Svadba bez tvrdeho, iba vino

Nevesticky, mala niektora z vas nieco take? Ako ste potom pocitali, kolko vina treba? Prosim poradte...neviem si rady, ako to spocitat. :( Bojim sa, aby nebolo malo ale na druhej strane aby privela nezostalo. Dakujem za kazdu radu. ;-)
Odpovedať
my budeme mat taku ....teda pre mamu a svokru bude baylis
Odpovedať
@sense a kolko vina kupujete?
Odpovedať
boli sme na takej svadbe a popravde, bolo to dost divne..ja som s vinom v pohode, ale mali len jeden druh a nebolo nic moc, po jednom pohari mi uz z neho bolo dost kyslo a radsej by som si dala nieco ine....hlavne je vela ludi, ktori vino nemaju radi, alebo ho nemozu pit kvoli kyseline, takze ja by som do toho nesla...
Odpovedať
@blueann a preco to vlastne takto chcete urobit?
Odpovedať
nas je 25ludi vacsinou nealkoholici a to malo co pije sme sa pytali co chcu tak kazdy len vino....ratame tak 12flias cerveneho a 20bieleho....a kupujeme francuzske a spanielske kt. mame overene....takze ziadne capovane lacne sudove vino....
Odpovedať
my sme mali pred tyzdnom svadbu a tiez len vino, bolo nas 20 ludi, z toho 4 deti a len par, co pilo vino, niekto si objednal pivo ... mali sme 20flias cervenehoa 20 bieleho a domov sme odniesli asi 2/3 .... takze u nas sa skoro nic nepopilo, este ostali plne flase pootvarane na stole, kt. sme tam nechali ... ale ako vravim, radsej viac ako menej :-)
Odpovedať
zvycajne sa pocita 0,5 litra na osobu
Odpovedať
lebo nechceme tvrdy alkohol. pytali sme sa a hostia s vinom nemaju problem...aj tak bude dost kojacich mamiciek a soferov. Budeme ho brat rovno od vinara, nic lacne sudove....takze v tom nevidim problem. A 0,5 litra sa pocita, iba ak je aj tvrde, ci aj tak?
Odpovedať
Liter vina sa rata ,1/2 sa rata tvrdeho...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?