Svadba narýchlo. Čo netreba zabudnúť?

Profilova fotka
Ahojte, my sme sa vcera dohodli ze by sme sa mohli vziat 18.teho augusta 2007 :). Mam ale obavy ze nestihneme vsetko vybavit, aj ked miestnost sme nasli podla nasich predstav. Mate s tym niekto skusenosti? Za mesiac vybavit, zorganizovat a zaobstarat vsetko? Este aby som nezabudla mam aj fotografa. A nasla som super stranku na svadobne saty mrkni ak s tym niekto mate skusenost tak sa mi ozvite. Cas je teraz drahy :) vopred vsetkym dakujem
Odpovedať
1
2
bola tu nevesticka co to stihla aj za dva dni takze pohoda, zalezi aku velku svadbu chcete a najma kde ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
jaj si zlata :) hned mi je lepsie, tak budeme mat svadbu na dva krat a ta prva bude v kostole a na hrade v BA no a druha o tyzden pre velku rodinu, len taka vecer a premietanie fotiek z obradu :) Neviem co vsetko ma este caka, ale dufam ze sa to da stihnut
Odpovedať
..moja kolegyna sa "vydavala" za 3 tyzdne... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja to jednoznacne odporucam ... lebo ked mas dlhe pripravy tak mas aj dlhodoby stres a potom zacnes vymyslat ci sa vobec chces vydavat ked je okolo toho take halooo aspon ja som mala taku fazu ... ja to odporucam a drzim place ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak vam vsetkym dakujem za podporu :) dufam ze na nic nezabudem a hlavne ze sa budem mat na koho obratit. Este som sa chcela spytat ci nemat eskusenosti so spominanou strankou na svadobne saty, velmi sa mi pacia ale nedaju sa vyskusat, siju ich na mieru :(
Odpovedať
myslim, ze sa to da stihnut. najdolezitejsie je miesto, fotograf, saty, muzika. nic viac netreba (v podstate netreba ani toto, ale zvykne sa to zajednavat;-)) co sa tyka tych siat, skusenosti nemam a myslim, ze sa tu linky na web stranky ani uverejnovat nesmu. ak ti mozem poradit, chod si do nejakeho salona vyskusat saty podobneho stylu a strihu aby si videla, ako ti sedia. a ak ti sedia, pacis sa sama sebe tak si ich objednaj! len ci ich stihnu usit, to by si si musela zistit. vela stastia zelam...:-D
Odpovedať
Profilova fotka
to: folk_mony ja som sa uz raz vydavala a da sa to v pohode stihat za 2 tyzdne, ak mas priestor oslavy...
Odpovedať
Profilova fotka
viete prave najhorsie je ze este nemame nic a aj sala je len na 20 percent. Bojim sa ze na nieco zabudnem a vsetci budu dudrat :) ale ja si to chcem uzit a nie sa strachovat :) takze cakame na rodicov na vikend aby sme im povedali ako sme sa rozhodli a potom zacneme konat, ak vyjde ta sala, tak potom mame hadam vsetko :)))). Ved nejake tie satu uz len sadnu.... A ak to gaia stihla za 2 tyzdne tak to hadam zvladnem ja za mesiac :)
Odpovedať
hlavne si urobte zoznam veci hned na zaciatku aby ste na nic nezabudli, myslite na to co treba hned poriesit ako su oznamka alebo obrucky (sice to trva tak do dvoch tyzdnov ich vyroba, ale aj poslat treba) ale drzim palce, urcite to zvladnete ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
mony, ako babulina vravi, urob si zoznam veci - prejdite v mysli, cez cely priebeh svadby a znacte si, co potrebujete. 1 mesiac je skvely cas, aby sa clovek nestresoval s pripravami (co zacina byt nas pripad :-D ) Prva vec je miesto obradu a sala. Dalsie prstene, odev, zabava. A ten link link mazany adminom - kontakt na saty - skus to miesto popisat, napisat nazov salonu, to myslim, ze je tolerovane. Dievcata si to tak najdu na internete. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
to: folk_mony dobre ti radia babulina a bunny - najprv si urob zoznam, co vsetko budete potrebovat...su zlatnictva, kde sa daju obrucky dorobit v priebehu 3-4 dni, ak beries nejaky standard...oznamka tiez - vela neviest si ich vyraba same a tym padom nemusis cakat na tlaciara...a tak pod...
Odpovedať
Profilova fotka
obrucky sa daju kupit aj hotove.ja mam napr.od trnavy.za 4000sk maju ich aj v bielom zlate a aj v zltom.oznamka mame velmi jednoduche,vlastne mi ich posielame az po svadbe s textom v nemcine a slovencine ze sme sa zosobasili aj s nasou dcerkou a dolu mame nasu spolocnu adresu.saty mam tiez kupene v trnave na facku no upravovane vo svajciarsku.strasne rychlo nam navrhli datum 7.7.o7 a tak sme mali asi len neceli mesiac na pripravu.no teraz uz mame uplne vsetko.
Odpovedať
Článok sa načítava...
folk_mony: a kde budes mat svadbu? inak, ked sa budes drzat svadobneho planovaca tu zo stranky (aj ked je mysleny na rok vopred), nic dolezite by ti nemalo vypadnut. hlavne to neprekomplikuj a poziadaj o pomoc rodinu, kamosky... casu mas dost!
Odpovedať
eli:18.augusta by to chceli, ale mas pravdu tento planovac tu je fakt dobry, staci si ho mierne usposobit a je dokonaly ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ok :) ste zlate vsetky :) . Musime najprv odsuhlasit ten datum s rodicmi, a potom vyuzijem planovac a vase skusenosti. Zacinam sa tesit. Az bude nieco nove tak sa ozvem. Hned ste mi zlepsili naladu eleni - chceli by sme to v Bratislave 18. augusta a na vychode o tyzden neskor 25 (uz len hostinu) ale to ma az tak netrapi ta hostina, skor ten obrad a saty a torta a vyzdoba a fotograf a tak ...
Odpovedať
a nezabudni to dať vedieť pozvaným čo najskôr, predsa len naplánované dovolenky a podobne, rovnako aj svadobný dar niekto za 1 deň nezoženie. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
to je dobre, ze mas lepsiu naladu ;-) S nami a s planovacom si stihnes v pohode vytvorit aj vlastny pripravny album :-D O saty sa netrap, urcite najdes nieco pekne, ja som tiez nasla pred necelym mesiacom. 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
liana: jaj to ano pozvat hosti :) ale ak nepridu vsetci tak mi to nevadi :)))) vies, radsej by som kamosky a tak a tie hadam uz nieco tusia, lebo zatial nemozem presne povedat, a tie by zursili asi aj dovolenku :))) no teda dufam
Odpovedať
Profilova fotka
My sme sa rozhodli, ze sa berieme za 10 dni. Vysledok v mojom albume... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
to: folk_mony xixi, daj potom vediet, ako to dopadlo s vasimi - ci ich nekleplo...lebo vacsinou saleju rodicia viac ako par, co sa chce rychlo vziat :-D
Odpovedať
Profilova fotka
alexandra: to je super fotky su krasne. Mozno by si mi mohla povedat kde ste objednavali torty a zakusky. A ci tam maju vyber alebo nejaky katalog.
Odpovedať
Profilova fotka
to: folk_mony na torty a zakusky je tu cele forum - kludne si mrkni...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte babenky!Som tu nova a rada sa pridam do vasej diskusie a obzvast pre mna aktualnej temy:Rychle rozhodnutie.Moj priatel ma poziadal o ruku 4.7 07 a nasa svadba by mala byt 6.10 07. Za tri dni som stihla vybavit aj za pomoci mojej rodiny salu, kapelu, dekoraterku.Problem je,ze sa nam nedari zohant kameramana a fotografa.Taktiez sa obavam vyberu siat,bojim sa,ze vsetky krasne su uz obsadene:(Ake s tym mate skusenosti?
Odpovedať
Dadka, to máš ešte fúru času ;-) kľud, podstatné veci máš zajednané a šaty určite zoženieš... pri skúšaní sa netreba obmedziť len na typ, ktorý sa ti páči, treba yskúšať všetko - korzetové, na ramienka, úzke ramienka, rukávy, bez rukávov, strih do A, princesový strih... princeznovské, elegantné, "plesové", všetky odtiene, zober so sebou nejakú kamošku alebo maminu a ak sa dá aj pofoťte (človek si to potom ani nempamätá) a rozhodni sa podľa toho, v čom sa cítiš ty dobre - márne by si mala šaty od Versaceho keď by si sa v nich necítila dobre... takže daj na pocit v nich... a kľud, tri mesiace sú dosť ;-) x-) (jo a užívaj si prípravy... snáď sa ti už nikdy nezopakujú ;-) )
Odpovedať
Profilova fotka
dadka aj ja si myslim ze mas furu casu :) Ja mam zatial prstienok na ruke a termin a kadernicku a vizazistku :) no a tiez mame salu na 50 % dnes chceme ist do kostola a ostatne uz hadam pojde samo. A siat ... tych je vsade kopa verim ze si vyberiem :) ak si dam usit tak budu tiez do 3 tyzdnov hotove ... Tak sa nemusis strachovat
Odpovedať
Profilova fotka
no baby tak uz sme mysleli ze tu podstatu mame a predstavte si, dnes nam kazatel povedal ze je na dovolenke :( a tak teraz uvazujeme ci zavolat niekoho uplne inneho a neznameho, alebo to presunut na oktober a mat viac casu na pripravu :( neviem co by bolo lepsie
Odpovedať
nam nieco podobne tiez hrozilo ale povedali sme si,ze presuvat sa nic nebude. mali sme vsak uz takmer vsetko rezervovane. oni urcite nejakeho farara tam na zastupovanie pridelia.
Odpovedať
Profilova fotka
kici: uz sme to zmenili, musela som uz aj salu, lebo sa mi zda ze jedna dobra dusa mi k tomu pomohla ... ale nebudem si kazit pripravy novy termin je 20.10 a teraz mame kopu casu na pripravu a velmi sa tesim :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, tak ste ma celkom ukludnili,ale je to hrozne,na tolko veci musi clovek mysliet.Niekto ma svoju vysnivaju svadbu uz od neviem kedy a ja o niektorych veciach nemam ziadnu predstavu. Saty uz mam a posobia tak kralovsky,som z nich nadsena. A mate pravdu siat je na vyber strasne vela. Ako ste inac pokrocili vo vybavovani?Ja mam zatial salu, kapelu, dekoraterku,saty,dohodnuty termin v kostole a to je asi vsetko.
Odpovedať
Profilova fotka
dadka ja som na tom priblizne rovnako. Mame salu a vyplatili sme uz zalohu, predbezne menu sme si stanovili. Mame kostol ale este nemame dohodnuty cas, to by sme chceli zvladnut tento tyzden. Aj saty mam :) su nadherne (dodavam ze take ake som nikdy nechcela mat, ale sadli mi super), uz som aj zaplatila zalohu. No a este mame vybrate aj svadobne oznamenia, super sme sa zhodli :))) potrebujeme este pripravit pozvanky a potom program (v kostole, aj na hostine). Myslim ze tie 3 mesiace su uplne v pohode, len keby toho tolko vela nebolo v praci ... :)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?