Svadba len so svedkami. Máte podobnú skúsenosť ?

Profilova fotka
Ahojte! Mám taký broblém že nemáme s mojim drahym peniaze na svadbu velmi by sme sa chceli vziat, ale jedine o dvoch svedkoch. Rodičia nasu svadbu neriesia nemaju peniaze a druhy nam nedaju. Mali ste niektora taku svadbu ako ste to riesili. Dakujem za radu. Ahojte.
Odpovedať
Ahoj, no ak sa mate radi, tak to tak spravte! ved ide o specatenie vasej lasky, oslavit to s rodinou mozte aj inokedy a skromnejsie. Netreba velku paradu, ak po nej velmi netuzite. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tu nieje čo riešiť, láska sa nerieši, láska sa žije. :-N :-N Zoberte sa a urobte si krásny deň len pre seba. ;-) ;-) Neviem či milujete prírodu tá to s Vami oslávi v pohode, kľude a romantike. Opečte si špekáčky zapite malinovkou.Máte kamarátov? Tak nech ten deň strávia s Vami (a v pohode aj rodičia si môžu urobiť výlet do prírody). Gitara, pesničky trebárs od Nedvedov, nádhera. Spev, smiech, radosť. Tiež sme s dcérou rozmýšľali že by to bolo krásne. Ísť k obradu, potom sa prezliecť rifle, tenisky a ísť trebárs na Srdce( v Dev. N. Vsi-Bratislava) je tam pekne aj priestor na sedenie, opekanie... V takýto krásny deň má byť človek v prvom rade šťastný nie bohatý :-) :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
mamus, sto bodov... perfiš napísané.. x-)
Odpovedať
Profilova fotka
mamus, nadherne... mala som zimomriavky ked som to citala...
Odpovedať
Profilova fotka
Po romantike trochu vytriezvenia. :-S :-S Ivka ani ja som nedala svojim deťom na svadbu. Mali sme ťažký život a sama som ich postavila na nohy (3 deti) ale na svadbu keď ju chceli mať podľa svojich predstáv si museli našetriť. Jasne že som synovi pomohla ako som mohla ale to gro si platili s nevestou sami, ktorá tiež nemala od koho dostať peniaze. Teraz vydávam dcéru a to isté: má 29 a šetrili si s partnerom lebo chce to mať podľa svojich snov. Opäť pomôžem (skôr organizačne) ale len minimálne. Nechápem ,veď rodičia môžu byť aspoň na obrade a potom môže byť už tá spomínaná romantika v prírode. Za prítomných gratulantov predsa nič neplatíš. Neviem koľko máš rokov, ale pamätaj si, že svadbou to všetko začína. Ale kedˇtam nieje záujem rodičov tak to nebude asi len o peniazoch. Kde budete bývať? Neviem do akej miery je tá Vaša nesolventnosť. Vieš koľko dievčat (mladých párov) je v zahraničí práve kvôli tomu aby si zarobili na svoje predstavy o budúcnosti? Je to len na Vás, nie na Vašich rodičoch! (ak pomôžu je to pre Vás iba +)Ste na to dvaja a to je najdôležitejšie. Prajem len tú najsvetlejšiu budúcnosť.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?