Pripravujete svadbu spoločne?

Vieme, že chlapi nie su až tak na tie naše svadobné prípravy, viac to prežívame my ženy. Preto by ma zaujímalo ako to máte vy s vašimi chlapmi. Zariaďujete veci spoločne, alebo to všetko chlap necháva na vás? Myslím tým, či spolu vyberáte oznamká, svadobné obrúčky, výzdobu, a iné doplnky. Sú to pre vašich chlapov zbytočnosti, alebo je to pre nich dokonca otravné? Ako to máte?
Odpovedať
tak ja keby sa mám spoliehat na chlapa este teraz nemam asi nic vybavene :) ale snazim sa ho nejak do toho aspon zapojit zohnat pohare stuhy na auto a tak :)
Odpovedať
@bella2121 a neprotestuje ked ho do toho zapájaš? pretože toho mojho všetko otravuje, že mu s tým leziem na nervy, ale ja sa ho proste pýtam na názor, že čo by sa mu páčilo, aké oznámenia, aké by chcel obručky atd.
Odpovedať
toho mojho vsetko zaujima a vo vsetkom sa chce podielat na rozhodovani... Teda, nie ze by behal a zhanal, ale to, co vyberiem chce najprv schvalit kym to objedname. On sam vyberal niekolko veci, ktore potom ukazal mne na finalne schvalenie :) Cize vlastne vsetko vyberame spolocne.
Odpovedať
ani by si neverila ako lezie na nervy ja tu stresujem co vsetko este nemame a on ze 4 dni co som doma len svadobne veci pozeram ze ci ma z toho este neporaza...vobec sa mu nechce vybavovat ohladom toho
Odpovedať
Profilova fotka
na začiatku príprav sme si povedali, "je to naša svadba" mala by byť podľa nás. takže všetko spolu rozoberáme a vzájomne sa dohodneme. ... zatiaľ jediná vec, ku ktorej sa nevyjadril sú svadobné šaty, závoj a bolerko. a ja k jeho svadobnému obleku, košeli, veste a kravate. toto sme na sebe ešte nevideli a navzájom o tom nehovoríme. Inak všetko ostatné spolu. jj...aj topánky a popolnočné oblečenie sme kupovali spolu. Ale to je aj tým, že svadbu organizujeme v inom meste (70 km od nášho bydliska) tak dávame viac vecí na jeden deň. .... ale berie to v pohode, je to také milé odreagovanie od každodených povinností :) keď objednávame veci cez net, tak tam ide zásadne jeho meno, takže stretnutia s kuriérom a poštárkou sú na ňom :) . Dokonca minulý týždeň ma prekvapil otázkou, či som už kúpila servítky na sálu (lebo u aranžérky sme sa dohodli, že tie si zoženiem sama). No nie je zlatý :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja chystam vsetko sama. Mojmu je to uplne jedno. Vyjadril sa, ze on v tom nevidi rozdiel, ci bude svadba zelena, bordova, fialova, zlta alebo modra...............a ci budeme mat ruze, margaretky, orchideu alebo ine buriny................ Jedine, do coho sa staral a sam rozhodol, bola cateringova firma a jedalny listok :-) Takze asi tak u nas.............
Odpovedať
@kraskaaa ja vybuvavujem viac menej všetko sama resp. s mojou kamoškou, svedkyňou. Jediné čo sme vyberali s priateľom boli obrúčky a ešte oblek a jeho doplnky. Inak som mu len povedala, že to a to je vybavené. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
u nás sme si to podelili :) ...jasné, že tieto srandičky ako výzdoba, necháva na mňa :D ale ja sa aj tak pýtam, ....je taký ohľaduplný, že mi s láskou a nadšením odpovie :D
Odpovedať
Uprimne skoro každému chlapovi je to jedno, akej je farba výzdoby, kvety .... len žene na tom veľmi záleží :-) Ja som skoro všetko vybavovala sama a aspoň som si to urobila po svojom, spolu sme kupovali oblek, obrúčky a zákusky, torty, víno fľaškové, alkohol a nealko. Uplne sám si kupoval topánky a čapované víno.
Odpovedať
my sme to mali rozdelené, môj muž komunikoval s DJ a spol., ja s fotografmi, on vyberal obrúčky a oznamká, keďže mne to bolo jedno aké budú :), vybral tak, že sama by som lepšie nevybrala :),tvrdý alkohol rešil on, víno ja, výzdobu nechal na mňa a ostatné, kto mal kedy čas :)
Odpovedať
Profilova fotka
Našťasie, moj chlap sa do plánovania veľmi nemontuje a mne to aj celkom vyhovuje, aspon sa nemusíme dohadovať či farba výzdoby bude taká alebo onaká. z času na čas ho do príprav zapojím, opýtam sa ho či sa mu to alebo ono páči, ale výber ostáva na mne. akurát uplne sám vybavil svadobné auto :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my vsetko vybavujeme spolu... :-) nas to bavi...
Odpovedať
Článok sa načítava...
podľa toho čoho, ale určite najviac vybavujem ja ;-), pretože vymýšľam veci "nadrámec" (detailíky, ktoré sa mi páčia a jeho by určite nenapadli). Jeho sa len pýtam na názor. Zatiaľ mi vždy povedal, čo sa mu z mojich návrhov páči a čo nie, dokonca aj pri výbere farieb stužiek na perečká sa zaangažoval, čo ma potešilo nesmierne a napr. i popolnočné šaty chce ísť vyberať so mnou (keďže tie svadobné nemohol ;-)). Každopádne som však hlavný organizátor ja :-)
Odpovedať
u nás tiež riešim všetko sama. a je to tak asi aj lepšie :) jediné, čo som ho donútila vybrať, bolo menu a obrúčky. ale tie mi len ukázal, aké by sa mu páčili. a keďže svadba je v septembi a môj drahý má na všetko čas, oblek, topánky a aj obrúčky budeme vyberať v auguste :-D na druhej strane, on vie veci vyriešiť veľmi rýchlo, takže sa stresu neobávam :)
Odpovedať
Takže u nás je to tak, že mi bolo povedané, že je to hlavne môj deň a že si to mám urobiť ako som si to vysnívala a čo sa týka výzdoby a dekorácii, tak, že ja mám tú potrebnú predstavivosť, fantáziu a on si to tak nevie predstaviť. Všetko však s ním preberám, či sa mu páči toto a toto a on sa vyjadrí, čo by radšej. Niektoré veci sme spolu vybrali a zvyšné mu navrhujem ja :) Ono je zase dobre, že sa do toho moc nestarajú a vlastne sa pridajú k tomu čo sa nám páči, ale zase asi chceme vidieť aspoň nejaké to nadšenie a zapájanie sa, či?
Odpovedať
;-) http://www.mojasvadba.sk/fotoblog/nos...
Odpovedať
Profilova fotka
ako vzdy, vyberam, rozhodujem ja /tak to nejak vyslo v nasom vztahu a nevadi to ani jednemu z nas/ , no moja polovicka musi vsetko schvalit...musi s mojim vyberom suhlasit. take ako obrucky, oznamka, zakusky, vyzdobu sme vyberali spolu. no svadobne a popolnocne saty som si vybrala sama, tak ako moj oblek.
Odpovedať
Profilova fotka
vyberam ja a jemu vzdy dám na vyber z 2-3 moznosti a spoločne sa dohodneme, ale ttan základ a všetko okolo toho ja, ale on ma ten sladky pocit, ze rozhodol :) ale je pri tom zlaty :)
Odpovedať
@martuska84 MArtuška, ak sa Ťa smiem opýtať, obrad a hostinu sa bude odohrávať v bydlisku nevesty, podľa dobrých zvykov??? my sme tiež tak, že každý z iného mesta a nejak sa nevieme zhodnúť, kde by sa to malo všetko odohrávať. U nevesty veľmi nie je kde zabezpečiť hostinu a ubytovanie pre hostí zo ženíchovej strany a u ženícha ....no, pravda je, že sa nevieme nejak zhodnúť :( ako ste to teda riešili vy??? ĎAKUJEM
Odpovedať
@ivuska21 presne tak, nadšenie by sme chceli vidieť. Ten môj o tom niekedy akoby ani neuvažoval, a pri tom to bol jeho nápad, on ma požiadal o ruku a daroval prstienok s bielym očkom ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kathy131 ahoj.......bude to u nás. no nie tak celkom. pochádzam z malej dediny a šanca, že by som zohnala nejakú sálu u nás je nulová. tak sa to bude konať v prievidzi (čo je cca 15 km od bydliska). ale odobierka a obrad bude u nás doma a v kostole v našej dedine. čo sa týka ubytovania: ja som z PD, ženích z topoľčian a hostí má z čadce a bratislavy. všetci k nim budú cestovať ráno - tak by bolo odveci ich prehánať do topoľčian, aby potom este 1 hodinu išli do prievidze (zvlášť pre tých, ktorí pojdu z čadce - nakoľko prievidzu majú po ceste :). ak pôvodne sme ženíchovu stranu chceli dať do hotela v prievidzi ale tie ubytovacie podmienky (príchod po 12 a odchod do 12) nám moc nevyhovovali. ale naštastie u nás v dedine má fara cirkevný dom, kde je možné zabezpečiť ubytovanie pre 28 + 15 ludí (postele a prístelky) a je jedno kedy prídu a kedy odídu. A nachádza sa to hned pri kostole (od môjho domu 2 minúty pešo) - takže to bude ooooveľa lepšie aj pre nich. čiže prícu na ubytovanie, majú tam možnosti sa pochystať, občerstviť a potom idú spolu ku mne na odobierku.
Odpovedať
Profilova fotka
Okrem šiat, ktoré samozrejme nemôže pred svadbou vidieť a kvetov, ktoré sú všeobecne moja srdcovka, sme vyberali všetko spoločne. Niečo som našla ja, niečo on a spoločne sme to schválili. Úplne najkrajší moment príprav pre mňa bol, keď prišli topánky, ktoré som si ja vybrala a on objednal. Už som spala, keď prišiel z práce, odokryl mi nohu a obul topánku... cítila som sa ako Popoluška!^.^
Odpovedať
pre mojho nič z toho není otrávne, dokonca je na niektore veci haklivejši ako ja (obrucky, hudba, jedlo....) mne su tieto veci celkom ukradnute, ja chcem mat len salu, saty, klipy a fotky podla svojho vyberu :-))) ale stale mi to schvali moj drahy, inak skoro vsetko ostatne nechavam nanom, kedze ja budem 5 mesiacov prec tak aj tak to bude zariadzovat sam :-)
Odpovedať
@martuska84 máte to teda pekne zorganizované. Dalo to asi dosť práce. Verím teda, že vám všetko dobre dopadne, hostia sa zabavia aj vyspia a vy šťastne vymeníte obrúčky, a šťastní budete celý život. Veľa šťastia.
Odpovedať
Profilova fotka
@kathy131 ďakujem.....rovnako to isté prajem aj vám dvom.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?