Svadobné etikety na víno. Kde v Košiciach zoženiem?

Profilova fotka
Chcela by som poprosit...kto vie, nech pomoze diiik.Kde sa v Kosiciach popripade v blizkom okoli daju dat urobit etikety na vino podla mojich predstav...
Odpovedať
1
2
A nechces si doma spravit vlastne. Ja som to tiez tak spravila. Ak teda mas po ruke pc a nieco na tlacenie. Alebo aj rucne?????? Ked toho nie je vela.
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som tiež viac zvážila domácu výrobu... ušetríš a bude to tak ako chceš... prečítaj si http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... tam sme to riešili... ;-)
Odpovedať
samovyroba je lepsia, spravis si to podla seba a potom sa ti to paci a potom aj lacnejsie. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Baby ste zlate, ale ja pri pracovnej zatazenosti na to nemam vobec cas a ani nie som niejaky velmi zrucny clovek na taketo veci...co ma na jednej strane mrzi...ale my chystame iba malicku svadbu 30 ludi, takze tam by to snad ani take drahe nebolo.Ak by niekto vedel kde to pozhanat alebo relativne vedel ponuknut svoje sluzby rada sa potesim aj zaplatim...
Odpovedať
janka1 myslim, ze toto nezaberie viac ako hodinku a budes to mat presne take ako chces ty :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
ahojte, poradte prosim, co napisat na zadnu stranu flase svadobneho vina. Prednu etiketu mam, len neviem co na zadnu.
Odpovedať
adrianka na zadnu stranu? ako to myslis? ja som mala len prednu stranu - na zdravie novomanzelom, obrazok, mena a datum, zadna strana je podla mna zbytocna ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
adriana, nemá zmysel robit dve strany, zybtocná škoda peňazí. Ak máš fajnové vínko, na zadnú stranu môže ísť druh a popis vína z originál etikety, akože kde sa vyrába a akým spôsobom. A samozrejme rok zberu. :-) A ak vyhralo nejakú cenu, to tam byť musí... ;-)
Odpovedať
budeme mat original vino, ktore bude olepene aj zo zadnej strany, preto by sme tam chceli dat nasu nalepku, aby to ladilo. nieco srandovne. nechceme, aby predok bol nas a zadok original od vinara, to by sa bylo. nico ako: "dobreho sa vela zmesti", ale chcela by som skor nejaku srandovnu basnicku, alebo tak.
Odpovedať
a keby ste prepisali to, co je na originali? my sme tiez "zadok" nemali :-D
Odpovedať
Ano ano, adriana ma pravdu, ak sa vinko kupuje v obchode, vzadu je tiez etiketa a ciarovy kod, co s tym???? Ste to prelepovali teiz, alebo dali dole?
Odpovedať
my sme malli kupovane vino zvlast a flase sme mali svoje resp. pozicane - sami sme si to flaskovali, takze vsetky nalepky sme predtym ostranili a potom sme nalepovali len 1 - samozrejme ak prelepujete original nalepky, tak prelepte obidvoje - prednu cast mena, datum, obrazok, prip. napis svadobne vino alebo vsetko najlepsie mladomanzelom; zadnu cast - opiste z originalu ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
baby, uz som nasla na zadnu stranu basnicku. je super, srandovna. :-) ale aj tak dakujem za vase rady. ked to budem mat hotove, pridam do albumu. ;-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
adriana, a kde si nasla basnicku, a aku, prezradis?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
zuzkapetrik • Dnes o 09:38 Kočky, viete mi poradiť nejaké texty na etikety na fľaše? Chcela by som na výlužky nalepiť vyrobené etikety a niečo by to chcelo na oživenie... ;-) Ďakujem...
Odpovedať
no nenašla som tu žiadny text. Na vínko by som niečo mala, ale my budeme nádať do výslužiek tvrdý alkohol, tak tam by mi niečo bodlo - nejaká tá rímovačka...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
gusto • Dnes o 21:02 potrebovala by som pomôcť s nejakým nápadom.Etikety na flašky na víno,marhulovicu,slivovicu. moc ďakujem.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
caute nevesticky, ktora poradi ako by som si vyrobila na pc doma etikety na vino? nejaky postup hodte. diiiiiiiiiiiiiiik :-)
Odpovedať
napr. aj vo worde to pekne ide. inak napr. vo photoshope ;-)
Odpovedať
Baby ako si nainstalujem photoshope? Potrebujem asi postup pre zaciatocnika :D
Odpovedať
merilin, skus najst 30 dnovu verziu adobe photoshopu a stiahni ho, ale to je po anglicky. niekto so znamych nema? existuje aj ceska verzia. skus pozriet aj do temy Oznamenia - samovyroba, tam sa o tychto grafickych veciach baby bavili ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Vidim, že tu uz davnejsie nikto nezabludil... Potrebovala by som radu... Ako sa da odstranit etiketa z origoš vina alebo tvrdeho alkoholu... pouzit nejaký saponát, alebo staci namocit do vody? info prosim do IP ;-)
Odpovedať
my sme tie etikety vpredu prelepili nasou(bola vacsia) a zadnu etiketu sme nechali tak, ako z 60 vin odstranovat etikety...to fakt nie
Odpovedať
diky luko: a tie vase etikety ste mali vytlacene na "lepiacom" papieri alebo na obycajnom a potom ste ich lepili nejakym lepidlom?
Odpovedať
nase boli ako klasicka nalepka, len sme to odlepili a nacapili, nastastie boli dost velke, ale fakt ma vobec nenapadlo tie povodne dat dole....na to som uplne leniva a tie zadne sne tam ako pisem nechali, aspon bolo vidno, ake vinko to je... ;-)
Odpovedať
ok, dakujem ti :-)
Odpovedať
takto to vyzeralo : http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
Odpovedať
nemas zac ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
nam flase vydrhol moj oco a pripravil ich vyse 50! Najprv ich dal poriadne odmocit a potom ich vydrol kefou. Boli to pollitrovky od tvrdeho akoholu a davali sme do nich domácu palenku. Uz sme ich aj onalepkovali a uviazali maslicky.
Odpovedať
ahojky, prosim vas neviete mi dat tip kde by som nasla nejake obrazky vhodne na etikety? nechcem aby tam bol len text. nejaky ten obrazok by sa tam hodil.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?