Obal svadobnej knihy

Profilova fotka
Ahojte nevestičky.. pri luskani tejto stranky som nasla vela krasnych tipov, medzi inymi aj svadobnu knihu. Tento napad sa mi zapacil natolko, ze sa pomaly pustam do vyroby tej nasej, len akosi neviem upravit obal. mala som v plane oblepit klasicky zosit s tvrdym obalom napr.latkou, na ktorej by bola vysivka (do supravy k zasnubnemu oznameniu) ale neviem to pekne zapracovat, nakolko ten povodny obal ma klzky povrch a lepidlo nedrzi.. poradite mi, ako pekne upravit obal? vdaka za kazdy tip. Deny.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, čo keby si z látky ušila na ten zošit obal - ako bývajú normálne v škole na zošity ;-) ?...len by musela byť vhodná látka a obal by musel byť nafest...
Odpovedať
Profilova fotka
vymen povodny obal...resp. oblep knihu, zosit, ktory klzky obal nemaju.. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
a čo keby si použila namiesto látky ozdobný papier (tapetu)?...alebo skombinuj potom s látkou alebo nejakými ozdôbkami...keď tento typ zošitov asi máva klzký obal...mne sa zdá, že lepiť za takýchto okolností dosť veľký povrch látky bude náročné s otáznym výsledkom =-) ...chce to skrátka asi iný zošit ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
je to mozne, ze asi kupim iny zosit - teda asi rovno kroniku.. a s tym obalom ako na zosit je to dobry napad, to by som nemusela ani lepit.. snazila som sa kupit taky zosit, co nema nejaky blby vzor, ale odkedy vladne pokemon a harry potter :-S mam problem kupit nieco normalne.. no uvidim, mam este cas. Zatial dakujem za tipy x-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte vsetky. tak - uz som kupila kroniku a uprosila buducu svokru, ze mi s tým obalom pomoze a usije ho. na mne je teda vysivka.. dam tam holubky s prstienkami ako sme mali na zasnubnom oznamku (vid album), alebo nejake srdiecka.. :-) nieco vyberiem. A teraz ma napadlo - neviete, ako by som mohla klasicky obrazok prekreslit na mriezku? aby som ho potom mohla vysit krizikom x-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?