Premietačka fotiek na svadbe. Kde sa dá požičať?

Ahojte, nenasla som takuto temu ak tu je, tak sa dopredu ospravedlnujem ;-) bola som na svadbe kde sa premietali fotky mladomanzelov pocas celej zabavy. Strasne sa mi to pacilo, lebo tam boli fotky aj so vseliakych zurov... Tento par to mal od DJ ja, my vsak budeme mat kapelu a nevieme kde sa to poziciava. Viem ze na to treba notebook, v ktorom tie fotky su (ktory mame) na ktory sa premietacka napaja. Viete mi stym neako pomoct?
Odpovedať
http://www.opalmultimedia.sk/devel/os... Myslis nieco taketo?
Odpovedať
no asi nieco take ale len na pozicanie, nie na kupenie.
Odpovedať
cauky,tak moj bracho mal svadbu pred par tyzdnami a my sme mu spravili prekvapko,na ich prvy tanec sme mu premiatali foto od malicka a postupne ako vyrastali a zacali spolu chodit ...a boli velmi dojati... bolo to fakt suprove.... :-) My sme si do notebooku dali fotky a spravili sme si slideshow a nas notebook sme napojili na premietacku a ked mala ich ist prva piesen tak sme to pustili...vobec to nie je zlozite,ked mas foto v notebooku, tak len stlacis enter a ide ti to same. My sme do saly isli rano pred svadbou a vsetko si tam nachistali a pozapajali a potom sme uz len poprosili DJ aby nam oznamil 10min pred prvym tancom a my sme si to isli zapnut. Potom pocas celej svadby sme este pustali videa na ktorich boli oni a to sme si tiez dali do notebooku.
Odpovedať
a odial ste mali tu premietacku? od dj-ja? inak ako prekvapko by som to brala no super!!! my by sme to chceli ako ozdobu za nas stol namiesto srdiecka( ak sa to bude dat zaranzovat aby to nazavadzalo).... s tym notebookom si poradim, to nieje zlozite, len to kde zohnat tu premietacku..
Odpovedať
no premietacka bola uz v sale,kedze oni ju tam stale maju,ale mozes sa opytat DJ ci by ti to nemohol zohnat,lebo on bude mat urcite kontakty,alebo ked tak,tak skus si to pozicat z nejakeho hotel na blizku lebo oni urcite take nieco budu mat,ak v tom hotely mavaju konferencie.... :-) vela stastia
Odpovedať
mne presne to iste urobili sestry, urobili video, ktore nam pustili, staci data projektor a platno, ony ho zohnali z nejakej skoly..skus sa opytat dobrej ucitelky, pomoze ti
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
druzicka • Včera o 22:22 ahojte, bola som na svadbe kde hrala kapela a poživali projektor ktorým boli na ste za mladomanželmi premietane ich fotografie od detstva až po sučastnosť spolu s krásnymi grafikami srdiečka prstienky a hocičo ine... Pre vytvorenie romantickej super atmosfery fakt idealna vec.. Tuto kapelu z okolia popradu vrele odporučam... už ste sa s tým niekde stretli??
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?