Plánovač -12 mesiacov do svadby

Ahojte nevesticky 🙂 na FB mi v poslednom čase vyskakuje reklama na nákup svadobného pomocníka s názvom "12 mesiacov do svadby" tak by som sa vás chcela opýtať,či to niektorá z vas má a či ste s ním spokojná...aby som si zas nepovedala že som zbytočne vyhodila peniaze za niečo úplne nepotrebné...
Odpovedať
Ahoj. Ja som to listovala v kníhkupectve a prišlo mi to ako plánovač tu na Mojej svadbe, na úvodnej stránke, akože čo máš kedy riešiť a popravde, nijak extra ma to nezaujalo, nebolo tam miesto na poznámky moc :-) ja som si kúpila Svadobný plánovač Ela a je super, všade si píšem poznámky, lepím papieriky :-) daj si do googlu obrázky "12 mesiacov do svadby" a vidíš tam pár ukážok z knihy alebo behni do kníhkupectva a prelistuj a rozhodneš sa podľa seba :-) niekto potrebuje základný časový plán, niekto si rád píše, kreslí, lepí nápady, ukladá online linky a tak :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@arasidka123 dobre ti poradila Simonka, choď si ho pozrieť a prelistuj, či to potrebuješ alebo ti to bude zbytočné. V tomto ti inak poradiť neviem, keďže ja som žiadny plánovač nemala!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?