Látka na svadobné šaty. Kde ju zoženiem?

Ahojte kočky kto mi prosím poradí kde by som zohnala peknú látku na svadobné šaty? ;-) Nejaký vyšívaný tyl, čipku alebo vyšívaný satén? x-) Dajte mi tip na dobrý obchod, či veľkoobchod? Mockrát Vďaka...
Odpovedať
Motýľ, najlepší obchod na láty aký poznáme ja, je to pri justičáku v BA. Dúfam, že ma admin nezruší :-. x-)
Odpovedať
ahojte,myslim, ze ta tema tu uz je, takze asi ju admin zrusi tak, ci tak :-N ale daadi, ja som pred svojou svadbou pobehala asi vsetky metrove textily, ktore existuju...a najlepsi je KOMOLKA na Mariahilferstrasse vo Viedni. naozaj. Ja som si tam kupila vysivany saten. Mam ho aj v priravnom albume odfoteny. Este je tam aj India, kusok od Stefansdomu. A v BA to je Motyl vedla Justicaku, Koloria na Dunajskej, Anjel v Dunaji (je aj v KE).
Odpovedať
skus aj tuto temu http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
podincek a kolko Ta vysiel 1m tej tvojej latky v rakusku? je uzasna, to sa musi priznat :-o obdivujem...
Odpovedať
no baby bola som v tom motyli... nepacilo sa mi tam boli dost neprijemni... :-S prosim nema niekto ine tipy na latky na Slovensku? verim ze Vieden to isti ale aj tak... ?
Odpovedať
Profilova fotka
Daadi, ja som mala tiez site saty. Latky som najprv preskumala v BA (spominany predajna Motyl - mali tam pekne latky, ale suhlasim s tebou, pristup trocha tak odmerany). Potom v predajni hore v OD Dunaj a este jedna predajna latok za obchodom Teta. Teraz si v rychlosti nespomeniem na nazov, len viem, ze tu vyvesnu tabulu mali bielu s modrym napisom! :-D Kedze druhe bydlisko mam v Rakusku, pokukala som nieco aj tu (Salzburg). Vyber je tu naozaj velky, latku urcite zozenies. U mna ale nakoniec vyhral ten spominany obchod za predajnou Teta, nasla som tam krasny kremovy saten a k tomu cipku presne v tej istej farbe. Cenovo velmi ok, nejakych 400 Sk/ m (saten) a 550 Sk/ m (cipka). V Rakusku to bolo myslim raz tak drahe.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 rokoch
Profilova fotka
Vyskúšajte náš e-shop Selecttn, pohodlné nakupovanie kvalitných a lacných látok z domu :-) Máme látky z celého sveta, ak by ste potrebovali pomôcť s výberom - tak mi napíšte, rada Vám pomôžem.
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?