Otázka:Ako vytlačiť mená na menovky ?

Mám kúpene kartičky - menovky ale bez mien . Ako by som na ne vytlačila mená cez tlačiareň? Sú to klasické biele trojuholníky. Dá sa to nejako v tlačiarni nastaviť? Ďakujem
Odpovedať
ja som to robila tak, že som si mená vytlačila na biely výkres a potom som lepila na menovky :)
Odpovedať
no aj aj som tak plánovala ,,, ale priatelovi sa to nepáči , ze lepšie to bude vyzerať ak to bude vytlačené priamo
Odpovedať
Profilova fotka
Aké sú rozmery tých trojuholníkov? V tlačiarni sa dajú nastaviť parametre rozmerov papiera, aj vo Worde si vieš nastaviť panel, kde prejdeš do kolónky Korešpondencia a tam si nastavíš písanie ako na obálky. A potom už len vytlačíš.
Odpovedať
vyzera to takto
Odpovedať
A rozmery 9x10 cm
Odpovedať
Profilova fotka
To je si rozmer A3. V nastaveniach tlačiarne si nájdeš tieto rozmery a takto ten papier dáš do otvoru, kam sa dáva prázdny papier.
Odpovedať
okej skusim, dakujem za radu :)
Odpovedať
To môže byť dosť problém, lebo do bežných malých tlačiarní taký malý formát ten valček ani nevezme a ak áno, ľahko sa môže zaseknúť a z druhej strany ho "nevypľuje". To je riziko kupovať prázdne menovky, a osobne tomu ani nerozumiem, lebo takéto jednoduché motívy sa dajú ľahko spraviť v počítači a pekne sa vytlačia na A4 a potom povystrihujú. Stačí si len nájsť motív na internete.... Tieto hotové menovky sú určené skôr na vpisovanie mien ručne, ale na to si málokto trúfne, predsa nie všetci vieme pekne písať a nie to ešte ozdobným písmom. Kamoška si čosi podobné kúpila v KIKe a skončili v koši a do hodiny som jej miesto nich urobila nové vo photoshope, ktoré si sama doma vytlačila a bolo po starosti.
Odpovedať
A aký je postup v photoshope? je to zložité??
Odpovedať
@adela007 ja som robila menovky vo worde..je to rýchle a jednoduché :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som si podobne menovky kupila v specialnom svadobnom obchode a napisala mena sama..rucne..krasnym gelovym perletovym perom. Zvolila som klasicke pisane pismo a bolo to fakt krasne. Robila som to dva dni pred svadbou a trvalo mi to asi 2 hodiny. Vsetci boli milo prekvapeni, ze to je rucna praca. Podaktori si ich vzali po svadbe na pamiatku domov.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?