Svadba na pláži. Máte o tom akékoľvek informácie?

Profilova fotka
Ahojte nevesticky...mate niektora taku skusenost?alebo vasa kamaratka ,kamarat..?uvitam vsetky informacie. Dakujeeem :-)
Odpovedať
1
2
12
Profilova fotka
mauka plánuješ niečo také? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ano,chcela by som v buducnosti...
Odpovedať
my sme to s manzelom mali v plane, no nakoniec z toho vzislo. Asi by mi bolo luto, keby sme tam nemali svojich najblizsich, a vsetkych by sme tam pozvat nemohli :) No dost dlho som snivala o svadbe na plazi. Aj sme zacali vybavovat nejake veci okolo toho, no je to dost narocne.... Kde to chcete mat?
Odpovedať
kuk aj sem http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
Profilova fotka
katarinkad my sme dopadli tak isti, nic si z toho nerob ;-) mauka tak drzime palce 8-)
Odpovedať
kuk aj tieto albumy http://www.mojasvadba.sk/album/album.... http://www.mojasvadba.sk/album/album.... http://www.mojasvadba.sk/album/album....
Odpovedať
Profilova fotka
emjee,dakujem za inspiraciu...najviac sa mi pacil asi ten prvy album...nepotrebujem nejaku velku exotiku,stacilo by mi to na nejakom greckom,talianskom al,spanielskom ostrove..predstavujem si tam len mojich a jeho rodicov,moju a jeho sestru s rodinou,a par nasich spolocnych znamych..obrad by bol na plazi,a potom by sa islo na male vesele posedincko pripadne potancovanicko:) do miestnej tavernicky:)asi tak nejak som si to vysnivala:) No,uvidime..zatial,sme sa este ani nezasnubili,len si tak obaja nasu svadbu predstavujeme,tak sa chcem dopredu informovat,co vsetko to vlastne obnasa,papierovacky a tak.._?
Odpovedať
Muaka, my sa berieme na Mauriciu teraz v decembri a vybavuje to skoro vsetko cestovka. Jedine, co sme si museli my je, ze sme si dali úradne prelozit do anglictiny rodne listy a vyplnili formular, kt. mal jednu stranku. Po navrate si zas dame prelozit sobasny list a malo by to byt. Aspon dufam :-) .
Odpovedať
Profilova fotka
A kolko vas to asi vyslo,ak sa smiem spytat?a budete tam len vy dvaja,alebo aj niekto z rodiny?a cez aku cestovku,Dakujeeeeeem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
zaniram úprimne závidím. ja som tam tiež chcel svadbu ale drahá vravela že jej tam bude chýbať rodina tak bude svadba tu :-N snáď aspoň svadobna cesta :-) a cez akú cestovku? BTC? a aký hotel ste si vybrali? ;-)
Odpovedať
zeniram aj ja vam trosku zavidim :-( Tak nech vam to dobre dopadne! Budeme sa tesit aspon na foto....
Odpovedať
Profilova fotka
Zaniran,mas krasny album z priprav...super napady,aj s oznamkom...a presne taky typ siat si aj ja predstavujem,teda ak si do svadby zachovam stihlu postavu :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Uplnenaj: Ideme cez cestovku... (moze sa to tu davat?) :-| ... pozri si svadbavraji Hotel nam odporucala pracovnicka CK, tak sme dali na jej radu a je to Les Pavillons (tak ako Bea ako som pozerala tu tie odkazy). Budeme len my dvaja, ideme na 2 tyzdne a vyslo nas to cca 150 litrov. Ale dalo sa aj lacnejsie ak si vyberies lacnejsi hotel a pojdes mimo sezony. Mauka: Kvoli satam poctivo chudnem :-S aj ked ku krajcirke sa chystam az teraz. A oznamko uz mame tiez, vyhrala "sprava vo flasi", budem sa snazit ju dat co najskot do albumu...
Odpovedať
Profilova fotka
Kraasa..uuprimne vam to prajem,nech sa vsetko vydari ako sa ma...a ta flasa je uzasna-originalne....nam,zial asi Mauricius nehrozi,kedze svadbu budu platit moji rodicia,tak nam bude stacit aj nejaka cenovo dostupnejsia destinacia,aby tam mohli byt aj ony..ale budem rada aj tak :-) Tak uz sa tesim na vas svadobny plazovy albumik :-)
Odpovedať
Profilova fotka
zaniram ved BTC je skratka nazvu tej cestovky :-) nam zuzka tiez odporucala Les Pacilons ale nakoniec sme sa rozhodli pre Le Canonier, viac sa nam pacil 8-)
Odpovedať
Sorry uplnenaj... nedoslo mi to... mozem sa vyhovorit, ze som blondina? Le canonier je super, tiez sme nad nim rozmyslali. Keby som mohla, tak by som asi hotel menila raz do mesiaca :-) . V les Pavillons sa mi pacili tie kolonialne domy, v ktorych sa byva, nepripadal mi taky "masovy". Ale som teraz pozerala fotky zo svatieb, tak tam nikde nevidim palmicky na plazi , tak neviem, ci sme vybrali dobre, lebo je chcem svadbu na 100% na plazi a pod palmou!
Odpovedať
Profilova fotka
zaniram nemyslim si ze bude problem pre managera hotela nejaku palmu operativne zasadit :-D
Odpovedať
dalsia svadba na plazi http://www.mojasvadba.sk/album/album....
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
luana • 15. jún 2007 o 23:07 mame mesiac a daco do svadby a okolo nasej kaplnky zacali robit archeologicky vyskum, setko je tam rozkopane, no strasne! ;-( zaroven mam z vela veci stres, este vela veci nemame alebo ich treba poriadne dotiahnut, rodina sa postupne ozyva, ze nemozu prist, lebo idu na dovolenku atd (pritom o svadbe vedia uz rok!?), takze nas to prestav bavit a zaciname uvazovat o svadbe pri mori (tak ako sa nam to stale pacilo, len kvoli rodine sme ju chceli mat doma). pamatam si jeden fotoalbum, asi spred 2 mesiacov, co sa brali pri mori, ale neviem ho najst- mohli byste mi poslat link, ak viete? a tiez nejake agentury, ktore by nam taku primorsku svadbu vedeli zorganizovat. neviete, ako by to vyslo po financnej stranke? kazde info pomoze! dakujem vopred! chaarleene • 15. jún 2007 o 23:22 zkus: svatba-v-raji jizniafrika - aspoň pro informaci jinak některé svatební agentury jsou schopné to zorganizovat - ale to asi budeš muset hledat. cena záleží na tom, kam chceš jet, kde tam chceš bydlet a tak... droby • 15. jún 2007 o 23:22 ahoj, neviem ti teda poradit, ale podla vsetkeho to bude pre vas super riesenie ;-) ja som len videla relaciu kde sa zisli pary co mali tak svadby a veelmi sa mi to pacilo a aj nam sa ta myslienka zapacila, ale trepat celu rodinu k moru :-| a nechceme to bez nich... ked ten album, najdem, poslem link, viem ktory myslis.. drzim palce nech mate svadbu snov a nestresuj, to sa zvladne hlavne ze sa mate radi ;-) drzim palce chaarleene • 16. jún 2007 o 23:55 mrkni sem - nemyslelas toto fotoalbum? http://www.beremese.cz/album/album.ph... brcka • 17. jún 2007 o 14:17 skus svadbavraji, alebo čo ja viem, tak hydrotour ti takú zorganizuje
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
daadi • Dnes o 11:17 Čaute baby, mám otázku, nemáte niekto skúsenosti s tým, čo by všetko obnášal môj bláznivý nápad - mať najprv svadbu na pláži a následne tu na Slovensku už len taký "polosvadobný" obrad pre rodinu ? - čítala som že také niečo existuje ale neviem sa dopátrať podrobností? Vďakaaa...
Odpovedať
existujú na to špeciálne agentúry, sú aj u nás na slovensku a dokonca minulý rok túto službu na Cypre ponúkal aj Hydrotour. Bežné su však exotické miesta pre takúto svadbu. Má to len háčik, stojí to dosť veľa peňazí a ak urobíš ešte aj svadbu pre rodinu, tak to ťa vyjde poriadne draho. Ale ak si chceš splniť sen, tak svadbavraji je pre teba asi to pravé. ;-)
Odpovedať
ahojte vdaka za reakciu snad sa diskusia rozprudi a dozviem sa nieco nove :-) zorganizovat to neni problem, administrativu vybavi aj hotel to som sa uz informovala, ale nikto nevie ake platia pravidla tu na slovensku ked by som chcela obrad znovu zopakovat pre rodinu??? 8-( matriky na SK totiz hraju "mrtveho brouka"
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojcek, ja sa uz nejaky cas snazim najst tiez niekoho, kto by sa chcel sobasit niekde pri mori ;-) a tesim sa ze som aj nasla :-D My by sme sa s priatelom chceli zobrat na greckom ostrove Santorini, prave zistujem nejake svadobne agentury, ci by nam so zabezpecenim "papierovaciek" vedeli pomoct... Cestovka ma nenapadla, ale skusim :-) mauka Kedy planujete svadbu, mate uz nejaky termin, aspon v mysli? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
daadi kde si sa prosim ta informovala ci by vam vedel hotel vybavit administrativu, vies uz kde konkretne by ste sa zosobasili ?
Odpovedať
Ahojte, viem na 100 % ze taketo sluzby robi aj CK Cedok. Maju taketo hotely aj oznacene v katalogu a vedia aj vybavit formality - za poplatok samozrejme ale spolahlivo.
Odpovedať
AHojte ja som si vyhliadla hotel v rôznych katalógoch a na konkrétnej internetovej stránke hotela sú informácie ktoré Ti veľa povedia... Ja mám v pláne leto budúceho roka... Konkrétny dátum sa ale ešte bojím stanoviť, pretože nerada by som sa na nejaký deň tešila a nakoniec sa môže zomlieť všeličo... Fakt ma trápi to že sa nemôžem "zosobášiť" 2x aj v cudzine aj na SK :-( 8-) 8-) 8-) A pre všetky ktoré chcete mať ozaj objektívne info o konkrétnom hoteli doporučujem stránku www.tripadvisor.com - je to fórum cestovateľov, kde keď zadáš názov hotela a sú tam aj fotky, aj recenzie od ľudí ktorí sa tam ozaj reálne brali. Napríklad tam stačí do vyhľadávania zadať weddin Mauritius a máš x-strán reálnych skúseností od ľudí čo sa na Mauríciu sobášili, väčšinou je to však v AJ a v NJ. Možno tam nájdeš aj Santorini Dominikaaa? :-) ]-( Bohužiaľ som dosť dlho robila po cestovkách na to aby som zistila že slovenské CK majú ceny o min. tretinu drahšie ako napríklad nemecké alebo rakúske cestovky a bohužiaľ majú väčšinou zabookované tie nejlacnejšie a najmenej atraktívne izby, preto sa ti môže stať že sa tešíš na nádherný hotel ktorý vidíš v katalógu a nakoniec bývaš buď v nejakej prístavbe alebo v najzastrčenejšom kúte. A čo sa týka mojej svadby chcem aby to bolo dokonalé preto by som sa nerada takto opláchla a snažím sa väčšinu zorganizovať si sama...
Odpovedať
Profilova fotka
daadi pozerala som tu stranku tipadvisor a nasla som tam dost veci o Santorini :-) ...ja neviem z ktorej strany sa mam do toho pustit, ci cez svadobnu agenturu ( ziadna vsak nema skusenost priamo s Greckom ) , cestovku, alebo priamo cez niektory hotel :-( dokonca sme zvazovali obrad na SK velvyslanectve v Atenach, ale to uz by bolo asi uplne komplikovane....
Odpovedať
dominikaaa skusala si zistit stanovisko z nejakych oficialnych zdrojov tu na slovensku? ja som sa len informovala na matrike, teoreticky je toho popisaneho vela ale v praxi som dostala z dvoch roznych zdrojov odlisne informacie? :-|
Odpovedať
Profilova fotka
daadi ake protichodne info Ti dali? Ci by bol sobas platny? Ja som este velmi oficialne neriesila nic, no na stranke velvyslanectva SR v Grecku som nasla medzi formularmi na stiahnutie aj tlacivo "zapis o uzavreti manzelstva" vraj sa to potom zapisuje do osobitnej matriky ( link : http://www.mfa.sk/zu/index/podstranka... ). takze sobasit sa da a aj platne by to malo byt, len neviem kto by nas musel oddavat a kde.... :-|
Odpovedať
dominikaaa hmmm niekde na ambasade to neni ono? :-( pláž je neskutočná romantika :-) neviem, ja dúfam že sa tu nájde niekto kto ozaj zažil svadbu na mauriciu a bude ochotný podeliť sa o skúsenosti, čo a ako?
Odpovedať
1
2
12
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?