Svadobné pierka pre hostí, komu aké

Profilova fotka
Prosím vás pierka sa dávajú všetkým hosťom rovnaké? Či iné ženám, mužom, druzickám? Viete mi to prosím vás objasniť. Kto má mať väčšie napr? Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
My dávame väčšie najbližšej rodine (rodičia, súrodenci, neter), ostatným hosťom klasické
Odpovedať
Profilova fotka
je to len na tebe, my napríklad dávame veľké pierka starostom, tak vačšie pierka družbom a svadobným rodičom, družičky dostanú náramky a ostatní hostia klasické pierka :-)
Odpovedať
My sme davali velke rodicom a svedkyniam, ostatni mali male. Davali sme vsetkym
Odpovedať
My budeme davat iba muzom, aj to iba najblizsej rodine a druzickam naramky, ostatnym zenam tiez naramky ale ine ako druzickam :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
družičkám sa vôbec nejaké pierka dávajú??? som si myslela, že keď tak kvetinové náramky :) hosťom podľa mňa tiež nie je treba a stačia len družbom a svadobným otcom - svedkom. ak by si mala dávať každému, tak by bol podľa mňa z toho len zbytočný chaos
Odpovedať
Profilova fotka
poznam to tak ze sa davaju pierka iba druzbom a svadobnym otcom, tie kvietky na ruky mi pride uz velmi americke, take z tych filmov, kde maju uzasne svadby . netreba to prehanat, niekedy je menej viac. teda aspon podla mna ;-)
Odpovedať
@zlatiana teraz je to asi taky trend, vsetko prisposobovat zahraniciu a na nase tradicie a zvyky zabudat, zialbohu :-( :-( popritom je to take krasne ked ma niekto taku pravu, tradicku slovensku svadbu :-) takze ja by som pierka dala tiez iba druzbom a svadobnym otcom, tak ako sa to robilo kedysi.
Odpovedať
Profilova fotka
Sú rôzne zvyky, napríklad niekto dáva pierka iba slobodným chlapom, niekto dáva chlapom pierka, ženám náramky. Ja napríklad vnímam pierka ako označenie si svojich hostí (znie to blbo, keď to takto napíšem, ale ináč to neviem formulovať :-D ), takže ja som robila pierka pre každého, malého, veľkého, starého, slobodného, chlapa alebo ženu a na NoiArt som našla gombíky s nápisom svadobná mama/otec, svedok a brat nevesty, tak akurát títo ľudia budú mať pierka inšie a trochu väčšie :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?