Svadba mimo miesta bydliska ale s ubytovaním pre hosti

Zvazujeme ze svadbu budeme organizovat asi 20 km od miesta nasho bydliska...Nakolko mame cast hosti co budu tak ci tak potrebovat ubytovanie a riesime kvalitu, cenu, prostredie a tak pod...uvazujeme aj nad takouto moznostou... Ubytovanie by sme platili vsetkym hostom...alebo teda velkej vacsine, bude tiez moznost odvozu domov... Riesim dilema ako to beru hostia?! Ja to vidim tak ze niekto bude nadseny ze sa nemusi trepkat domov, v pokoji zalahne a este sa aj naranajkuje...Ale vidim to aj tak ze ich to ze by tam mohli aj prespat bude odradzat... Ake mate skusenosti????
Odpovedať
si posuniem
Odpovedať
@gekra ahoj, ja by som sa pre tych, co budu 20km vzdialeni od svojich domovov dopredu pytala, ci uprednostia prespat. Podla mna 20km nie je daleko, aby ste museli objednavat ubytovanie. Skus sa na to pozriet aj z hladiska nakladov, potom rano pojdu svojim autom, ci zase rozvazat ich budete? Ja osobne by som pre rodinu do 20km nerezervovala ubytovanie.
Odpovedať
Profilova fotka
@gekra ja by som sa spytala priamo hosti pri pozyvani, niekto pojde radsej domov, aj keby to bolo 100 km (napr. moji svokrovci zo svadby netere), niekto radsej zostane, je to pohodlie mat svoju izbu kde si mozes ist na chvilku oddychnut, ist v pokoji na wc, prepudrovat sa. casto na to sluzi prave izba mladomanzelov. pripadne si vyrobte karticku s moznostou a datumom, dokedy vam maju dat vediet, ci im mate objednat izbu alebo odvoz.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?