Pozývať ľudí na svadbu osobne, alebo poslať pozvánku?

Profilova fotka
ako ste pozyvali hosti na svadbu ked su z ineho mesta a zdaleka?ako casovo dlho pred svadbou?davali ste spollu s pozvanim aj pozvanky alebo tie ste zasielali az neskor?Dakujem za napisanie
Odpovedať
my osobne nie, vsetko sme riesili postou. oznamenia+pozvanky sme posielali cca 2mesiace pred svadbou
Odpovedať
@lienka434 my sme pozyvali osobne, cestovali sme aj 100km...svagrina to riesila postou a vela ludi jej neprislo lebo to bolo take neosobne, ked to riesis postou tak im aspon zavolaj lebo potom nevedia ze ci maju prist s detmi atd...ale ked mas rodiny na opacnom konci Sr tak urcite postou a po telefone(aspon tak by som to robila ja)
Odpovedať
@puffu ono staci na obalku napisat napr. Zuzka a Peter Mrkvicka, manzelia Novakovci, rodina XY a ludia pochopia pre koho je pozvanka adresovana. A niekedy ani osobne pozvanie nezaruci, ze pridu naozaj LEN pozvani ;-) kazdopadne je to vec zvyklosti, u nas v rodine to zvykom nie je pozyvat osobne, niekde na dedine by ma asi ukamenovali keby som neprisla a nepozvala ich priamo.
Odpovedať
@jasminet tak ako pises je to o zvykoch v rodine..
Odpovedať
Profilova fotka
@lienka434 My sme pozyvali cca mesiac . mozno dva pred svadbou, ale vacsina ludi o tom uz davno vedela, tak to oznamenie bolo len formalita :) Boli sme aj v Prahe pozvat rodinu, najskor povedali, ze nepridu, co som bola dost nahnevana, pretoze z Ba do Prahy osobne ako je nakladné, ale nakoniec prišli. Väčšinu sme boli osobne pozvat, pre niektorých sme nechali pozvanky u ich rodicoch, napr. maminej rodine ( jej sestra, brat ) zobrala mama.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?