Preprava svadobných hostí z kostola. Minibusom?

neviem, ci sa tu o tom diskutovalo, ale padla nam preprava hosti z kostola do svadobky, je to v ramci bratislavy. neviete poradit nejaky kontakt na minibus, prip. autobus na prepravu asi 30-37 ludi? Cez firmy je to celkom drahe. Najlepsie, ked niekto ma vlastny bus,tu sa na cene sa da vzdy dohodnut.
Odpovedať
skus mrknut tu: http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
gabka, v sobotnajsej pravde v prilohe bratislava su uvedene autopozicovne s mikrobusmi (napisem ich nazvy, kontakty si vyhladaj cez net, resp. tel. cisla ti mozem poslat do IP ak chces): 1st car rental, aaa, auto danubius, autogold, avis, escar, jk rent a car, koreli - skus to omrknut, mozno maju aj nieco vacsie ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Keby tu náhodou niekdo vedel o nieakom mini buse v okolí Topoľčian tak nech mi dá vedieť cez IP Dakujem
Odpovedať
jej dakujem pekne baby, skusim mrknut
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
ahojte vie niekto poradit spolahlivu a cenovo dostupnu busovu prepravu. potrebujeme jeden bus z BA na vychod (okr. Sabinov). vsetky kontkaty pomozu...skusala som aj net, ale radsej sa spolahnem na nieco overene... dakujem
Odpovedať
Ahoj mikita, my sme mali super pána s mikrobusom, tak pre cca 20 ľudí. Odviezol nás, doviezol kde sme len chceli a za super cenu. Vrelo by som odporúčala. On je z Mikuláša. Ak niečo napíš cez IP. ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Aj ja potrebujem niekoho odporučiť - BA a okolie....Ďakujem :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?