Pozvanie na svadbu

Kamarát ma pozval ako partnerku na svadbu jeho brata. Je vhodné takéto pozvanie prijať? Jeho brata ani nevestu nepoznám, nepoznám ani jeho rodinu až na pár bratrancov. Ak teda na tú svadbu pôjdem, aké zvoliť šaty? Mala by som aj niečo doniesť?
Odpovedať
Profilova fotka
Podla mna by bolo najlepsie sa dohodnut s kamaratom,ake zvolis saty, teda ak chcete spolu ladit. Inak nechapem otazku,ake mas zvolit saty, najlepsie take,ktore sa hodia na svadbu. A ci mas nieco doniest? Minimalne kvety a ja by som urcite aj nejake peniaze dala, patri sa to.
Odpovedať
mne by to bolo asi blbé ísť na svadbu, keby ani jedného z mladomanželov nepoznám...
Odpovedať
@achjajcoto Ahoj, nevidim dovod, preco by si pozvanie nemala prijat. Ides ako partnerka zenichovho brata, tak to snad on v rodine prekonzultoval, koho privedie. Maly darcek dones, a aj kvet na blahozelanie neveste a zenichovi.
Odpovedať
Určite dal bratovi vedieť, že si privedie partnerku, takže by som bola poctená, že ťa zavolal. Čo sa týka oblečenia, daj si jednoduché šaty - žiadna róba, ani nič letné alebo príliš sexy. Proste koktailky alebo sukňu a blúzku/top, jednoduché lodičky a kabelku. Čo sa týka daru, nedávala by som žiaden, to nech si rieši kamarát, keďže ich ani nepoznáš, nemusíš im nič dávať a až idete ako partneri, automaticky sa to berie tak, že dar ste dali spolu. Ani manželia alebo rodiny nenosia dary každý zvlášť, ale určite treba doniesť kvety na gratuláciu po obrade.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?