Svadba v Trnave. Pomôžte mi správne sa rozhodnúť!

Profilova fotka
Nevesticky, chcela by som sa Vas este opytat, ci nemate z vlastnej skusenosti, alebo skusenosti Vasich blizkych typ na dobrú hudobnu produkciu na svadbu z Trnavy a okolia. Inzeratov je vela, ale nechcem az v den D zistit, ze som urobila chybu vo vybere. Radsej by som si od Vas skusenejsich nechala poradit. Ak by ste mali aj typ na pozicovnu svadobnych siat, kde su super saty za super ceny, velmi sa potesim. A ak pridate nejake kontakty na ludi, co pecu vyborne zakusky a robia nadherne a nie moc drahe oznamenia, pripadne akekolvek ine rady tykajuce sa svadby, budem v siedmom nebi z toho, ze ste mi usetrili vikendy ktore by som stravila nad telefonnym zoznamom firiem a pri internetovych prehladavacoch. Teda dufam, ze nemate pocit, ze Vas vyuzivam. Uz asi 2 tyzdne surfujem ako maniak, ale ked kazdy DJ, fotograf a kameraman vyzera na internete super, alebo to o sebe tvrdi, tak si naozaj neviem vybrat. Myslim ze Vase rady a odporucania budu najdoveryhodnejsie. Dakujem vsetkym za rady a postrehy. Ste zlaticka
Odpovedať
Ahoj, tak ja ti odporucam navstivit svadobny salon na studentskej v TT, tam saty aj siju aj poziciavaju aj siju za cenu pozicovneho a su tam velmi mili a ochotni, tiez siju aj vecerne!Mne sa saty este len sit budu, ale co som videla sa mi veeeelmi pacilo!Oznamka som robila sama, ale co som pozerala skus pod ROHckom, tam mali aj nejake akciove tusim za 8-9,-?Obleky maju aj siju na mieru na poschodi v Jednote, tiez za slusnu cenu, maju tam aj tie take svadobne vesty s napr. francu. uzlom.A kedy mate svadbu???
Odpovedať
Profilova fotka
Svadbu mame 1.7.06. A nejake tipy na tie pozicovne na dedinach alebo malych mesteckach, kde su lacnejsie saty a dostanete k tomu aj vyzdobu na auto neviete nikto?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Kubko, ja viem o jednej požičovni v Šoporni pri Seredi, je to na začiatku dediny keď ideš od Zavara v rodiinnom dome. Ja odtiaľ šaty sice nemam, ale moja kamaratka aj jej sestra si požičali tam a boli spokojne (a myslim, že aj mali s čim byť). Za požičanie dali cca 4000,- aj so zavojom, štólou, rukavičkami a myslím, že aj výzdoba na auto ale to nie som si istá. A dokonca si môžeš vybrať šaty aké chceš z katalógu a keď ich nemajú, zabežpečia ich ušitie a Ty budeš prvá kto ich bude mať oblečené :-). Ja som tam chcela ísť, ale skôr ako sme tam išli sa mi naskytla iná príležitosť a kúpila som si vlastné, ale myslím, že to stojí za námahu ísť sa tam pozrieť. No a potom už sama uvidíš či je to podľa Tvojho gusta, nie... A kameramana - my máme jedného z Vlčkoviec a je super, videli sme niekoľko akcií, ktoré robil a tým pádom sme nemali o čom premýšľať. Hneď sme boli za ním a dohodli sme si termín a ešte je super aj to, že on zoženie aj DJ - sú dobrá partia, chodia spolu na všetky akcie, poznajú sa a sú už zohraný takže sa to pozitívne odrazí aj na výsleku :-) Ak chceš môžem Ti poslať kontakt do IP papa
Odpovedať
Ahoj cucu,muzes mi taky prosim poslat kotakt na fotografa a Dj a kolik prosim stoji?
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte baby, mam sice este dost casu ale zatial ma to straaaaaasne bavi pretoze moje hladanie je v cisto teoretickej rovine/zatial/, avsak uz termin mame, tak by sme si chceli uz nieco zajednat ohladiom saly, tam asi zacneme bude nas cca 60-70 ludi a v TT priamo v meste je to udajne moc drahe, co doporucujete? Neviem ako sa pohybuju cenove relacie na osobu ale idealne by bolo cca 600 SK? Co vy nato?
Odpovedať
Profilova fotka
zalezi, co povazujes za drahe. ci chces radsej tri chody za 600, alebo 5 chodov za 800. ak mi napises cislo faxu alebo mail, tak ti poslem tabulku takychto vacsich sal aj s pribliznymi podmienkami. My sme chceli svadbu na jar a tolko sme spekulovali so salou, ze zostal termin az v lete. Najprv sa nam zdalo 5 chodov a 800 korun vela ale nakoniec sme skoncili tam, kde sme zacali. Vieme, ze tam je dobre navarene, je to nove, ludia urcite nebudu hladni. Zalezi co je tvoja predstava, ved mas dost casu, tak si to v klude mozes popozerat. pa
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Ahojte, môžete mi poradiť nieaké pekné miesto na svadbu a hostinu v Trnave a okolí? Hľadám romantické miesto pre cca 60 ľudí. Ďakujem. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj lenka7, My sme tiez z tt a hostinu sme si vybrali v restauracii Olympia. Mozno z vonku nevyzera moc dokonale ale vo vnutri je pekna, perobena a na svadby vyhladavana.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
ahojte chcela by som sa spýtať aké su svadobné salony v trnave ideme tam k známim tak by som to chcela spojiť a trošku tam pokukať... :-D
Odpovedať
ahoj, salón femina, trnava (na trojicnom namesti pod ROH-om) salón luxor (vyše mestskej veže - podľa mňa krásne šaty) salón bliss (pešia zóna) a svadobný salón pri parných kúpeľoch - len neviem, ako sa volá... ale možno si spomeniem :-D to sú tie, o ktorých viem ja... možno baby budú vedieť o viacerých...
Odpovedať
ten pri parnych kupeloch je La Robe ;-) a potom este jeden je na Studentskej ulici, tam ti dokonca usiju tvoje vysnivane saty za super cenu...:-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
josephine - vdaka... ;-) ja hlava derava :-D
Odpovedať
Profilova fotka
priklanam sa k Studenstskej ulici, vola sa salon Nova Rosa - pekne saty a velmi velmi dobry pristup k zakaznikovi. ;-) Prave sa mi tam siju satky x-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj saska ako to s vami vyzera?uz mate vsetko?tie saty co ti siju mas aj v albume?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj misa1, nie nemam ich v albume (jedny su tomu podobne), v poslednej dobe na internet nemam cas :-( len sem tam sem mrknem. Este nemame vsetko: idem preobjednat zakusky inde, pretoze tam, kde som zajednala mi kolegynky povedali, ze sa ta pani uz pohorsila, co sa tyka kremov. V pondelok ideme objednat kyticu a pierko pre zenicha a poziciame si aj kvety na auto (prve kvetinarstvo od mestskej veze, to nove) Ale nemam este pierka pre druzbov a pre mna take male kvietky na sponky do vlasov - mali by to robit v modistve, lenze ani neviem, kde nejake je. Co bolo, je zrusene, inde maju dovolenku a tak dokola. A nemam nic na usi, klipsne sa tazko zhanaju a ja nemam prepichnute usi. Dnes mi drahy povedal, nech si kupim aj saty po polnoci, ze ked bude dobra zabava potiahneme dlhsie. Jedny som si dala odlozit do pondelka v Jednote. Som Ti toho popisala =-) teraz Ty mi napis, vsak sme si dlho nepisali.
Odpovedať
Profilova fotka
my mame zakusky z tej kopanky od pani matulovej a mam doma aj cennik zakuskov a v pohode.ja ma kyticu zo studetskej od hadzimy,a kvietky do vlasov z modistva co sa teraz stahovalo do apola..
Odpovedať
Profilova fotka
a este mame zajednane menu v penzione grand a na druhy den tam robime aj obed.my si davame len polievku druhe a jednoznacne alkohol :-D ,a potom si davame druhy chod oblozene misy tie budu robit v olympii.obrucky uz mame doma tak sa vytesujem a uz som skusala podpis novy.je to take cudne ze sa budem volat inak. :-|
Odpovedať
Profilova fotka
Grand to je dobra volba. druhe alkohol, no ty si dobra ale som sa pobavila :-D My mame polievku so slizikmi a aj s pecenovymi haluskami ( u draheho na Zahori taky zvyk) 1.chod Svieckova a 2.chod morcacie masko. Vyzera to tak, ze najviac zaplatime za nealko. Skoda, ze nemas album, by som popozerala. Cely zivot naucena na jedno meno a teraz zmena. Ktovie ako dlho si budeme zvykat.
Odpovedať
Profilova fotka
nemam foto ziadne ale hned ako nieco odfotim tak poslem.saty si mozes pozriet na www.salonluxor.sk a klikni na svadobne a hned tie prve to su oni.
Odpovedať
caute baby, chcem sa opytat, ci neviete ci aj v TT poziciavaju niekde navleky na stolicky...dik...ja nie som sice priamo z TT- asi 17km, ale v TT som stale, a vystudovala som tam, takze je moja srdcovka ;-) . Tak ak dovolite vy mate kratko pred svadbou a urcite mate vsetko pobehane co a jak, a kde...tak neviete o nejakej peknej sale tak pre 100_120 ludi, ale aby to nevyzeralo jak kulturak???
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
radkatt - skus sa na tie navleky opytat v hoteli Barbakan, svadby tam pre tolko ludi nerobia ale niekto mi spominal, ze maju navleky, skus
Odpovedať
Profilova fotka
Radka, sala na 120 ludi nie je ako sala na 120 ludi.... Niekde ti povedia, ze sa zmesti aj 150.... zmesti, ale ked jedna polovica tancuje, tak druha musi sediet.... Kamos tak mal 120 ludi v Olympii a ked boli tie tance pred odcepcenim, museli sme my kamarati sediet, lebo by sme sa nepomestili. My sme mali 80 ludí vo velkej sale ZOS a v totalnej pohodicke, ale je tam rozdiel 40 ludí, takze neviem ako by sa tam zmestilo 120 ludi, ale 100 by tam voslo v totalnej pohodicke.... 120 neviem.... Na kopanke sa mi nepacili ich cenove modely s obsluhov a bez obsluhy, tak som to dalej ani neskumala, ale vraj je tam velmi pekne....
Odpovedať
babenky kde by ste mi poradili sa ist fotit s drahym pred svadbou? Nejake pekne prostredie stvorene na pekne fotecky?
Odpovedať
Profilova fotka
dia_k my sa fotime tam, kde aj mame hostinu a to v kastiely v Jaslovskych Bohuniciach - pozri moj album, mam tam zopar stiahnutych fotiek z i-netu. Kedze tam mame svadbu je to zadarmo, pre ostatnych za 600 Sk.
Odpovedať
hmmmm pekne, to je niekde hned pri Jasl. Bohuniciach? Nech to nemame daleko z PN. Mas na nich kontakt, nech sa mozem objednat.
Odpovedať
niekedy ani nie je dolezite ... kde sa fotite, dolezite je ... ci budete ochotni spolupracovat, ci vas to bude bavit, ci tam bude ta spravna atmoska ... sak nejde ani len o prostredie .. ale o vas :) ... no mne by to bolo jedno , kde to je, hlavne nech sa tam sama sebe lubim ... inac budem fotky schovavat :-D
Odpovedať
hmmm no mat za sebou smetisko nie je najkrajsie, ked pozeram fotky dievcat tak niektore maju take nadherne prostresie, ze je tam radost sa fotit a potom ma fotograf vela moznosti a plnu fantaziu :)
Odpovedať
Profilova fotka
dia, ved napis tym kockam, kde sa fotili, aj ja som to tak robila....
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?