Profesionály v okolí Partizánskeho

Profilova fotka
Ahojte.....neviem si dat rady.....Hladam vsetkych profikov v okoly Partizanskeho, ale zatial bezuspesne....Potrebujem fotografa, kameramana, starejsieho, dj-a, alebo kapelu, kadernicku a podobne......Vsetkych, ktory sa nejak podielaju na svadbe...Proste ako hladam, zatial ma nik neoslovil, pretoze su na kazdeho aj dobre aj zle referencie....Vedeli by ste mi prosim poradit???
Odpovedať
Odpoved na kontakty mas v internej poste.
Odpovedať
Profilova fotka
@j_ank_a my sme mali kameramana juraja bronisa z bielic, velka spokojnost, ak by si chcela vidiet nas klip, poslem IP. starejsieho sme mali Ing. Jurika z vestenic, tiez spokojnost, bol skvely :) fotila nas kamoska, fotieva skor len znamych, ale mozem ti dat kontakt aj na nu
Odpovedať
Profilova fotka
v pripade ze este stale hladate dodavatelov z partizanskeho ponukame nase sluzby ukazku nasej prace najdete v albume v pripade zaujmu nas staci kontaktovat . pracujeme s roznymi dodavatelmi v pripade zaujmu mozeme niekoho odporucit .
Odpovedať
@matej_vaclav mozno by bolo vhodne si spravit stranku, ktora by aj fungovala.
Odpovedať
Profilova fotka
@danaxi bol som to skontrolovat a stranka nam funguje ako ma , tak neviem kde je problem . ak mate zaujem vidiet nasu pracu skuste pozriet do albumu v sekcii profesionali pripadne na fb ked vam uz ta stranka nejde - co ma ovsem mrzi .
Odpovedať
@matej_vaclav len som Vas na to chcela upozornit. Ja uz mam po svadbe.
Odpovedať
Profilova fotka
@danaxi samozrejme dakujeme, kontroloval som to na viacerych pocitacoch a sranka ide tak neviem preco Vam nesla , kazdopadne dakujem :)
Odpovedať
@matej_vaclav Nejde spustit z Mac-u. Mozno Vam to pomoze.
Odpovedať
Profilova fotka
@danaxi to nebude problem lebo ja pouzivam Mac. a nejde Vam vobec ta stranka alebo len prezeranie fotiek ?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?