Okrúhle stoly. Kde prenajať v Trnavskom kraji?

ahojte, neviete mi niekto poradit, kde sa daju v okoli Trnavy, Piestan, Hlohovca prenajat okruhle stoly? Na nete som nasla len Blavu a Kosice... :( Vodpred vdaka.
Odpovedať
A v Bratislave ich prenajíma aká firma? cez google mi nič nenašlo. Bella binca náhodou nie? :-|
Odpovedať
Ja som nasla: - Kapa - Elizabeth
Odpovedať
Ahoj Natali, skusala si Kursalon? Oni okruhle stoly urcite maju, tak mozno ich aj prenajimaju
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte baby, A mate odniekial aj cenniky? dakujem
Odpovedať
veru, mojou favoritkou je Bella Bianca ale v cenníku čo mi poslali, nemám cenu za prenájom stolov - okrúhlych. ak niektorá viete, pošlite mi do IP. vďaka
Odpovedať
Profilova fotka
tak kapa to robi urcite, a myslim ze aj cp services, neviem presne ako sa volaju, nasla som to tu niekde na fore...., pisala som si o cenniky asi to 5 agentur, tak dam vediet.
Odpovedať
budem ti vďačná. Kapa sa mi neozvala, a bella bianca mi dala všetko okrem stolov. na svojej svadbe ich chcem mať určite a teraz ich zháňa švagrinka.
Odpovedať
ds - poprosim ta, s tym cennikmi mysli aj na mna :)) vdaka
Odpovedať
ds aj ja by som rada cenniky :-D :-D :-D dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
urcite dam vediet, zatial len jadna agentura odpovedala, ale len chcela viac detailov, a druha ze mi odpovie na buduci tyzden..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
pucza • 10. maj 2007 o 13:58 Našla som si tu zopár príspevkov na túto tému, ale predsa by som Vás chcela poprosiť, ak má niekto z Vás tipy, odkiaľ a za koľko by sa dali prenajať okrúhle stoly s priemerom 1,8-2m, napíšte mi please... Okolie Galanty, Trnavy... Vďaka!
Odpovedať
marianna5 • 29. jún 2007 o 20:26 Vie niekto o prenajme okruhlych stolov a ich cene? Poraďte prosím... ;-) marianna5 • 30. jún 2007 o 11:26 Fakt tu nie je nikto,kto by mi poradil,kde sa daju požičať okruhle stoly na svadbu? :-( Agentura,ktora by mimala robiť vyzdobu ich nema,vraj si ich mam niekde zohnať.Nechcem velmi meniť agenturu,pretože sa mi paci ich vyzdoba. Tak prosim poraďte... :-) thudak113 • 30. jún 2007 o 21:26 zalezi od toho kde byvas... ja mam agenturu z KE, ktory mi pozicaju okruhle stoly a vyzdobia celu salu... trdlo • 30. jún 2007 o 21:33 taka tema tu uz bola - skus cez vyhladavac, ja som nasla napr. toto http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... mozno tam nieco najdes, alebo skus napisat tym babam, co tiez hladali ;-) marianna5 • 30. jún 2007 o 21:42 thudak113 ... no z KE by to asi bolo dosť drahé ;-) Skúsim niekoho vypátrať v BA. :-) lauruska • 30. jún 2007 o 23:57 marianna skusala si agenturu kapa ? oni vedia zabezpecit aj stoly skus sa dohodnut s nimi...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ja som uz nasla! Ak mate zaujem, poslem IP! :o)
Odpovedať
pucza... pošli prosím :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
tiez ma zaujima co to asi stoji, posli aj mne pls ;-)
Odpovedať
Barbulik, poslala som Ti IP. :o)
Odpovedať
dievcata, spominali ste prenajatie okruhlych stolov, mozte mi blizsie napisat, co ste vyzistili, ceny atd... Som tu prvykrat, ako sa daju posielat IP atd...alebo web stranky, ktore nechcete uverejnit kvoli reklame? Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte baby,ja som mala pozicane okruhle stoly pre 6 osob,poziciavala som to z Agrokomplexu v Nitre,ale cez agenturu,takze cena bola urcite navysena o nieco a platila som za jeden 350 SK..ale dopravu som si musela tiez zabezpecit sama. a v Nitre viem ze este stoly poziciava PKO,ale cenu neviem..snad som pomohla..))
Odpovedať
Dakujem pekne"Questions", velmi si mi pomohla. Nepozna este niekto taketo firmy v BA a okoli, prosim? Kolko sa vacsinou zmesti ludi za jeden stol, malo by to byt 6-8, vsak? Samozrejme, ze zalezi na velkosti....Dakujem.
Odpovedať
simonka2701 • Dnes o 08:46 Ahojte baby Neviete kde by prenajimali gulate stoli?Niektora tu spominala raz ze Bella bianca prenajima ale ta nie,pisala som s nou. Dakujem za info. terqa • Dnes o 08:50 asi mas na mysli okruhle stoly
Odpovedať
Profilova fotka
Pucza, prosim ta posli aj mne IP, dakujem ti
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
home.zuzana • Dnes o 17:56 Chcela by som sa poradit, mam sen mat svadobnu hostinu, kde by sme mali okruhle stoly. Mame ale 60hosti a v Bratislave ani v okoli BA neviem nic najst. Vie mi niekto poradit? pallacinka • Dnes o 18:21 Ahoj, mne hned napadla Kamila- tam ine ako okruhle stoly nemaju (a my tam budeme mat 80 ludi, 60 je asi ideal). No ako pozeram na vas datum, tak asi na nu bude neskoro :(. leishmania • Dnes o 19:08 my sme mali v kamile s okruhlymi stolmi vsetci si pochvalovali, a rezervovali sme si kamilu mesiac necely pred svadbou, ale nebola to sobota... radlinka • Dnes o 20:18 Ja milujem okruhle stoly, ale mi budeme mat malinko ludi hmm.... Takze som nasla miestnost s okruhlymi aj normalnymi (jedna velka tabula). Ked mate vela hosti, tak je super volit okruhle - perfektne sa to v sale vynima
Odpovedať
Profilova fotka
Okruhle stoly= Kursalon Piestany.
Odpovedať
Profilova fotka
+ ak chcete prenajat, agentura Kapa BA
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?