Na ktoré svadobné veľtrhy sa oplatí ísť?

Profilova fotka
Ahojte, chcem sa opýtať či máte skúsenosti so svadobnými veľtrhmi... či ste si na nich niečo vybrali, resp. objednali. Oplatí sa ísť do NR alebo v BA na výstavisko? Ďakujem :)
Odpovedať
@dzana04 ja sa chystam tento rok na 3 veltrhy zatial, ale cisto len zo zvedavosti, kvoli nacerpaniu atmosfery a rozsireniu obzorov...neplanujem tam nic kupovat ani objednavat, kedze uz mam vlastne predstavy co a ako, ale clovek nikdy nevie co tam objavi :)
Odpovedať
ja som s kamoskou uz bola asi 3 ci 4x na svadobnom veltrhu (v BA). Za seba mozem povedat, ze sa to oplati akurat tak kvoli obruckam (vystavna zlava cca 10%) a mas tam tie hlavne salony na saty (da sa aj skusat).... oni uz vopred zverejnuju zoznam vystavovatelov, takze si uz vies spravit obraz, ze co tam mas cakat...
Odpovedať
Ja sa tiez chystam na svadobny veltrh. Este som tam nebola popravde a hadam tam bude dobre. Dufam, ze sa mi to tam oplati :-) . Som velmi zvedava a tesim sa. Ale ked vidim, ze vy ste boli spokojne zienky na veltrhu, tak to bude stat za to. nehajme sa prekvapit :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme boli minuly rok v bratislave a teda znova by som tam nesla. ziadnu inspiraciu som tam nenacerpala, vybrat sme si nic nevybrali, na skusanie obrucok sme sa ani nedostali kolko tam bolo ludi a ked som potom pozerala tu ich "zlavu" tak ked si si ich potom vyklikal na nete bolo to to iste ako na vystavisku s tou "zlavou". Mozno je to preto, lebo tam nebolo nic co sa nam pacilo :) Ale kazdpopadne ked nemas co robit tak chod, mozno sa vam nieco zapaci :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som bola v NR minulý rok a idem aj teraz. Bolo tam pár zaujímavých dodávateľov a tiež ešte nemáme tie spomínané obrúčky, tak aj tie chceme popozerať. A možno ma osloví niečo, čo ani nemám v pláne a v predstavách:-) Uvidíme...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?