa :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?