Máme urobiť veľkú alebo malú svadbu?

ahojte:D ja sa chcem opytat ze ci si mame so snubencom urobit malu svadbu alebo velku tak do 100 hosti??? vobec sa nevieme rozhodnut....:( kedze moj snubenec nema rad oslavy tak on by bol najradsej keby mame malu svadbu....lenze ja mam zase taki problem ze moja mama sa mi vyhraza ze ak neurobime velku svadbu tak mi na nu ani nepojdeemoticon lebo ona ma 8 surodencov a oco ma 6 surodencou tak si predstavte kolko ludi to bude na svadbe ....viem ze ten den by mal byt najkrajsi v mojom zivote , ale nechcem zase aby moj nastavajuci mi na svadbe furt dokola pripominal ze uz chce byt doma a nak je uz po vsetkom pritom ani tancovat sa mu nechce....somnou tancoval co sme dokopy spolu 3 roky iba 30 minut na jednej svadbe a to vse.....pre tento dovod si ani nevieme urcite presny datum.....urobit velku svadbu alebo malu len v kruhu najblizsich???
Odpovedať
my sme sa rozhodli urobiť svadbu pre cca 80 hostí, je to najbližšia rodina a priatelia, nikdy všetkým nevyhovieš, zváž aj aké máte možnosti, čo sa týka kapacity sály, aby mohli hostia priestor aj na tanec, malá svadba je tiež fajn, bola som na takej a bolo výborne, na druhej strane, veľká svadba je príležitosť stretnúť sa spolu, rodiny sa zoznámia... hlavne s pokojom, má to byť jeden z najkrajších dní v živote :) užívaj si to a prajem múdre rozhodnutie :)
Odpovedať
je to vaša svadba alebo svadba tvojej mamy? ;-)
Odpovedať
@slecna4041 takuto dilemu sme riesili aj my, ale trochu naopak. rodicia nas trochu presviedcali do malej svadby, ze zbytocne velku. my sme zase boli na vazkach, ci radsej kludne s malymi vydavkami len najblizsia rodina a obed, boli by sme ale tak malo, ze to by nebola ani tancovacka ani nic dokopy. alebo teda pozvat aj zvysok rodiny, ktora sa uz tesila na svadbu, sesternice, bratranci mali celi nadseni, mam s nimi blizky vztah, tak som si zase nevedela predstavit, ze by som v taky dolezity den mala byt bez nich a urcite by vsetci prisli minimalne na sobas zagratulovat. my sme sa nakoniec rozhodli podla seba, ze chceme tradicnu svadbu, sice jednoduchu, ale naozaj s celou rodinou, lebo by nam tam jednoducho ti clenovia chybali. bude ich 100, co uz. rodicia niekedy nataraju vselijake veci, len aby ta donutili urobit podla nich, netreba si vsimat, vacsinou ked pride na lamanie chleba, tak ich to prejde. pripadne t mozte spravit tak, ze ostanete na velkej svadbe taku hodinku a potom zmiznete na svadobnu cestu :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?