Namiesto kytíc granule pre zvieratka v útulku

Profilova fotka
Baby, prosím Vás, poraďte :) Radi by sme dostali namiesto kytíc granule alebo konzervy pre psíkov a následne by sme to chceli darovať útulku v našom meste, ktorý je nesmierne aktívny v pomoci zvieratkám. Ale neviem kedy by sme mali zbierať potom tie granule, lebo keď nám budu blahoželať pred kostolom, že kde by sa to dávalo a ako to odnesieme. Proste máme problém s tým ako a kedy by sme to mohli vyzbierať? Viete nám s tým poradiť? Prosím :)
Odpovedať
ahoj my sme mali tiež granule, dali nám to hostia počas svadobnej hostiny, do auta alebo potom sme po svadbe šli zbierať :) síce boli aj kvety ale granul sme vyzbierali vyše 70kg :)
Odpovedať
Profilova fotka
ďakujem za radu :) nás zase napadlo, že keď prídu hostia ešte pred svadbou k nám, že vtedy by nám to mohli dať, ale potom ma napadlo, že čo tí, čo len prídu na obrad a budú chcieť priniesť granulky, čo potom? Ale toho by bolo asi menej a snáď do svadobného auta by sa to zmestilo, či?:)
Odpovedať
@veronika342 vieš čo záleží koľko donesú my sme rátali že budú nosiť 5 kg vracia ale viac sme mali 10-15kg :)) a tiež sme hodili do svadobného. Alebo popros niekoho kto ide autom na celú svadbu či to nehodí do svojho:)
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem moooc za radu :) si zlatá
Odpovedať
Jeeeej to je ake zlate gesto. V mojom okoli nikto nic taketo nemal a preto som ostala najprv trochu prekvapena ale samozrejme ze milo. Mozno sa taktiez inspirujem, lebo zvieratka mam velmi rada a tym v utulkoch treba pomahat
Odpovedať
Profilova fotka
Je to hrozne mile :-) Celkom si ma tymto inspirovala ale mne napadlo, ze by som pomohla macacim utulkom, lebo viem o nejakych a tiez sa im tam takato pomoc vzdy zide. My sme im povodne chceli potom nakupit sami nieco taketo lebo pravidelne posielame ale nenapadlo mi to riesit takto, ze by to mohli hostia priniest ako svadobne dary. Porozpravam sa o tom s mojim chlapom :-) Dakujem!
Odpovedať
Profilova fotka
Zaujimave gesto. Ja som sa s niecim takym veru este nestretla, no ten napad sa mi veru poriadne paci. Hlavne to bude mat aj nejaky vyznam a psikom velmi pomozu granule. Mozno by som si na hostine vyhradila taky roh a tam by som spravila z nich taku kopku. Bola by z toho aj pekna fotka a hlavne by si sa potom mohla samotnym hostom podakovat, ze granulky priniesli
Odpovedať
Uáu. a to by som sa veru nechala nahovoriť. Niečo spraviť pre tých, ktorí nám nevedia nič povedať. Isto by som radšej kúpila granule ako kyticu. Alebo by si dostala aj granule aj kyticu. Podľa mňa by tiež bolo fajn ak by si si priamo na hostine vyčlenila taký kúsok priestoru, kde by ste tie vrecia naukladali a aspoň by všetci videli, čo ste dokázali.
Odpovedať
Napad velmi pekny a hlavne s vybornym poslanim. Mna by nieco takeho nenapadlo a silno som zacala premyslat nad tym, i by som stihla nieco take zorganizovat aj na nasej svadbe. Utulkov je plno a ked uz si nik nemoze vziat od tial tych chudacikov, tak by sme im veru mohli trocha ulahcit ten pobyt v utulku :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem Vám baby za inšpirácie a pozitívne odozvy :) :) ste super!!
Odpovedať
Profilova fotka
@kicilanka to mala tak :-) a keď boli zanieť granule tak sa fotili aj so psíkmi na adopciu :-)
Odpovedať
Júj to je celkom pekný nápad. Ono by bolo fajn, ak by takéto niečo spravil aspoň každý 5 pár. Predsa len človek môže za to, že tie zvieratká v tých útulkoch končia. Tak by sme to mali brať ako také odškodnenie za to, že sme ich tam poslali a a aspoň sa posnažiť o zmiernenie a zlepšenie podmienok v útulkoch.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Aj my tak budeme mat. Ibaze granuliek maju dost, skor cistiace prostriedky a konzervy potrebuju. Tak ubezpecujem kazdeho, ze urcite nebude trapne ked pridu na svadbu so Savom v kabelke :D my to nechame vsetko asi v svadobnom aute.
Odpovedať
Profilova fotka
@zofka5 my to napokon urobíme tak, že deň pred svadbou poodnášame výslušky a hneď si poberieme aj granulky/konzervy :) A tí čo budú ubytovaní, tak to dajú dole do chaty.
Odpovedať
@veronika342 U nas bude cezpolnych asi 70% ludi, takze my vysluzky nosit nebudeme :D Ale dobre ste to vymysleli.
Odpovedať
Fíha! :) To je možno celkom zaujímavá inšpirácia na článok. ;)
Odpovedať
Perfektny napad :-. Uplne mi je luto,ze mame tak malo dni do svadby, inak by sme to tiez zahrnuli. Ale aspon z vencekoveho pojdeme nakupit my a odnesieme do utulku veci :) dakujeme
Odpovedať
Profilova fotka
@nitusiak Váš nápad je ešte lepší :) lebo dáte naozaj zo svojho :) ...ale možno by ste ešte stihli. My sme to tiež ešte len v nedeľu dali všetkým na známosť, som si to trošku odkladala, lebo som to ešte stále nemala domyslené kam to presne dať a ako to všetko urobiť :) a musím povedať, celkom fajn reakcie, čo ma fakt potešilo :) lebo trošku som sa bála, ako to vezmú a tak. Ale myslím si, že väčšinu aj potešilo, že si to vezmeme a nemusia nám to nosiť v obleku.
Odpovedať
Profilova fotka
Babyyy, tak máme to za sebou :) pozrite akú výslušku sme vyzbierali :D :D
Odpovedať
Dievčatá ako ste to hosťom povedali, že chcete granulky? Ci ste to mali v pozvanke nejak napísané? Ďakujem vám za odpovede.
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika342 je to úžasné :-) Len sa ťa chcem spýtať, vzali ti do útulku tie granulky? Lebo ja som raz kúpila v tescu (zľacnené, lebo bolo natrhnuté vrece) 20 kg pedigree a v karanténke mi ich nechceli zobrať. Že oni potrebujú kvalitné krmivo a dali mi webovú stránku, kde je balenie granúl v priemere 40-50 €. Pochybujem, že by niekto zo svadobčanov kúpil také drahé granule....
Odpovedať
Profilova fotka
@danieladorota ak mám pravdu povedať, tiež som sa tohto trošku obávala, pretože tiež som čítala na rôznych fórach, že mali takéto skúsenosti s útulkami :) preto ja som najprv napísala nášmu OZ, či by mali záujem o takúto zbierku, povedali, že áno a ďalej nešpecifikovali čo by konkrétne chceli. Vzali všetko, aj kvalitnejšie aj menej kvalitné, aj pamlsky, aj veci na čistenie, atď. :) čo ma naozaj potešilo, lebo hostia to kupovali z lásky :) tak sme mali šťastie na dobré OZ. Alebo si OZ bolo vedomé, že hostia nebudú nosiť granule v hodnote 40 EUR, možno to je iné, keď je zbierka alebo keď prinesie jednotlivec. To ma tak teraz napadlo, že možno vtedy to inak vnímajú. Ja by som odporučila, skúsiť napísať konkrétnemu OZ alebo útulku a dohodnúť sa s nimi :)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzka2105 niektorým hosťom som to povedala osobne, iným som telefonovala a vysvetlila, že iba ak mali v pláne kvetinky, tak by nás namiesto nich potešili granulky/konzervy/pamlsky/čistiace prostriedky pre útulok. Ale ak v pláne kvetinky nemali, tak sa ich to netýka :) a priniesli všetci a dokonca niektorý aj kvetinky :D ...ale ak ešte nemáš hotové oznámenia, tak možno aj do oznamka by sa to dalo dať, je to na tebe :) určite to bude super :)
Odpovedať
@veronika342 dakujem krasne. No na oznamenia mame cas este nejaky ten mesiac, aj by som to tam rada nejak vlozila, len este neviem ako. Ujo google nepomohol, budem musiet nieco vymysliet.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?