Svadba s 25 hosťami

kočky má niekto skúsenosť so svadbou s 25 hosťami??? Premýšlam či nieje zbytočné rezervovať sálu a kapelu a všetky tie drobné detaily ked to vlastne bude len posedenie s rodinou
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. V tom pripade si najdi taku mensiu restauraciu a urob si tam malu hostinu zo svojou rodinkou ;-) hladaj nieco utulne a pekne si to vyzdob! :-) Vela stastia.
Odpovedať
@niki22 mali sme 22 ludi bez kapely, bez DJ, bez kameramana. Svadba skoncila este pred 22:00. Hostinu sme mali v restauracii. Zavisi od toho aku mas predstavu Ty a Tvoja polovicka, vekove zlozenie hosti a hlavne na finan. moznostiach ... Napriklad u nas vacsina netancovala. Bratia s manzelkami boli plne zamestnani malymi detmi. Mali sme mensiu aparaturu od manzelovho brata. Ti, co chceli si zatancovali aspon trosku. V blizkosti bolo aj ihrisko pre deti a v pripade nepriazniveho pocasia, aby deturence aspon trochu vydrzali, som mala zalozny plan - balony a bublifuky. Mali velky uspech aj ked sme mali ukazkove pocasie :-D
Odpovedať
Takú nejakú chceme aj my. Aj keď niektorí nám vravia, že aby nám to potom nebolo ľúto.. lenže ani jeden z nás nie je veľmi na veľké veselice a mne vyslovene veľké svadby nevyhovujú a také tradičné slovenské so všetkými zvykmi a tancovačkou tiež akosi nie... Pochybujem, že budeme mať na hostine viac ako 30 ľudí. Plánujeme si dohodnúť jednu reštauráciu, vlastnia ju kamarátkini rodičia, svadby tam vraj robievajú. A tiež tak skorej by sme radi skončili, ale to uvidíme. Čo myslíte ostatní?
Odpovedať
takuto malicku sme mali my :) a ked to porovnam so sestrou, ktora mala 120 ludi, neviem si vynachvalit posedenie s rodinou.... :) paradna atmoska, kvalitne zoznamenie .... rezervovane miesto sme mali, ale nic viac. a to stacilo :)
Odpovedať
Dik Matus, zdravi ta Barbora - Milkina sesternica ;) Tusim to spravime tak ako vy... max nieco pripravime ako program, aby sme sa dako pozoznamovali a pooslavovali, ale v zasade chceme aby to bola hlavne hostina. Svadbu mame az o stvrtej, takze aj hostina sa zacne uz pomerne tak neskor.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?