Strava pre fotografku a kameramana počas dňa, keď je obrad o 17 tej

Budú s nami od začiatku príprav a jesť budú až večeru? Ako to vymyslieť? Pre hostí nechystáme žiaden slávnostný obed, všetci prídu už len na obrad...poraďte.
Odpovedať
tak isto ako svoju stravu... ved aj ty budes musiet nieco zjest aby ti potom vecer neprislo zle ;)) ak ta budu sprevadzat pocas celeho dna, tak s nimi rataj pri kazdom svojom / snubencovom jedle ak si das napr. medzi kadernickou a fotenim bagetu, rataj s bagetou aj pre nich :P ak ti niekto doma nachysta obed, tak dohodni vopred aby prichystali porcie aj pre nich a podobne :) pripadne sa ich este mozes opytat ake maju skusenosti - ako to riesili ine nevesty s ktorymi travili cely svadobny den
Odpovedať
Profilova fotka
@mima89 presne ako koment nadomnou...tiež k nám prídu doobeda..resp.ráno a normálne im dáme obed,olovrant,kávu a tak
Odpovedať
Profilova fotka
Nejak by som si asi nerobil prilis velke starosti s jedlom. Zo skusenosti vieme ze ak sa nam ujde nejaky ten kolacik tak to staci ale casto krat sa ani to nestiha a nie je cas... pripadne nic nie je po ruke. My si na kazde fotenie berieme cerealnu tycinku na nejaky cas zazenie hlad a vodu mame tiez stale co je aj nutnost. Zatial nam to stale stacilo kym sme neprisli do saly na hostinu. Tolko moj osobny nazor na vec :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?