Svadba a dieťa

Profilova fotka
Ahojte neviem či tu už je podobná diskusia tak sa chcem spýtať či máte niektorá skúsenosť s plánovaním svadby keď máte malé babatko. Naša krpatá ma momentálne 4 mesiace s priateľom uvažujeme o svadbe, prstienok síce už nosím no stále mám pocit, že prípravy v kombinácii s tak malým dieťaťom tak to si neviem nejako predstaviť, jednak preto že svadba by bolo 500 km od miesta kde momentálne žijeme. Mate niektorá s niečim takým skúsenosti ak áno ďakujem za vaše príspevky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja síce žijem u priateľa nejdeme mať svadbu tak ďaleko ale riešim rovnaký problém - svadbu s dieťaťom.Mám 3 mesačného chlapčeka ale už máme termín 28.9. a už teraz mam stres kde dáme malého :-(
Odpovedať
Profilova fotka
no my máme vlastny byt sice tu ale rodičia chcu mať svadbu v ich meste čo je na opačnom konci slovenska ako som teraz ja a keď si predstavím že mám planovať svadbu tak ďaleko a ešte aj s malou tak som z toho dosť na prašky @miriamval
Odpovedať
Profilova fotka
tak to ti verím, už teraz zisťujem že asi sme sa mali vziať len o svedkoch na úrade a bolo by, len by sa rodina asi urazila že neboli na svadbe tak pre pokoj v rodine robíme svadbu. mne malý odmieta fľašu takže každé 2 hodiny na cicíku, moc toho nevybavím iba ak cez telefón a potom vyšlem priateľa aby šiel zaplatiť zálohu
Odpovedať
Profilova fotka
da sa to, akurat bz som pockala este rok..my sme mali svadbu minuly rok v septembri a to mal max uz rok a 8. tiez som organizovala svadbu ktora bola 500km od miesta kde zijeme, na posledne dva tyzdne som prisla aby som vsetko doladila, ale celu svadbu sme urobili za necele dva mesiace..:)
Odpovedať
Profilova fotka
Ako svadobný fotograf som zažil svadby kde pár mal dieťa či už maličké alebo staršie a rád by som napisal takú malú radu. U jedného paru to dopadlo tak, že som dostal otázku prečo, ako manželský pár majú tak malo fotografií z hostiny? Bohužial si prvotne neuvedomili, že sa vlastne venovali vacsinu casu malickemu na izbe. Z toho dôvodu odporúčam zobrať do úvahy i tento aspekt.
Odpovedať
Profilova fotka
@miriamval veď to že aj ja ešte kojím a mala je jak taka mala prísavka bez nej sa ani nepohnem nám sice svadby moc neponáhľa ale aj tak raz to riešiť budem musieť lebo sa to už naťahuje dosť dlho @vbrnka no ja by som to tiež musela riešiť len tak že asi pred svadbou nejakú dobu musela odísť k našim a dať to nejako dokopy sama lebo priateľa z práce určite nepustia :-( @marekjanicko áno ja som už rozmýšľala že si tam vezmem nejakú slečnu ktorú poznám a bola by ochotná sa počas tej noci o malinku postarať pretože už keď svadba tak by som chcela aby som si ju užila ja ale aj moji rodičia a aby nemuseli byt stále s malinkou takže ako tak rozmýšľam najrozumnejšie sa mi zdá ešte počkať a potom sa týmto zaoberať ale aj tak vám veľmi pekne ďakujem za názory a rady :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@rysavcek podla mna to sama zvladnes..my sme mali poradu kde sme sa dohodli na tych veciach co ako chceme a ja som to uz potom len doladovala..u nas maleho strazila mamka, akurat sa sem tam prisiel pomojkat a nakojit a zas sa bezal hrat..u nas bola ale svadba vonku tak to bolo trochu ine..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?