Netradičná svadba - máte skúsenosti alebo nápady?

Ahojte, mal niekto z vás nejakú netradičnú svadbu? Nič strojené bez stresov, jednoducho zavolať najbližších niekam na spoločný výlet, alebo grill party v záhrade alebo niečo iné.... Máte nejaké nápady? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@pemo83 napadov mas urcite aj ty mnoho nie? :-) ale ja som osobne nazoru ze zena si v zivote moze obliect svadobne saty len raz tak preco si to neuzit :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@pemo83 ak mate dobry priestor v zahrade urco sa to da spojit s nejakou garden-gril-wedding party :-) a tam si mozes dat i nejake letne lahke svadobne saty. a vobec to nemusi byt formalne. Rada by som sa raz takej svadby zucastnila, no vlastnu chcem predsalen trochu formalnejsiu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Nás bolo 8 v penzióne Strachan - Ždiar a to bolo rečí okolo našej svadby, spravte si o dvoch svedkoch niekde pri mori ako sme chceli pôvodne my a vybavené 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Mala som svadby dve. Prvá väčšia cca 40 ľudí kopec nervov. Svokra robila cenzúru ...toto nie..tamto nie, mala som chuť zrušiť svadbu. Nakoniec všetci sa dobre cítili a zabavili. A druhá sa nedala porovnať s tou prvou...pohoda, žiadny stres, u svokrovcov na záhrade guláš párty, 25 ľudí a zábava do 3.00 ráno. Jediný kto nám na nej chýbal bola moja mama. :-(
Odpovedať
my sme oslavovali 2x :-) prvýkrát večera po obrade na krásnom mieste s rodinou (bolo nás 27), plná prekvapení, dojmov, skrátka spolu s nimi sme si vychutnali slávnostnú chvíľu a ja svadobné šaty :-) druhýkrát o týždeň doma na afterweddingparty, grilovačka na záhrade, bolo nás 18, srdiečková výzdoba, dobré jedlo a super zábava s kamarátmi... nemenila by som nič, akurát to, aby tie dva dni trvali dlhšie :-)
Odpovedať
Aj ja by som chcela malú svadbu tak 20-25 ľudí v nejakej restike možno trochu hudby ale nie dj. Uvažujem ci vôbec míňať na svadobné šaty 😩 Ale svadbu chcem v zime takze ja musím rozmýšľať aby mi nebola zima ale uvažovala som nad tutu sukňou, tenisky a nejaké dlhé body... Take celé uvoľnene nech to je 😂
Odpovedať
Profilova fotka
my sme chceli niečo menej tradičné a vymysleli sme to takto: obrad civilný o 18.00 večer v hoteli, kde bude aj hostina, okolo 20 hostí, ponúkli sme aj ubytovanie, z čoho sa stáva taký krátky welness pobyt, kto sa rozhodne to tak prijať a poňať...žiadne zvyky, len obrad, jedlo, budeme mať DJ, takže kto bude chcieť tancovať - môže...a celý večer vlastne voľná zábava
Odpovedať
@vlcik1 Pri mori je krásna predstava ale asi veľa vybavovačiek :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@pemo83 Už sú aj agentúry ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?