Košice- Hladam Kravu :)

Profilova fotka
viem, znie to divne ale hladam niekoho z okolia KE, kto chova doma zivu kravu. Mam totiz taky sen o svadobnej fotografii na luke kde sa pasie krava :)) Dakujem velmi pekne za pomoc pri hladani :)))
Odpovedať
tak toto si zabila :D :D :D :D :D :D ja už som sa chcela ponúknuť :D
Odpovedať
@anickaapetko ahoj :-) skus sa spytat dakeho veterinara, ktory robi velke zvierata tam u vas, alebo si pozri inzeraty, kto predava mlieko.. Ale aj vela "druzstevnych" krav sa pasie :-), to budes vidiet aj z auta a chod sa spytat na podnik, ci ti dovolia fotit. Ale daj si pozor, mozu byt nebezpecne!
Odpovedať
@anickaapetko škoda, že KE, lebo viem hneď o troch miestach (Kapušany a okolie), ale to máš od ruky. Ale pochodila by som dediny v okolici, možno ich niekde uvidíš
Odpovedať
@marienkakf veru, my sme boli minule na prechádzke a chcela som ich ísť pohladkať, ale tak na nás divne zazerali, hlavne jeden býk, tak sme radšej šli preč :-D
Odpovedať
@pokinka to pasli dospeleho byka :-o?! Treba byt opatrny, staci, ze zviera pohodi hlavou a moze ublizit. No ja saviac bojim kona ako kravy :-D Mi pridu viac nevyspytatelne..
Odpovedať
@marienkakf ja som frajerka a nebojím sa ničoho, pokiaľ je to za plotom :-D mňa totiž zveratká radi kušú, už mi začínal obhrýzať ruku kôň, koza, mačka je samozrejmosť... :-D preto obvidujem @anickaapetko, že sa na to dá :-) zvieratká mám rada, ale vo svadobnom by som to asi bez ohrady neriskla. Ináč by mal fotograf krásne zábery na autentickú o život utekajúcu nevestu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@marienkakf uz som pozerala kadeco aj zlate stranky:-D ale to s tym mliekom je dobry napad !! To idem hned skusit:)
Odpovedať
@anickaapetko tak v najhorsom priade je tu Krava Milka :-) Ak by si bola od nas, vedela by som niekolkych.. Ale veterinari isto vedia :-)
Odpovedať
Skus bud podla mlieka alebo jednoducho obvolaj starostov okolitych dedin ved oni by mali vediet ci sa im po dedine premava nejaka krava...ale ako tu uz bolo spominane na druzstvo by som pre spinu nesla (aspon u nas vyzera druzstvo hrozne)...a vo Vysnej kamenici nemaju kravy?
Odpovedať
@anickaapetko neviem ci poznas Skaros, ale ked pojdes cez skaros do madarska tak hned na hranici sa pasu plno kravy a je tam aj krasna luka, dedina v doline a hory. je tam krasne... skus tam :-)
Odpovedať
@anickaapetko https://www.google.sk/maps/@48.554858... https://www.google.sk/maps/@48.554967...
Odpovedať
@alfa82 este, ze mame uja gugla :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@malamargotka anoo poznaaam :)) DAKUJEM VELMI PEKNE za tip :) no musim to prezistit u fotografov ze ci to budeme stihat lebo je to navyse este cas za presuny ale uplne sa tesim tak nejako som si to predstavovala ako je to na tej fotke z googlu :) fakt vdaka :) 8-)
Odpovedať
@anickaapetko to malo ist skor pre @alfa82
Odpovedať
Profilova fotka
@malamargotka ano ano malo to byt pre @alfa82 :D dakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?