Prekvapenie pre družičky a manžela za plánovanie svadby

Profilova fotka
ahojte ženy, prosím Vás, plánujete nejaké prekvapenie pre družičky? napr. ako poďakovanie za pomoc pri plánovaní svadby, alebo tak? Poraďte, rada by som im niečo pripravila, ale nič ma nenapadá. a takisto pre drahého, máte niečo pripravené?
Odpovedať
@ pani_fabianova No ja som si nechala urobit pre druzicky na sashe taku ozdobku co mozu pouzit aj do vlasou aj na saty 2 v 1.ked budes mat zaujem dam ti kontakt na pani a pre draheho este nemam a hlavna druzicka bude mat na pamiatku aj kyyicku s umeych kvetou a cukrikou tu mam uz aj v albume odfotenu.
Odpovedať
Profilova fotka
@pani_fabianova my sme od nevesty dostali nadhernu brosnu a spolocensku kabelku (mali sme to aj na svadbe)....tak isto si moja kamoska nechala vysusit aj naramok druzickovsky, ja som nejak zabudla....podla mna najlepsie urobis ak im nieco kupis co vyuziju na tvojej svadbe, pokial chces nejaku druzickovsku ,,rovnosatu'', a tak isto co vyuziju aj v buducnosti....jaj a este sme dostali ramiky na fotky...hlavne ziadne somariny co tazko zapadaju prachom :-) manzelovi sprav striptiz ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som pre mojho draheho dala upiect specialnu torticku v podobe jeho oblubenej rozpravky, mala obrovsky uspech, velmi netradicna. foto mam v albume. moje druzicky som pozvala na vikend do wellnesu po svadbe a raidne sme si to tam uzili, taka babska jazda.
Odpovedať
Profilova fotka
Myslím si .. že pre tvojho nastávajúceho bude najväčší darček keď si ho vezmeš ;-) ale ak to nestačí --- ak máš peniažky... zvolila by som niečo...čo vám dá spoločné spomienky - skok bungee jumping ;-) alebo niečo adrenalinovejšie ;-) a ak je tvoj drahý milovník... tak určite sexy prádielko a zvodný tanec k tomu nezaškodí :-D :-D a baby by som zobrala na nejaký spoločný výlet ... neviem s kadiaľ pochádzaš... ale mi tu máme Bešeňovú ...alebo Turčianske teplice..(nočné kupanie 8 e na osobu ). proste nejaké kúpele kde si oddýchnete ... a kúpiš im fľašku do auta ( ty budes musieť robiť obetavého šoféra :-D ) a užijete si spoločne strávený deň... ;-) lebo ak príde bábo... tak už moc času na kamošky nebude ..treba to využiť pokial je čas
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?