Súkromná svadobná webstránka. Máte tipy?

Potrebovala by som nejaku inspiraciu pre vytvorenie nasej malej svadobnej webstranky, kde budeme mat elektronicke oznamenie, zoznam darov a tak. Stranky robit viem, len my chyba napad a cez Google sa mi nedari nic najst. Ak mate nejake linky od znamych alebo vase, tak by ma to velmi potesilo. Nebudem nic kopirovat, len potrebujem nejaku inspiraciu=-) . Vdaka. :-)
Odpovedať
1
2
Bajka, posielam do IP.. ja som si pozicala mapku a urcite frazy od orchidei.. (vrala vdaka orchidejka! ;-) ) Stranka je po norsky, ale v anglictine... aspon to poriadne ilustruje aky sme v skutocnosti.
Odpovedať
ospravedlnujem sa za hrubku I/Y, ak ste si ju vsimli :-S Ak nie, tak je dobre :-)
Odpovedať
vynechala som jedno"aj".. proste v obidvoch jazykoch. Jak taliani, taki sme aj doma. Nevieme sa tej angliny zbavit.
Odpovedať
Profilova fotka
ked bude hotova, tak mi daj vediet .-) orchidka to ma tento vikend! drzim jej palce!
Odpovedať
Ja som poslala svoju do IP, nie orchidkynu.. Drzim jej velmi palceky!!! :-)
Odpovedať
A Bajka, ked tam su chyby, tak si ich nevsimaj... 8-)
Odpovedať
ako moze byt stranka po norsky v anglictine? :-D
Odpovedať
jaaaj teraz som docitala aj nizsie prispevky resp teraz mi to doplo sorry freyka ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
to je pravda, nevsimaj si ich.. ja sa sidce za moje hanbim, ale kym na to pridem, tak je uz davno neskoro (ale tak co uz, ked som 12 rokov zila mimo slovenska.. nemal ma kto za chyby v slovencine cepovat.. - teraz to robi manzel :-) )
Odpovedať
Kacenka, ved pisem ze som v predoslom prispevku zabudla "aj" po norsky aj v anglictine..
Odpovedať
Bajka je ticho... asi tam odpadla pri tej norstine. Hehe!
Odpovedať
Freya vdaka za stranku. Je pekna. Este ju musim dokladnejsie poobzerat ;-) Tak uz si teda tie hrubky vsimat nebudem. Inac ja som tiez cepovala priatela so slovencinou, kedze bol v zahranici a vacsinu casu sme komunikovali cez internet. Celkom som nanho hrda, ako sa zlepsil. Ked bude stranka hotova, tak dam vediet. O tyzden by sme mali mat doma internet. Teraz ho mam len v robote, tak sa tomu moc venovat nemozem.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Tvoj priatel je odkial? nejak mi to neni jasne..
Odpovedať
No sice to nesuvisi s temou, ale moj priatel, ked sme sa zoznamili, studoval v Bulharsku a teraz sme obaja docasne v Anglicku. Inac sme cisto Slovaci.
Odpovedať
AHA! uz chapem... to patri k stranke. bude po slovensky teda?
Odpovedať
Uvazovala som aj nad anglickou verziou, ale neviem moc pre koho by bola. Tym par kamaratom tu v UK povieme, co treba, aj osobne. Jedine ze by som ju nejak moc premakala a napisala si to ako referenciu do CV :-D
Odpovedať
freya posli aj mne tu stranku do ip prosim :-D
Odpovedať
Bajka, ty si asi nejaky profesional, ze hej... ale diky za rady. website under construction!
Odpovedať
snazim sa :-D Mozno zo mna casom nieco bude
Odpovedať
Emjee, stranku si pozri neskor trebars o par dni.. bude lepsia! (hadam... :-N ) Uz sa tesim na vypeckovanu bajkinu
Odpovedať
no moc sa netes. Ja som teoretik :-| Preto tu hladam inspiraciu.
Odpovedať
Baby a ako sa vytvaraju stranky? :-o
Odpovedať
sunny,ani sa nepytaj... je to nocna mora. Aspon pre mna, pokial nic neviem.. Ja som totalny laik. Drahy spravil ako taku konstrukciu a ja uz tam len fotky pridavam a text..
Odpovedať
sunny6, na to je jazyk HTML, ale je na to aj vselijaky software ako napr. Macromedia Dreamweaver, alebo urobis stranku vo Worde a savenes ju ako .html a tak. Ale najlepsie je naucit sa to HTML. Az tak hrozne to nie je :-) Web je plny tutorialov na HTML.
Odpovedať
Dobre,suhlasim ani sa na to nejdem pozret,drahy sa bude potit ;-) Myslela som si,ze to neni len tuknutie mysou :-)
Odpovedať
ja som zacinala vo frontpage - je to lahke, ale kod je desny :-D teraz som uz dlhsie nic nerobila, neni cas, ale dufam, ze raz to prepracujem na vyssi stupen - inak ak by som pred par rokmi vedela, ze ma to bude bavit, isla by som rovno studovat informatiku (lenze ked som si vyberala studium este som ani disketu nevedela spustit :-D )
Odpovedať
nasu stranku robil manzel..(vsak je aj daky programator)...snazil sa mi tiez natlct do hlavy HTML (aj ked som to mala na skole), ale dako mi to zial bohu nejde ;-(
Odpovedať
emjee, tak to ta chapem-aj ja sa denne ucim nove veci, ale cela ta technika mi je jednou VELKOU ZAHADOU :-D :-D :-D ...My sme teraz doma zapojili (ok, vlastne drahy, ja som len zasla, ze ako to ide :-D ) tlaciaren, tak vytlacam obrazky ako diva a skusam kopu novych veci. Predtym som ani nevedela, ako sa priloha v maile otvara :-N ... :-D freya, ako som uz pisala, pomaly sa v technike zdokonalujem a tendujem aj k tomu, ze sa naucim vytvorit si web-straku a preto by som bola nesmierne stastna, keby si aj mne poslala do IP "Tvoje dielo" ;-) . Dakujem-dakujem-dakujem!!!
Odpovedať
:-) zatial velky uspach nemala... :-. Ale obsahovo ano..
Odpovedať
Ahojte, tak my mame fotografku, co nam ku komplet nafotenej svadbe urobi nasu stranku gratis aj s ozvucenim. Vydela som sablonu a je uzasna, velmi sa tesime. Ak niekto chce poslem na nu kontak do ip ;-) A co je dolezite, je robena tak, ze sa nedaju z nej obrazky stahovat :-D
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?