Kvalitné zlatníctvo v Košiciach? Poraďte

Ahojte baby neviete mi poradit ktore zlatníctvo na Hlavnej ulici, je najlepsie?Kde zozeniem fakt kvalitne obrucky a snubny prstienok. Diky moc.
Odpovedať
1
2
5
ahoj rubinka...skus Zlatokov...oproti Michalskej kaplnke
Odpovedať
aj ja som za zlatokov tam su slovenske vyrobky nie ako u turkov
Odpovedať
Profilova fotka
My sme si vyberali na Mlynskej - je tam len jedno zlatníctvo ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ale urcite nie Rubin rubinka :-D
Odpovedať
ani ja by som Rubin neodporucala... :-N
Odpovedať
Preco nie Rubin? Ake s nim mate skusenosti? Len by ma tak zaujimalo 8-)
Odpovedať
Pocula som uz aj od dievcat odtialto, aj od mojich znamych, ze neboli s tymto zlatnictvom velmi spokojni, sperky neboli kvalitne, vypadavali ocka z prstienkov, alebo scerneli im.
Odpovedať
Baby tak vam dakujem ze ste ma vcas varovali :-) prave takemu niecomu sa chcem vyhnuť.
Odpovedať
Profilova fotka
my mame obrucky zo zlatnictva Safir na hlavnej...urobili nam ich ake sme chceli a trvalo to asi len tyzden...a aj cena bola dobra :-)
Odpovedať
ja mam zasnubny prsten z rubinu a je stale pekny x-) vobec nsecernel,vsetkych 7 ociek mam stale tam kde maju byt.nie su v nom ziadne ryhy nic,takze podla mna to zalezi aj od stastia :-N :-)
Odpovedať
Baby a co poviete na zlatníctvo LEO GOLD? Má kvalitne výrobky?
Odpovedať
Profilova fotka
neviem, ako sa to zlatnictvo vola, ale je na hlavnej vedla obchodu Mamba (zeby ten LEO GOLD?).. ja mam odtial snubny prsten a moj priatel vraj obehol vsetky zlatnictva v KE a tam bol najlepsi pristup a vyber, on sa konkretne zaujimal o drahe kamene :-D :-D :-D a v tomto zlatnictve mu vsetko vysvetlili, co sa neda povedat o ostatnych, kde ani nemali certifikaty, vobec sa do toho nerozumeli, alebo nemali kvalitne kamienky.. ale zase moj brat ma obrucky z toho isteho zlatnictva robene podla predlohy.. taketo zakazky posuvaju dalej nejakemu zlatnikovi a s tym bol vtedy velky problem, vobec to neurobil tak ako mal, obrucky sa asi na 3krat prerabali, kym boli naozaj podla predlohy a hlavne rovnake!!! takze podla mna: ak hotove obrucky tak jednoznacne doporucujem, ak robene podla predlohy, tak asi nie, pretoze to posuvaju nie prave najsikovnejsiemu zlatnikovi...
Odpovedať
Článok sa načítava...
my sme sesterke kupili z Leo Gold prsten z bieleho zlata taky siroky,proste hruby :-N ( neviem sa vyjadrit )a asi po 2 tyzdnoch bol z neho prsten zo zlteho zlata proste biele zlato sa zcuchalo alebo co a bol zlty :-( tak sme isli tam povedali,ze to moze byt reakcia tela( oni ho vraj vycistili :-. nechapem ako),tak som si ho vzala ja na skusku na 2 tyzdne a opat zozltol,tak neviem ci biele zlato je tam nekvalitne... tot nasa skusenost,ale sestra ma odtial prsten zo zlteho zlata ten je OK ! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som dnes bola v Allure,vyber celkom pekny,pani velmi ochotna,len tomu bielemu zlatu neverim,tam sa z ineho kovu ako zo zlata objednat nedaju.Mam snubak z bieleho a uz ho mam zo zadu zosuchnuty,nie odtial. Takisto na Vianoce som dostala biely prstienok zase z ineho zlatnictva a tiez zospodu zosuchany..Ale pristup v tomto zlatnictve na jednotku ;-) Na Hlavnej,od kostola smerom k Dargovu
Odpovedať
Baby mnohe tu pisete ze prstene z bieleho zlata su nekvalitne,ste tu aj take ktore nasli zlatnictvo v KE kde bolo biele zlato kvalitne? Lebo mne by sa pacila kombinacia bieleho a zlteho tlata na zasnubny prstienok a teraz fakt neviem kde maju take ktore nezozltne alebo sa nezosucha. V tom ZLATOKOVE take nemaju? Ked pisete ze su to kvalitne vyrobky...
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam zasnubny z bieleho zlata zo zlatnictva v optime oproti intersportu :-) mam ho 1/2 roka a zatial je taky ako bol na zaciatku.... ono, biele zlato je vybielene zlte, takze uplne biele nikdy nebude. aby bolo krajsie, tak sa nam dava vrstva rodia, ktore ma farbu podobnu striebru. zial nic netrva vecne, takze vrstva rodia sa casom zochucha a ostane vybiele zlte zlato. prsten sa da ale znovu porodiovat a vyzera ako novy ;-) obrucky mame tiez biele zlato, zo zlatokovu, zatial su v krabicke, takze ci su kvalitne budem vediet az po 6.10. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
a este... matne zlato je nachylnejsie na poskriabanie, takze my mame prstene z leskleho zlata :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
chcela by som opät ozivit tuto temu... stale si myslite, ze prave tieto zlatiňnictva su dobre a rubin nekvalitny? co tak rubin v PO, je to ta ista firma? dakujem...
Odpovedať
Profilova fotka
neviem ci je v PO ten isty rubin, v tom ti neporadim.. my mame obrucky z bieleho zlata z Allure.. v Ke mam dobre skusenosti so zlatnictvom Salien na Mlynskej, tam maju kvalitne zlato.. a na zaklade skusenosti by som neodporucala zlatnictva, ktore maju v nazve priponu Gold..
Odpovedať
Profilova fotka
gabrielkap myslis zlatnictva Leo Gold na hlavnej?
Odpovedať
Profilova fotka
ano leo gold a tusim, ze este nejaky gold tam je.. viaceri znami tam uz reklamovali zlato, tak ako uz bolo spomenute, biele zlato zozltlo, kamienky povypadavali, prsten sa ohol a pod.. mozno sa najdu aj spokojni zakaznici, ale ja poznam len tych nespokojnych ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
my este nievieme kde si kupime obrucky , ale Ke to asi nebudu
Odpovedať
Profilova fotka
my sme kupili obručky zo zlatnictva Holič - v Dargove, ešte ich nenosim takže neviem povedať, ale mam od nich aj zasnubny - kombinacia žlteho a bieleho zlata s 63očkami a je krasny ako prvy den ked som ho dostala :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ikinka a kolko vas vysli?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte my mame obrucky zo zlata Lux v KE je to na hlavnej...vyber je uzasny a presne podla predstav....ceny sa daju...zalezi od toho kolko chcete investovat... my sme s nimi mali len jeden problemik a to ze nam povedali ze nas obrucky budu stat 18000sk plus minus 500sk.ked sme tam prisli povedali nam 20100sk, no to bolo na nas dost...lebo sme s tym neratali....nakoniec nam povedala ze najviac nam moze spustit na 19500sk a nakoniec z toho bolo 18600sk...takze tak, ale inak obrucky su nadherne a presne podla predstav....ozaj.....vytesujem sa s nich kazdy den... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ivka219: stali nas 16500, ale su dosť veľke, vlastne najväčšie a najhrubšie ake tam mali , aspon sa mi zda - no a tym padom su aj dost ťažke, mali vyše 12gramov :-N
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
ahojte....má niekto skúsenosti so zlatníctvom KORAL v KE?
Odpovedať
Aj my sme kupovali obrucky v zlatnictve Lux v KE.. Je to obchodik vedla Tesca na Hlavnej.. Naozaj tam maju prekrasne obrucky od vymyslu sveta.. Za nase sme platili 16.000 sk.. Moja rada ako usetrit: Ked mate doma nejake sperky, ktore nepouzivate a zbytocne vam stoja v skrini, predajte ich vo vykupe zlata (napr. na Masiarskej) a usetrite tak peniazky :) My sme predali sperky zo zlteho zlata, ktore nenosime a nepacia sa nam, dostali sme za nich 10.000 sk..
Odpovedať
tak to ste potom dobre ušetrili len ja toho zlata "zbytočného" až toľko nemám :-) ......ale počula som že v tom korale dávajú dobrú zľavu ak tam nakúpite toho viac...tak neviem či je to tak :-|
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ahoje my sme mali zasa štastie že máme známeho zlatníka ktorý je šikovný a vyrába nádherné obrúčky a za ovela nižšie ceny ako v obchodoch mrkni na =-) dusanoros... pa :-)
Odpovedať
1
2
5
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?