Manuál svadobného dňa - priebeh od rána do rána

Zeny, na zaklade coho ste vedeli si zmanazovat cely svadobny den? Nejaky link alebo,, manual,,, odporucanie na priebeh svadby od rana az do rana? 😂🙏Lebo uz riesim svadbu na buduci rok, mam uz aj vselico zabezpečene a kupene, len neviem, ako idu aktivity po sebe.
Odpovedať
Najlepsie je ist niekomu na svadbu aby si videla, co a ako :-D Ale myslim, ze nejake manualy na nete su... Zas niektore veci su volitelne, napriklad fotit sa da aj pred aj po obrade, krajanie torty niekto robi okolo deviatej vecer a niekto to necha az na polnocne cepcenie... Videla som rozne scenare, ale tak taky idealny je mat najprv obrad a potom hostinu :-D Ostatne je na vas.
Odpovedať
Profilova fotka
my sme sa najskor s manželom dohodli, že čo na svadbe chceme a potom som to zoradila tak, jak sa mi to hodilo, celkom rozhodujúci je čas obradu a jak ďaleko je to do sály, my sme mali obrad o 14:30, pred tým som bola na vlasoch a make upe, prezliekla som sa do šiat, šli sme sa fotiť, tak bolo u nás odpytávanie a šli sme do kostola, potom treba rátať s gratuláciami a šli sme do sály, tam sme mali privítanie novomnaželov, rozbíjanie taniera, prenesenie cez prah, tak prípitok a obed, tak sme tancovali novomanželský a rodičovský tanec a tak bola voľná zábava a vedeli sme, že počas večera chceme ešte tombolu, krájanie torty, hádzanie kytice, fotenie spoločné s hosťmi a že o polnoci bude čepčenie a redový no a keď boli pauzy medzi tanečnými kolami, tak sme to takto vypĺňali :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@suzie1987 V magazíne máme k tejto téme 2 články, kde sú aj ukážky harmonogramov svadobného dňa: - http://www.mojasvadba.sk/harmonogram-... - http://www.mojasvadba.sk/priebeh-svad... Každý pár si to nakoniec prispôsobí podľa seba, ale aspoň pre predstavu to určite pomôže :)
Odpovedať
@barborka3131 a vlasy a makup zvyknu robit doma ale musite niekde ist? Viac by mi vyhovovalo doma.
Odpovedať
Profilova fotka
@suzie1987 To je na dohode s konkretnou vizazistkou
Odpovedať
Profilova fotka
@suzie1987 no podľa mňa jak sa dohodneš, mne robila slečna aj vlasy aj make up ale šla som za ňou do salónu :-)
Odpovedať
@suzie1987 s kozmetickou a kadernickou sa musis dohodnut sama. Ja ked som mala svadbu, tak sme aj s mamkou isli do salonu a tam nas aj nalicili aj ocesali. Nechceli si vsetko premiestnovat a my sme to nemali daleko, takze nam to velky problem nerobilo
Odpovedať
@suzie1987 ono niektore vizazistky robia makeupu doma, rovnako aj kadernicky, ale vacsina je ochotna k tebe prist ak bude u teba malovat/cesat aspon 5 dievcat aby sa jej to oplatilo...a ako uz pisali dievcata vyssie, najskor sa dohodnite co chcete s priatelom na svadbe a potom sa to da lahko utriedit, napriklad my sme v den svadby nemali fotenie a tak to vsetko prebiehalo jednoducho...budicek, 10:00 kadernicka, 12:00 kozmeticka, 14:00 obliekanie (u priatela cca 13:15 obliekanie a 14:00 odchod autobusom z Presova do Kosic), 14:50 prichod zenicha po mna, 15:10 cca odchod do kostola, 15:30 zaciatok obradu, 16:45 gratulacie, 17:00 prichod do saly, rozbijanie taniera, prihovor, predjedlo, polievka, tak bol prvy tanec, rodicovsky tanec, prve tanecne kolo (aby stihli pekne naservirovat hlavne jedlo), podavanie hlavneho jedla, tanecna zabava, kava cca pol hodinu po hlavnom jedle, potom krajanie torty, opat tanec a zabava, cca 21:00 manzelsky kviz, cca 22:30 unos nevesty (trval do cca 23:00 lebo som sa bala aby sa tym nenarusila zabava :D ale moje obavy boli zbytocne lebo sme mali skvelych hosti), 23:30 zaciatok redoveho a potom uz len volna zabava, kedy sme o cca 4tej rano skoncili :D pospali sme si a o 9tej budicek a pratali sme a odnasali veci zo saly :) zalezi od toho co chces na svadbe
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?