Poraďte tipy a vychytávky na netradičnú svadbu

Ahojte, svadbu plánujeme až 05.05.2018, ale postupne už plánujem. :D Mám zarezervovanú miestnosť a skupinu, to je pre mňa asi najdoležitejšie. Chcela by som, aby moja svadba bola originálna nie ako bežné svadby. Žienky poraďte mi nejaké tipy a vychytávky, ktoré ste mali na svadbe alebo budete mať. Ďakujem za všetky návrhy, nápady :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@sofia611 Mozno by sa na zaciatok hodilo vytvorit si nejaku predstavu/temu/motiv svadby, potom sa uz lahsie hladaju konkretne vychytavky a vymysla sa nieco specialne. Co tak vidim na tejto stranke, objavila sa tu art deco svadba, svadba s motivom lietadielok (piloti), svadba, na ktorej boli poskladane tisicky papierovych origami vtacikov (tusim bol zenich z Azie), rozne variacie prirodnych svadieb, vintage svadba, levandulova svadba, folklorne svadby....zamyslela by som sa nad tym, co je vam obom blizke, co by vas tak vystihlo, zapracovala by som do toho mozno aj rocne obdobie, budete mat jarnu svadbu, s tym sa da pracovat :-) no a potom smer pinterest alebo rozne svadobne blogy a postupne si to cele vyskladat. Ale pre mna osobne najkreativnejsi napad, aky som tu doteraz videla, bola vyzdoba so zivymi akvariovymi rybickami vo vysokych vazach na stoloch, to mi fakt padla sanka, ze to niekoho napadlo :D
Odpovedať
Originalitu podla mna dosiahnes netradicnou vyzdobou (motivom) a zaujimavym programom.. proste vyhod alebo zredukuj klasicke tradicie a nahrad niecim nie tak beznym... vseliake hry pre hosti, program atd.. @martinaplum daj link na tu akvariovu to som nevidela este :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@aandrejjka http://www.mojasvadba.sk/catalog/vend... pardon, je to vyzdoba oslavy narodenin, ale tie rybky su top! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali bodkovanu :) taku veselú :)
Odpovedať
Profilova fotka
@miska_andy bodkovanu vyzdobu? A aku farbu?
Odpovedať
My budeme mať svadbu na ranči v Zamutove, je to krasne miesto, ale ich vyzdoba sa mi nepaci je dost gycova tak rozmyslam, ze si spravim svoju. Jakub môj priatel miluje motorky ale mat svadbu v motorkarskom style by asi nebolo moc vhodne resp. si to neviem predstavit. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@danuska262 cyklamenovo-bielu
Odpovedať
My sme mali rozpravkovu svadbu :) v style Alica v krajine zazrakov :)
Odpovedať
@sofia611 a prečo nie? Priateľ je tiež motorkár z hľadám niečo na túto tému, ale nic okrem torty a fotiek s motorkou som nič zaujímavé nenašla v tomto štýle, tak ešte zvažujem ďaľšie možnosti...obaja sme lyžiari atď. :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Profilova fotka
Ahoj, ja ju budem mat 12.5.2018 a tiez chcem mat niecim zaujimavu svadbu a preto som objednala fotobudku :-). Hostia sa zabavia, pofotia a nalepia nam fotky do svadobneho albumu+ aj oni budu mat pamiatku :-) kedze si mozu natlacit neobmedzeny pocet foto s roznymi rekvizitami. Takato zabavka stoji okolo 300€- co som zatial pozerala a podla mna to uz pri celkovej sume svadbe nezavazi :-D .
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali zimnu :) a skvele sa s tym dalo vyhrat a co je najdolezitejsie, pri kazdom rocnom sa da vyuzit co da priroda ( les) :) vybrat si nejaku temu na svadbu je podla mna velmi dobry napad, obzvlastni to celu svadbu a to je vlastne to o co ti ide :) inak sme mali fotostenu s rekvizitami a ta mala velky uspech a svadobnu hru koc, rady do manzelstva a platno na odtlacky prstov namiesto knihy hosti, takze aj hostia, ktori netancovali si nasli zabavku a nenudili sa :)
Odpovedať
@simus421 fotobunku budeme mat aj my. tiez mi to prislo ako super napad. iked ako si vsimam, tak to uz taka originalita nie je, kedze viem, ze ju na svadbe bude ma vela dievcat, no ja som aj tak nemohla odolat. hlavne je podla na vstavit na program, viem sice, ze asi nie je mozne, aby sa ludia na svadbe nudili, no mal by nejaky na osviezenie byt
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?