Nakup z ebay a aliexpres.

Profilova fotka
Ako je to s platenim na takychto strankach? Poobjednavala by som si rada odial veci ale bojim sa tej platby kartou. Je to bezpecne?
Odpovedať
Profilova fotka
@tatiana321 ja si objednávam z alieprex často a platím kartou, zatiaľ som nemala problém, malo by to byť cez zabezpečené stránky, ale človek nikdy nevie, však? na Ebay môžeš platiť cez paypal
Odpovedať
Profilova fotka
@tatiana321 ebay je úplne v pohode a bezpečný cez paypal, ktorý ti drží chrbát aj v prípade, že ti tovar náhodou nepríde alebo nevyhovuje popisu toho čo si kupovala. s aliexpres je to kúsok horšie ale včera som odtiaľ niečo kupovala a ponúklo mi to nejakú službu aliepay a mám dojem že je to nejaká obdoba paypalu, le nie som si tým istá. každopádne pokiaľ nakupuješ od hodikadiaľ cez paypal tak môžeš byť kludná :)
Odpovedať
Dievcata, ak objednavate cez aliexpress.com (alebo zlavadna.sk a ine), odporucam sa registrovat (zdarma) a objednavat ich cez tuto stranku: https://www.refundo.sk/?ref=21148 z kazdeho nakupu Vam vratia 1,95% spat. A teraz vam este aj za registraciu pripisu 2 EUR..proste zbierate peniazky, ktore vam potom vyplatia na ucet :)
Odpovedať
Ked si objednavate viacej roznych veci z aliexpress, tak u toho isteho vyrobcu, alebo kludne aj od roznych? Pytam sa preto, ze ked si objednam napriklad saty a bizuteriu u dvoch roznych, ci mi to pride vsetko spolu, alebo kazda polozka zvlast?
Odpovedať
alipay neodporucam.. lebo ukladat svoje udaje o karte je vzdy riziko
Odpovedať
Profilova fotka
@10nevesta10 ahoj, kazda polozka ti pridezvlast...
Odpovedať
@susipa dakujem :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?