Poraďte autobus na odvoz svadobčanov v Trnave

Ahojte, baby nemate kontakt na nejaku overenu autobusovu dopravu,alebo aj sukromnika z TT, ktory by vozil svadobcanov? Potrebujem premiestnit hosti z kostola na hostinu a na autach sa neodvezu vsetci.Hlavne za rozumnu cenu :-)
Odpovedať
ved skus normalne sadku v trnave, nie je s tym ziadny problem.
Odpovedať
@zuzx a nevies nahodou aj ceny? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@plavko skus Bohdana on ma autobusovu dopravu, myslim, ze je to autobusova doprava Bohdan, alebo chod sa spytat do CK Helltour to je vedla optiky Morvay ako ides smerom k Bernolakovej brane, skus sa spytat tam, ci nezabezpecuju pripadne si od nich vypytaj cislo na Bohdana ;-)
Odpovedať
@zuzx @murinko60 @uk2000 @plavko Dievčence ja mam taký istý probém - ale zhánam nejaký mikrobus stačí mi tak max na 20 ludí:) neviete o niekom?
Odpovedať
A ten Bohdan ma ake autobusy? Ja budem tiez potrebovat, ale chcem aby aj nejak vyzeral. V oktobri som bola na svadbe kde sme sa viezli autobusom co sa isiel rozpadnut... @uk2000
Odpovedať
Profilova fotka
Bohdan ma pekne nove autobusy - ja som mala od neho osobne na svoju svadbu a viem ze ma aj minibus - bo ten som mala na odvoz zahranicnych hosti z letiska a na letisko to bol myslim 9 miestny. pozrite si jeho stranku bohdan.sk a zavolajte mu - budete spokojne. On je moj znamy aj nakolko som volakedy robila v CK Helltour a s nim som tiez sem tam chodievala. Takze ako dopravcu mozem odporucit. :-)
Odpovedať
@uk2000 vyzeraju velmi dobre, dakujem za tip aj ja. A ako rataju cenu prosim ta? Citam ze za km od 80 centov ci kolko, a to si rataju aj ked idu "naprazdno"? Teda myslim napriklad z tt sa musia dostat na nejaku dedinu, ked nas odvezu na svadbu, tak zasa sa asi vracaju do trnavy uz prazdni a potom rano zasa...
Odpovedať
@uk2000 dakuje super presne to potrebujem:) dakujeme určite ho budem kontaktovať
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzx @novakova2000 ja uz si presne nepamatam ako to kalkuloval bolo to pred 3 rokmi :-) ale ma tam napisane, ze kazda preprava je aj osobne kalkulovana tzv. Dohodnuta cena - tak si myslim, ze sa bude s nim dat dohodnut - urcite mu napiste a dohodnite sa. Ceny sa od r. 2009 dost zmenili takze nerada by som Vam tu pisala nieco co uz u neho nie je aktualne. Ale vacsinou to tak je ze sa rata aj cena tam a spat - tak je to aj u fotografa, videokameramana atd. ze ci uctuju prejazdene kilometre :-) tak dufam, ze som trosku pomohla
Odpovedať
@uk2000 dakujeeeem aj ja :-) toto som potrebovala nejaku osobnu skusenost :-) @zuzx ja som mala rovnaku skusenost :-D
Odpovedať
Profilova fotka
baby ja som dnes bola v sad a povedali mi ze to uz nerobia. ze si mam najst nejaku sukromnu autobusovu dopravu. no to som zvedava ako dopadnem :-)
Odpovedať
@petuska86 ja som pre istotu volala Bahdanovi a nedohovorili sme sa - takže iné aleternatívy?:)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@novakova2000 ako ze nedohovorili? ako nepacili sa ti ci co? my mame nakoniec pana hutara z hrnciaroviec ;-)
Odpovedať
@petuska86 dam ti do ip
Odpovedať
Ja som tiez kontaktovala bohdana a vsetko ma plne. Takze zhaname nieco ine, jeden tip mame, dufam ze to vyjde.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?