Kde zoženiem tieto šperky na svadbu v Bratislave?

Neviete mi pomôcť kde zoženiem takéto šperky, korunku a náhrdelník v BA príp.blízkom okolí? ;-) http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
Odpovedať
Profilova fotka
BA neviem, ale ebay by bol urcite, ja mam odtial nieco velmi podobne
Odpovedať
www.harman-art.cz skus sa sem pozret, da sa to objednat, aj ja som si odtial objednala, typ mi dala jedna nevesticka..... ;-)
Odpovedať
samera: Ahoj. A zasielajú aj na Slovensko?
Odpovedať
Ahoj! Pisala som si s tou pani a ze aj na Slovensko, dobierkou, ale platit budem ceskymi, dnes mi odpisala, ze moju objednavku poslu koncom tyzdna.....tak som zvedava.....
Odpovedať
Profilova fotka
jeeej samera si super nasla som si tam naramook ;-)
Odpovedať
tak je dobre keby som mala teraz svadbu, tak tam je presne taka korunka, aku som chcela, no co uz.....
Odpovedať
ahojte. aj ja som práve bola na tejto stránke aj som si objednala, tak som zvedavá. samera-takze si treba nachystat ceske prachy?
Odpovedať
tak mi ta pani pisala......v Cechach si tam za postovne pytaju tusim 80 ,- CZK tam pisali ( uz neviem ) a ze na Slovensko je to za 100,- CZK, tak tych 20 korun hore dole, aj tak sa to este oplati......co som sa pytala nevesticiek ( na tu vec, co som si ja objednala ), ze to kupili v salonoch za nejaku 1000 ,- Sk, a to len jednu vec.......a tu mam este nausnicky a je to lacnejsie.....tak som zvedava......potom dam vediet...... ;-)
Odpovedať
Renatka, ja musim povedat , ze tie co su na fotke maju predsa v Nicole... ja tiaru z tejto serie. ALe na www.harman-art.cz ich veru najst neviem.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?