Nechať fľaše umiestnené na svadobných stoloch alebo na švédskom stole? Poraďte

Nepáči sa mi, keď sú na svadobných stoloch fľaše (alko a nealko), lebo to podľa mňa špatí výzdobu...ako ste to riešili? Alebo čo navrhujete?
Odpovedať
ahoj, my sme mali, nealko v malych sklenenych flaskach, a alko na stoloch, ale nebolo to prepchate, take akurat. Ale u kamosky na svadbe to mali tak, ze alko bolo na stoliku mimo, aj s cistymi poharikmi, vino bolo na stoloch. Bolo to krajsie ale dost neprakticke, niekto moze mat pocit, ze ho pozoruju, kolko krat sa otoci od alko stola a moze to skoncit tak, ze si flasky aj tak daju samy na stol...:o) Zavisi to aj od velkosti priestoru, ci budete mat miesto na extra stolik. Pokial to nebude uplne preplnene 2L flaskami, dala by som to znova na stoly....
Odpovedať
No u nas to bude tak, ze pri prichode do saly nebudu na stole vsetky flase, resp. budu tam len take male flase s nealkom. Aby ten prvy pohlad na vyzdobu vynikol. A potom to uz je skoro kazdemu jedno si myslim. Potom mame hospodara, ktory bude chodit popri stoloch a kazdemu donesie alko a nealko ake chce. Doteraz to tak bolo a vsetkym to vyhovovalo. Presne ako beausa pise, bola som na svadbe, kde sme si chodili brat k vedlajsiemu stolu, ale aj tak nakonice kazdy navlacil tie flase na hlavny stol a boli tam. A clovek sa blbo citil, ked isile viackrat "hore-dole"...
Odpovedať
My sme ich mali na švédskych stoloch, odporúčam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali alko a nealko vo flasiach na jednom stole a kazdy si zobral flasu aku chcel
Odpovedať
flase sme mali osobitne na jednom stole, rozlievane vody v dzbanoch boli na svadobnych.
Odpovedať
Profilova fotka
my sme pri príchode do sály nemali na stoloch žiadne flaše, postupne čašníci podľa potreby nosili a dopĺňali. bolo to v pohode.
Odpovedať
par flias vina + pre kazdeho sklenena flaska mineralky boli na stole uz pri prichode na hostinu, ostatne bolo na bocnych stoloch, kazdy si bral co potreboval, pripadne casnici doniesli a vino sa postupne z chladniciek vyberalo. a jasne, ze si potom ku koncu uz ludia brali celu flasu napr. vodky ku stolu, a preco nie? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja ich planujem dat na bocny stol...ale nechavam to na aranzerke, ktora sa na mieste dohodne aj s casnikmi....
Odpovedať
my sme mali hned na stole pre kazdeho malu sklenenu flasku mineralky a po polievke ponosili vino v dzbanoch a malinovky. ostatny alkohol bol na vedlajsom stole a kazdy si bral co a kolko chcel.
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali každá strana v rohu jeden stôl a tam bolo alko, nealko a každá strana mala zvoleného hospodára, ktorý sa staral o to, každého sa spýtal, keď sa dojedlo, kto čo bude piť a to poroznášal. My sme mali na svadobnom stole len malé fľaštičky, ktoré dáva reštaurácia, lebo fakt tie veľké fľaše špatia výzdobu :-D Posielam foto, v rohu je vidno ako boli tie stoly.
Odpovedať
podla to zalezi aj od vyzdoby stolov...ak je stol perfektne vyzdobeny az jemne prezdobeny si myslim ze tie flase by tam posobili rusivo.. podla mna taky bocny stol je asi najlepsie riesenie:-).. len potom na ten vocny stol netreba zabudnut.. stavalo sa aj ze ludia mali flase pod stolami lebo ich nebolo kde dat a potom bolo z toho nehod a nehod ..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?