Svadobná téma

rozmyslali ste nad nejakou svadobnou temou? viem, ze kazda svadba je urcite v konecnom dosledku pekna a vsetci su z nej na vetvy, ale napadlo mi, ze mozno by bolo fajn dat tomu nejake grady. nech to ma nejaky zmysel uplne od zaciatku, pocnuc oznamenim az po tie somarinky na stoloch. mate nejake navrhy? alebo pripravuje niekto nieco taketo? dakujem.
Odpovedať
@igidam nasou svadobnou temou budu vinice. nakolko hostina bude v jednej restike vo vinohradoch, tak to tocime vsetko okolo toho. dolezite je asi miesto pri hladani inspiracie svadobnych tem. mate uz termin a miesto hostiny?
Odpovedať
@igidam tem je vela... dolezite je miesto konania. vonku ci vovnutri? uz len kombinaciou farieb si vytvoris temu svadby.
Odpovedať
Profilova fotka
@igidam mne by sa pacila tema v keltskom style, milovanemu zase nieco primorske...tak sa to budeme snazit skombinovat :-) uvidime co z toho vznikne...rozmyslali sme aj nad tradicnymi krojovymi svadbami, ze kazdy by mal kroj svojej krajiny, to by bolo tiez pekne :-)
Odpovedať
primorska svadba? to musi byt parada :-) mne by stacila aj nejaka lod. ale vinice, kika? kde to budes mat? to si neviem predstavit, ale znie to pekne
Odpovedať
@dadaika restauracia elesko - modra, este riesime obrad ci bude priamo tam ako je restauracia alebo kusok dalej, kde by bol potrebny prevoz hosti...
Odpovedať
Profilova fotka
@dadaika my sa musime lodi vyhybat, kedykolvek sa moj zaludok dostane na menej pevny podklad ma tendenciu vyprazdnit obsah a toto by sa mi v svadobny den velmi nehodilo :-D inak mohli by byt krasne fotky trebars aj na plti pod dajakym zamkom, napr. oravskym, ale co ked ja ledva znesiem autobus :-D
Odpovedať
@tomiholjubavi a kde to budete mat? v chorvatsku? keltska svadba znie dobre! ale k tym krojom nemam co dodat... perfektny napad!
Odpovedať
Profilova fotka
@igidam ano v chorvatsku budeme mat svadbu. mily je odtial, on je sice zo zagrebu, ale jeho rodicia sa narodili v primori, tak by bola skoda to nevyuzit :-) vzdy sa mi pacili keltske veci, mam z nich esteticky zazitok :-) ale zase si myslim, ze nemaju nic spolocne ani so slovenkou ani s chorvatom...zato tie kroje by boli take symbolicke... :-) oni su dost podobne, takze nebudu posobit vyslovene neharmonicky, ale zase aj dost rozdielne, aby aj ne-etnolog rozoznal, ze ide o dve krajiny :-)
Odpovedať
tak my tiez riesime temu nasej svadbicky..ale ja uz si neviem vybrat! vsetko sa mi paci :-) ale keltska svadba je dobry napad :)
Odpovedať
@guesska86 mas nejake typy? riesis si to sama alebo ti s tym niekto pomaha?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
@tomiholjubavi ahoj, mna bude tiez cakat svadba v chorvatsku. chcem sa opytat co vsetko ma okolo toho bude cakat, co sa tyka papierovaciek . dakujem :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?