Potrebujem schudnúť 8 kg

Ahojte :) prosim Vas potrebujem schudnut asi 8 kg... ale vobec neviem ako na to ,,,,, bohuzial som vegetarianka ... tak neviem aku dietu by som si mala zvolit ,,,, pls nevedeli by ste mi nejak dobre poradit :D
Odpovedať
1
2
@viktoria1919 ahoj, skús detox od mačingovej, alebo sa jednoducho stravovať podľa jej receptov - sú založené na zelenine, v tých pár mäsových mäšo nahradíš sojou alebo niečim iným.. ak nie si vegánka nemala by si s tým mať väčší problém.. inak je to veľmi dobré aj po zdravotnej stránke, keďže nejde o klasickú "diétu" skôr o spôsob stravovania..
Odpovedať
Dakujem za radu :) a ked sa mozem spytat asi za kolko su vidiet vysledky ??? :)
Odpovedať
ked vynechás pečivo urobí ti to hned na váhe :) a vela cvic :-) ja mám dietu tiež tak nejem žiadne pečivo nič kysnuté a najmä nejedz zemiaky a ryžu.. má vela škrobu .. ked to vynecháš uvidiš,, ja som tak schudla pred pol rokom 9 kil a teraz som zacala zase a za 2 tyždne mám 3 kila uz dolu :)
Odpovedať
Profilova fotka
urcite nedrz ziadnu dietu !!! pisat preco by bolo nadlho, ale odporucam stranku chudnutie-ako.sk.. inak, detox od macingovej trva 28 dni, viac ho neodporuca drzat, az po nejakej prestavke. vlani v juli som ho skusala... ja som poctivo dodrziavala len prvy tyzden, druhy som uz flakala a potom som to vzdala uplne, ale schudla som asi 3 kg, z prs a bokov sli dolu 2 cm, z brucha a pasu 3-4, takze si myslim, ze funguje... ja si na rozdiel od zabka88 myslim, ze macingovej program trochu dieta je, ale ak treba rychlo nieco zhodit, je to lepsia volba ako nejaky dukan, atikinson alebo dieta z casopisu, podla ktorej si mas dat na ranajky len kavu....
Odpovedať
Profilova fotka
Odporucam Ketodiet...odskusane, ucinkuje,,::))
Odpovedať
Profilova fotka
bohuzial (?) si vegetarianka? to nemas moznost volby ci ako? no ak chces schudnut tak fitko 5x do tyzdna najprv 25 minut intenzivne cardio a potom 35min silovy trening k tomu jest stravu bohatu na bielkoviny a vyhybat sa sacharidom.....nepit a za 2 mesiace budes aka chces ;-)
Odpovedať
tak sa pridam :) najviac co mi pomohlo bola delena strava, ale ak chcem s kolegami na obed to sa proste neda... ]-( a ani ak si nechcem stale varit doma.... mne len cvicenie uz nepomaha, holt u nas vsetci bud cvicia a jedia s kontrolou a su svalnati, alebo necvicia a su gulati 8-( alebo cvicia a jedia a su gulato-svalnati =-) po vianociach uz to bolo cele zle, tak som nabehla na jedine co dodrzim a nemusim skoro nic obmedzovat (len drzim pravidlo ovocie same, maso nie okamzite s cestovinami a pod - este z delenej stravy), len jem male mnozstva a casto... obedove menu zjem za 3 hodiny dokopy, kazdu pol hodinu kusok.... nic okrem vela sladkeho nevynechavas, ani o ziadnu zlozku z potravy neprichadzas.. len nabudis telo na rychlejsi metabolizmus.... a cardio sporty holt sa nevyhnes tomu, potit, potit, potit...
Odpovedať
Profilova fotka
@viktoria1919 napíš, ako to máš teraz, čo raňajkuješ, svačíš, obeduješ, aké množstvá apod. niekto nechudne, lebo toho jedáva málo. ďalšia vec, ak si vegetariánka (ovo-lakto?, lakto?, ovo? striktná?) můžeš mať disbalanciu živín a telo nepúšťa z toho důvodu! (nedostatok ES AMK může byť len špička ľadovca)...cvičíš? čo konkrétne?ako často? akou intenzitou? s trenérom, bez trenéra? ...detox od Mačingovej, je detox, nezaberá u ľudí, kt jedia dlhodobo zdravo a pravidelne cvičia, teda aby som sa zrozumitelne vyjadrila, zaberá ako detox ale nezaberá, ako redukčný program :) ...platí: cvičiť najprv silovo 20-30 min, až tak kardio 20-30, telo ako prvý spaľuje glykogén vo svaloch, až tak siaha po glykogéne v pečeni a zároveň zrýchľuje spaľovanie tuku...alebo kardio minimálne 40-45 min v správnej tepovke (striedať so silovými tréningami- core aj povrchové svalové skupiny), resp ďalšou možnosťou sú napr. kruháče (kruhový tréning)...ak majú mať tie rady hlavu a patu + výsledok, tak je to nemožné zhrnúť do pár viet
Odpovedať
ja cvičím každý deň fitnes minimálne 30 minút, niekedy aj hodinu, podľa toho ako stíham....sladkostiam sa vyhýbam, papám 3x denne, nepijem nič sladké...nijako extra sa netýram, sem tam zhreším niečim sladkým.....takýto režim mám už od apríla 2012 a kedysi som mávala 80 kíl..schudla som na 47, teraz mám 52 pretože sa venujem silovému fitnessu a išlo mi to veľmi do svalov.....ináč nejaké extra hladovky neodporúčam, poznám veľa prípadov čo si tým pokazili zdravie
Odpovedať
Profilova fotka
ak nemas cas chodit do fitka, velmi dobre cvicenie na doma je od jillian michaels - 30 days shred (da sa najst aj na youtube), na nete je kopa pred a po fotiek bab, co cvicili. je to na 30 dni po 20 min, ale dost intenzivne, vraj sa telo tak rychlejsie nastartuje, ked mu das poriadne zabrat. je to kombinacia kardio a posilovania, nepotrebujes na to nic, hodia sa cinky, ale ja som cvicila s flasami vody a v pohode
Odpovedať
Ja som dávnejšie držala špecialnejšiu stravu na 3 týždne bola rozpísaná strava a schudla som s minimálnym cvičením 6kg. Aj napriek tomu že vyzerala pri mojej slabosti na jedlo dosť brutálne, tak som nikdy nebola hladna a dost som si pochutnala. Momentálne som po sviatkoch dačo obžerstvom na seba nahádzala, takže som znova začala s troška inou stravou, a tiež nie som hladná a kedže chcem v marci vyberať šaty tak mám už len necelé dva mesiace. Vylúčila som úplne biele pečivo a vyprážané jedlá. Kávu pijem len čiernu, sladkosti nepapkám,keď nemôžem vydržať papkám ovocie alebo kvalitnú horkú čokoládu (samozrejme že nie polku na posedenie, ale len max. dve tabličky) Stravu mám prevažne bielkovinovú, úplne som vysadila prílohy ako zemiaky, ryža, knedľa. Vždy si dávam zeleninový šalát alebo dusenú zeleninku všeho druhu :) ak nemôžem vydržať bez cestoviny tak len pohánkovú alebo špaldovú, na večeru viacmenej šaláty(s cviklou/vajciami/tuniakom/cottage/fazulkou...), omeletky vajíčka na rôzne spôsoby bez pečiva, len so zeleninou a na raňajky ovsené vločky/vajíčka/cottage so šunkou. K tomu ešte pripájam 2xtýždenne jumping a brušáky a ide to pekne dole :)
Odpovedať
Profilova fotka
@maria233 ahojky.... Mna zaujala ketodietka..... Ake mas s nou skusenosti? Ako dlho si ju drzala a kolko kil slo dole??:-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
baby ktore zacinate cvicit, nezabudajte, najefektivnejsie spalujete pri nizsich tepovych frekvenciach, takze nezabijat sa, pekne pomalym tempom pomaly kilecka dole :)
Odpovedať
Ahoj baby! Nemám osobné skúsenosti s ketodiétou, ale ak môžem poradiť...nešla by som do toho! A už vôbec nie tým štýlom, že si len niekde niečo načítam a odskúšam. Poznáte svoj zdravotný stav?! Skončila som veterinu, síce to už bolo dávnejšie a prax nerobím, ale čo si pamätám, tak ketóza je diagnóza! Strašiakom je hlavne po pôrode u dojníc, fien..je nežiadúca!! Dochádza k poškodeniu pečene, obličiek, rozvrátite si celý metabolizmus... Možno sa niektoré pozastavíte nad tým, že porovnávam človeka so zvieraťom, ale verte, nie je to rozdiel :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte..ja tiež diétu neodporúčam..ak je telo zvyknuté prijímať potraviny všetkého druhu, tak je to podľa mňa pre organizmus šok keď niečo vynecháš a napr. nebudeš jesť 2 mesiace zemiaky. pravdepodobne schudneš, ale čo sa stane keď zemiaky začneš znova jesť. podľa mna sa telo vráti do pôvodného stavu. to je len môj názor. pre mňa sú hlavné zásady: pohyb, neprejedať sa, radšej jesť často a malé porcie, zelenina, veľa tekutín (vody). viem, že to nie je jednoduché, sama sa snažím schudnúť, u mňa sú problém sladkosti, hlavne čokoláda :-p
Odpovedať
@marketagt ked sa nevies vzdat coko, prejdi na vysokopercentnu horku coko (min 70%) - pre telo je zdravsia a hlavne sa jej neda zjest tolko ako mliecnej a uspokoji chute na coko :)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzann2017 no drzala sorm len prvu fazu..2 týzdne, formou kokteilov..inak k dispozicii su aj placky, tycinky...hotove jedla...tam uz len rozhoduje cena.. kokteily su najlacnejsie..ja som za 2 tyzdne schudla 3 kg..ide to pekne...len potom prisli Vianoce...:) a uz som ani nemala kokteily, tak som prerusila.. ale dost mi zislo aj z centimetrov, tie som nemerala, ale skor citila na veciach...:) Mat zvysne eura , idem do toho opat.. :)
Odpovedať
@viktoria1919 napis mi spravu,nejde mi ti napisat.. poradim ti.. treba jest aj chlieb aj ryzu aj zemiaky.. ziadne diety..
Odpovedať
@viktoria1919 osobne si mydlim ze lepsie vyzerat nie je umerne s vahou cloveka, nie je 60kg ako 60kg.. Ja ked som aktivne cvicila vazila som 56 ale nikdy som neviterala lepsie, potom som cvicit prestala a vazila som 51, teraz som zacala opat aktivne cvicit, jest 5-6krat denne, raz za tyzden si dam aj coko, smazene, lupienky.. Nejako neriesim len neprehanam ako kedysi a vaha mi isla hore ale cm v pase, na zadku atd dole, vyzeram lepsie hoci vaha isla na 54kg.. Takze ziadne diety, zdrava vyvazena strava aspon 5krat denne a cvicenie, inak sa ro ani neda.. Tyranie tela nezmyselnymi dietami je asi to najhorsie co mozes robit.. Ja napriklad ani nenavstevujem fitko, cvicim doma bodyrock a ked cvicis pravidelne, stale posuvas hranice tvojich moznosti prve vysledky sa dostavia uz po 2-3 tyzdnoch cvicenia..
Odpovedať
odskusane na mojej mamine: za 6 mesiacov schudla jedalnickom odo mna 19 kg. teraz takto pomaham tatinovi,ktori uz za 2-3 tyzdne schudol 6 kg.. a to jedava to,co ma rad, len treba vediet ako a kolko.. len je to narocne zostavovat takto jedalnicek..treba nato cas.. ja som pred rokom pribrala 5 kg a takto som sa vratila na svoju vahu..
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzulka14 ahoj, môžem ťa aj ja poprosiť o tvoje rady...tiež by som chcela niečo zhodiť, no nikdy som žiadnu dietu nedržala a ani nechcem. No vôbec neviem ako na to. ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
neviem ci to uz niekto niekde pisal, nechce sa mi citat cele prispevky... ja som chcela pred svadbou zhodit ....a hned sa mi lepsie hybalo. .... ROZLISOVACIA DIETA...nedrzala som 90dni, iba 30 pretoze som schudla pozadovaných 5kg ...dalej som nepotrebovala, jojo efekt sa ani po 3 mes. po svadbe nedostavil :) ...jes kedy chces a kolko chces len si to rozdelis...
Odpovedať
@viktoria1919 kukni si cviky na youtube : jullien michaels 30days... obmedz vecerne holdovanie jedlu a pi vela vody...
Odpovedať
@zuzulka14 ahoj Zuzulka, aj tu Zuzulka :-). Mam v plane okresat 4 kg a zaujima ma tvoj sposob, ktorym si pomohla sebe aj rodicom. Mozes poradit? Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzulka14 tiež by ma zaujímalo, ako sa tvojim rodičom darí tak schudnúť, a pritom jedia úplne všetko.... hodíš sem nejaké rady? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Mne sa osvedčilo začať deň teplou vodou s čerstvou citrónovou šťavou, tak 3 dcl vody + šťava z polky citróna. Vypiť pol hodinku pred raňajkami. Tento zvyk zvýši metabolizmus vraj o 1/3. V každom prípade sa treba hýbať. Nie je kilo ako kilo. x-) Začala som chodiť plávať. Pod dvoch mesiacoch som mala o 4 kilá viac. Pribudla svalová hmota. Teraz mám rovnakú váhu, ako predtým rokom, ale o jednu konfekčnú veľkosť menej. Pritom žiadne diéty, neobmedzujem sa vôbec. Milujem čokoládu a neviem si deň bez nej predstaviť. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
prestaň jesť kvások - chlieb, pečivo, kysnuté cesto...mne to zatiaľ vychádza 1kg/týždeň
Odpovedať
Profilova fotka
@vevu ja som prestala jesť akekolvek pečivo už dva mesiace a váha sa ani nepohla,asi to na každeho zabera inak :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucyaa ja som bola doslova závislá na chlebe. u nás doma bol vždy na večeru chlieb, takže možno aj preto to na mňa tak dobre "vplýva". zrazu som prestala dávať telu to, na čo bolo roky zvyknuté.
Odpovedať
@zuzulka14 ahoj,aj mna zaujalo čo si pisala.Mohla by si napisat ktomu niečo viac. :-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?