Svadobna vystava Agrokomplex Nitra 22.1-23.1. Kto sa chysta?

Baby, viete mi poradit, ci sa tam budu dat vyskusat aj svadobne saty a aky vyber tam maju? Dakujem Vam :-)
Odpovedať
To by som aj ja rada vedela :) keby sa daju aj vyskúšať tak by to bolo geniálne :) Teším sa tam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som bola minulý rok a skúšala som :)A veľa :D Niektoré salóny to tento rok urobili tak, že sa môžete aj objednať na konkrétnu hodinu, aby ste sa vyhli čakaniu.
Odpovedať
A stretli ste sa s tym, ze bolo pozicovne na vystave lacnejsie, ako v salone samotnom?
Odpovedať
Profilova fotka
Niektoré salóny dávali zľavy :)
Odpovedať
chystám sa a veľmi sa teším, :-). Dúfam, že tam niečo zoženieme. Pretože nám ešte chýba všetko. :-)
Odpovedať
@swdesire akože ti dajú zľavu, ale potom prídeš na to, že to zľava nebola, vyskúšaj čo naviac šiat tak zistíš čo ti sedí a potom si to nájdi v inom salóne, nie tie vytreté šaty čo skúšala celá výstava, ale vyber si neobnosené, to je menej známe ,ale kvalitné salóny aby tie tvoje šaty neboli maska na karneval, ale mali úroveň, čím viac vyskúšať o to lepšie, budeš vedieť aký strih ti sedí, uži si to!!!
Odpovedať
Profilova fotka
dá sa tam skúšať (teraz tam pôjdem piaty krát :-) ), len sa pripravte na veľa ľudí a že to bude všetko narýchlo....baby budú čakať pred kabínkou, takže zabudnite na dlhé pozeranie sa do zrkadla a tak....v jednom salóne som sa na toto pýtala, a povedali mi, že tam nebudú mať na budúce nevesty veľa času, takže aj oni sa budú snažiť, aby prišli na rad všetky baby.... môj názor - popozerať tie, čo sú na vešiakoch že ktoré sa vám páčia, vypýtať si ich názov a objednať sa do salónu. Ja už mám šaty poskúšané a môžem z vlastnej skúsenosti povedať, že je sto a jedno skúšať keď ste v salóne samé a keď je okolo vás kopec ľudí ;-) a čo sa týka šiat - veľa salónov tam ide predstaviť novú kolekciu, ktorú predstavia na výstave a potom ide do salónu.
Odpovedať
suhlasim s @miriamka1111, ked mas pokj v salone, je to ine, ako na vystave, kde je milion ludi
Odpovedať
Podla mna je najlepsie ist priamo do salonu ...na vystave kazdy komentuje a hodnoti či ti tie šaty pristanu alebo nie...a popravde mne osobne by sa to nepacilo.Aj ja som sa presvečila o tom že su tam dlhé rady a môžeš skusit max.2-3 šiat a rýchlo dalšia...to je oničom.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?