Som svedok na svadbe. Čo všetko sa odo mňa očakáva?

Caute baby.Potrebujem poradit moja byvala spoluziacka a kamoska v jednej osobe ma pozvala ako svedkynu na svoju svadbu ktoru maju 26.4.Chcem sa opytat ze ci jej mam nieco kupit ako dar,alebo jej dat peniazky nech si nieco ona kupi s manzelom.A este ma pozvala aj na svadobnu hostinu mam tam ist co vy nato.
Odpovedať
svedkyna ma za úlohu podpisat papiere, to je jediný rozdiel medzi nou a ostatnými svadobčanmi.
Odpovedať
Profilova fotka
Či jej dáš dar či peniaze je na Tebe, ako uznáš za vhodné, podla toho či dačo potrebuje...Naši svedkovia nič zvláštne nerobili..len sa podpísali a potom na hostine sa veselo zabávali :-)
Odpovedať
skus sa jej opytat,ze co by radsej..mne ide za druzicku kamoska a radsej od nej vezmem dar..aspon mi ju bude pripominat.. a za svedkynu ide dalsia kamoska a s nou sa chcem tiez dohodnut na dare..z mojho pohladu su urciti ludia,od kktorych radsej vezmem dar ako peniaze..poznam sa s kamoskami dost dlho a viem,ze ten dar mi ich bude stale pripominat..pricom peniaze by som pouzila akosi neurcito,kde by bolo treba..
Odpovedať
cauko dakujem vam za vase rady.ja jej dam asi peniazky,lebo my sa tak casto nestretavame.na svadobnu hostinu ma tiez pozvala ale ja asi nepojdem,nechcem jej robit starosti,a ani sa s nikym s tamat nepoznam a ani zenicha nepoznam len ju.tak ja neviem co mam robit s tou hostinou :-(
Odpovedať
presne tak isto je aj moja svedkyna..nejdes nahodou na tu moju svadbu :-D :-D :-D ja som este davnejsie zoznamila tu kamosku so zenichom a to je asi tak vsetko..ale verim,ze s mladymi sa zabavi.. ona este tak pozna mojich surodencov..ale viac nie..a tak podobne bude aj moj kamos a dalsia kamoska.. pre mna je svadba dolezity den v zivote a rada by som tam mala tych ludi..aj ked viem,ze tam takmer alebo vobec nepoznaju ludi..usadia sa ku mladym a tam sa hadam zabavia :-)
Odpovedať
leatea dik ze si napisala.ja fakt neviem co mam robit s tou jej svadbou :-( .uz som sa s nou o tom rozpravala ze nech si nerobi starosti so mnou,ze na hostinu ma nech nevola.
Odpovedať
a aky vztah je medzi vami dvoma?
Odpovedať
inac..aspon na hlavnu veceru by si mohla ist..nam tak pride knaz,kedze je z rodiny..na prvu veceru a po nej pojde domov ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tiež si myslím, že aspon na večeru, aj ju by to potešilo, ked nechceš ísť na celú svadbu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte. Ja som bola svedkyňa. Podpísala papiere a išla sa zabávať. A dar? Keďže chceli peniažky - tak peniažky ;-)
Odpovedať
pre leatea no s tou dievcinou co jej mam ist sa svedka tak sme spolu chodili do triedy na strednej skole 3roky.tak sme boli kamosky a spoluziacky.potom po skoceny skoly sme sa sem tam stretli u nej v robote.ale to bolo malokedy. teraz som ju uz dlhsiu dobu nevidela a teraz sa mi asi viac ako po pol roku ozvala,ze bude mat svadbu ci je pojdem za svedkynu.lebo inak by volala moju sestru sa svedkynu len moja sestra nema konfirmaciu a ony maju sobas v enavjelickom kostole a tam jeden svedok musi byt evanjelik a musi byt konfirmovany.ony su cela rodina rimokatolici aj druha strana tiez,akurat jej nastavajuci je evanjelik a on bude mat svadka katolika. tak ja fakt neviem asi pojdem len do kostola.
Odpovedať
no moja svedkyna je tiez spoluziacka zo strednej..pocas nej sme boli fakt super kamosky..a po odchode na vysku,sme sa stretli,ked sa mi dalo,kedze som sla prec..a to byvalo sice raz za cas,no snazime sa byt stale v kontakte..a dost by ma to mrzelo,ze by mi nesla aj na hostinu..
Odpovedať
Článok sa načítava...
Cauko dakujem Vam vsetkym za postrehy>potrebujem poradit baby kde by som nasla v Kosiciach topanky svadobne na nizskom opatku tak do 3cm,alebo niejake vhodne balerinky.Ja mam totiz do 190cm a nemozem mat vysoke topanky,lebo mi to aj nejde k svadobnym satam.Mam aj jedne uz topanky ale tie sa mi moc nepozdavaju a mam aj ciernu podrazku a asi 3cm opatok cely cierny a to sa asi ani nehodi k svadobnym satam.Poradte mi.
Odpovedať
Profilova fotka
prakovce...........bola tu otazka ake ma povinnosti svedkyna. na svadbe jeden zo svedkov povie svadobny prihovor k hostom a novomanzelom. :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?