Nealko! prosím poradte

prosím vás ako ste rátali nealko na svadbu? a aké nealko kupujete? minerálky, džúsy, coca colu?
Odpovedať
treba ratat cca 2 litre na hlavu ... my sme mali colu, dzusy, mineralku, myslim, ze aj fanta tam bola a potom dzbany s vodou s limetkami a matou, kedze bolo velmi teplo, po prichode do saly sa pili hlavne tieto vody, sladke sa zacalo pit az neskor k tvrdemu alkoholu
Odpovedať
Profilova fotka
No ja som na mojej svadbe zatrhla tieto lepkave napoje ako cola fanta sprite, z toho sa aj tak nikto neosviezi a ked niekto vyslovene chce nech si to kupi zvlast, budeme mat vody na stole a take dzbaniky s ovocnými limonádami co vyrabaju v restike, bude to viac osviezujuce a rozhodne aj zdravsie v takom teple :)
Odpovedať
Profilova fotka
@simonavrlikova veľmi záleží od toho kedy je svadba, keď v lete, tak vody pôjde viac. a my sme tiež mali colu, fantu, minerálku (tej najviac) a dzúsy.... @demeterka no ale k tvrdému alkoholu sú tie lepkavé vody asi najlepšie :) aspon podľa mna, jasné na osvieženie sú lepšie limonády :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lujziana my nemame taku klasicku svadbu kde sa bude do rana chlastat, my mame len veceru pre najblizsiu rodinu, tam sa chlastat nebude, dame si len vinko a pripitok a ked nahodou nejaky jeden clen bude chciet tvrde tak si ho kupi :)
Odpovedať
Profilova fotka
veľmi dobrá otázka :-) i ja musím porozmýšľať koľko toho kupím a kde.. Ale najviac minerálky bude treba :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?