Kto nás naučí tancovať pred svadbou? Poraďte

Profilova fotka
neviete niekoho v Ba, kto by nas naucil tancovat???Kto by sa nam par hodin venoval....Nechceme sa strapnit a pravdupovediac tancovanie na ludovky nam moc nejde :-(
Odpovedať
myslis ako lektora?
Odpovedať
Profilova fotka
kviotecek: ano, nieco take... nechcem kurz tancovania, kde nas bude milion, to zasa nechceme take specialne, len 2-3 hodinky, kto nas nauci zaklady :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My taky nejsme kdovíjací tanečníci, já si toho už z tanečních moc nepamatuju a manžel tancování přímo nesnáší. Původně jsem taky chtěla nějaký taneční lekce (hlavně kvůli němu), jenže mi dal jasně najevo, že tančit nehodlá, tak jsem to nezařizovala. Byla jsem ráda, že svolil aspoň k 1. manželskému tanečku. :-( :-) Na svatbě jsme měli kapelu, která hrála české i "cizí" taneční písničky, rychlejší i pomalé, takže walz, tango, valčík, polku nebu chachu bysme stejně nepředvedli. Ani vlastně nikdo v rodině. Zuzi, jde o to, jestli máte v rodině tanečníky, jestli budete mít kapelu, která vám tyto styly bude hrát nebo jestli chcete jen nacvičit "na ukázku" nějaký tanec. S tím by vám mohl pomoci nějaký tanečně nadaný kamarád nebo kamarádka. :-)
Odpovedať
Taky myslím, že každá taneční škola, kde dělají taneční pro dospělé, vám umožní zaplatit si jen několik soukromých lekcí, kde se budou věnovat jen vám. Ale asi to bude stát dost, zkuste se zeptat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Zuzana_o - presne toto potrebujem aj ja. Prosim Ta, ak sa Ti niekto ozve s kontaktom, das mi tiez vediet? Popripade sa mozme dat dokopy a najat si lektora pre Vas aj nas spolu, aspon bude viac srandy a bude to stat menej :-D
Odpovedať
Profilova fotka
babeny viem o jednom panovi,ku ktoremu som chodila aj ja s manzelom a mali sme u neho sukromne hodiny...Berie 400/sk za hodinu za par(teda tak tomu bolo cez leto, ked sme my chodili) a je super, venuje sa len 1 paru a nauci vas take tie zaklady a pomoze vam zvladnut stresy z tancovania :) Ak niektora chcete kontakt, tak vam ho dam do IP.
Odpovedať
Profilova fotka
tessa! Aaaaaaaanoooooooo prosiiiiiiiiiiim! Posli mi please! Je v Blave? Dakujeeeeeeeem!
Odpovedať
Profilova fotka
tessa a odkial je? ja potrebujem niekoho z Ba, dik :-)
Odpovedať
Profilova fotka
jasne, ze Blava, aj ja Blavacka, len svadba bola mimo :) Tak vam poslem :)
Odpovedať
Profilova fotka
tessa - bola by som Ti velmi vdacna, mame praveze v rodine tanecnikov, pridu z Oravy a tak a oni velmi tancuju , budu na svadbe aj starsi ludia a nechceme pustat len moderne pesnicky...dakujeeeeeeeeeeeeem, si zlata.
Odpovedať
Profilova fotka
uz mate IP :-)
Odpovedať
Profilova fotka
orchidea - no vidis, a mozme tancovat az do rana ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Tessa diky moc!!! Ja tancovat viem, aj v subore som bola 6 rokov, len moj nastavajuci ani zatat, este, ze tam budem mat par strykov, ktori su super tanecnici...:))))))
Odpovedať
Profilova fotka
orchide, ja som bola na tom presne rovnako ako ty :-)
Odpovedať
Profilova fotka
aby som to nemala jednoduche, moj nastavajuci navyse nie je slovak a tak nema k ludovkam ani len vztah.... :-(
Odpovedať
orchidea a preco ho nenaucis ty?
Odpovedať
ja tancovat viem aj som ucila v subore tancovat ludovky lebo tam boli take drievka
Odpovedať
Profilova fotka
Kviotecek mozno sa to niekedy neda...moj manzel ma nikdy napr. nebral ako "ucitelku tanca"...vzdy sme skoncili s rehotom na zemi :-D ..Musela som nas prihlasit na sukr.hodiny aby sa naucil aspon zaklady a pak pred svadbou uz horelo a pochopil, ze uz nie je cas na sukr.hodiny tanca a tak sme sa ucili uz aj spolu... a naucili :-D
Odpovedať
Profilova fotka
juj kviotecek, ja na to nemam trpezlivost a ked ho ja chcem ucit tak stale tvrdi, ze mame cas, takto, ked zabukujem hodinu a zaplatim ;-) tak bude musiet ist a hotovo :-D
Odpovedať
Profilova fotka
tessa napis ten kontakt aj mne do IP. Dik
Odpovedať
kOčKY, ja myslím, že každá tanečná škola ma špeciálne programy pre budúcich manželov. Aspoň u nás som videla kopu ponúk na "predsavdobné hodiny tanca"...ale myslím si, že je výhodnejšie (najmä ekonomicky :-) ) požiadať niekoho z priateľov - veď to nie je až také náročné :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Niečo na túto tému nájdeš aj tu... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... Ja osobne som dostala kontakt na viacerých, ale pamätám si len dvoch: - Jagermajsterovci - sú to profíci vo svojej triede, ale i drahí... ale viacoreho báb ho tu odporúčalo - p. Mrva - u toho sme osobne boli, kvôli miestu nácvikov, sme vemi spokojní a tanec dopadol geniálne... Kontakty len do IP. Ale i v google nájdete mnostvo tanečných škôl... v závislosti od toho, kde bývate, alebo tak... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
madeleine - aj my budeme chodit tancovat k p.Mrvovi :-)
Odpovedať
Profilova fotka
zuz: môžem len doporučiť... ;-) Ale bacha, má tendenciu naučiť vás za tri hodiny aj nemožné... treba ho v nadšení trochu krotiť... my sme mali tri hodiny a chcel nás naučiť tri tance... môj drahý, úplný antitalnet ako sám tvrdí (podľa mňa má tanec v kostiach, len je lenivý :-D ) ho slušne zrušil, že potrebujeme perfektne zvládnuť valčík... tango nikto v našej rodine netancuje a polka je v pohode... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
madeleine- my budeme musiet tancovat, od priatelovej rodiny su vsetci velky tanecnici, ( aj z Oravy pridu) ja nie som moc na ludovky, ale na svadbe sa to musi a chcem sa to naucit, aby bol kazdy prekvapeny :-) a 3 hodiny Vam naozaj stacili na to, aby Vas nieco naucil? To akoze naraz 3 hodiny?
Odpovedať
Profilova fotka
Zuz: nie, boli sme tam 3 x po 50 minút. Naučil nás choreografiu na prvý manželský valčík...veľmi peknú, nie čistý valčík, ale s pekným entrance, vsuvkami a tak... bolo to perfektné... pieseň som i niekde dala... neviem kde, počkaj pohľadám... http://www.danceshopper.com/ballroom-... 11-tka pieseň... bolo to pohodlnejšie ako sa cez dve minúty vrtieť vo valčíku a zároveň pre naše rodiny dychvyrážajúce, čo sme sa to naučili... však keď pôjdete za Mrvom prvý krát, uvidíš... možno vás bude učiť to samé... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
madeleine - neviem, ako to mam pustit :-(
Odpovedať
Profilova fotka
ak nemáš nainštalovaný media plazer, asi to nespustí... prosto stačí kliknúť na linku, je tam krátka ukážka...
Odpovedať
Profilova fotka
madeleine - neviem, co s tym je, vzdy mi isli pustat pesnicky, teraz nejdu :-(
Odpovedať
Profilova fotka
hm, skúsim to stiahnuť do pc.... pošli mi do IP mail, pošlem ti to tak.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?