Koľko svadobných zákuskov sa zmestí do kartónu?

Mohli by ste mi poradit, kolko asi tak zakuskov sa mesti do kartonu? Jedna kamaratka mi povedala cenu za karton zakuskov a teraz si to neviem prepocitat, ci sa to oplati. Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj jahodka789, tým kartón myslíš krabicu od kureniec. Nám sa tam znestilo cca 1OO ks zákuskov.
Odpovedať
Aky karton? Velkost..
Odpovedať
Profilova fotka
jahodka :-D zakusky byvaju najroznejsej velkosti a kartony takisto :-p co keby si sa tej kamaratky spytala rovno, co tym myslela?
Odpovedať
Profilova fotka
su rôzne veľko sti kartonov a rôzne ceny zakuskov... je rozdiel karton dobošiek a karton sacher rezov.. 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak to teda je :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
chcela by som sa opytat kolko zakuskov sa priblizne objednava na osobu...pocula som ze to byva okolo 5 -8 ks a 1/4 torty na osobu...nie je to vela? lebo na svadbach sa aj tak moc sladke neje, skor do vysluzky...
Odpovedať
Ja som planovala tak 4 zakusky na osobu, no doma ma zrusili ze to je malo, tak ideme objednat 6-7 na osobu, to by malo stacit + nejake slane pecivo k tomu.
Odpovedať
Profilova fotka
ini, ja som chcela povodne 4 ks/os + dve torty, ale tiez ma doma znervoznili, ze je to malo, tak sme mali tusim 5 + tie dve torty. zakuskov ostalo fakt vela a jedna torta sa ani nenacala. ved si realne predstav, ze by si po vydatnej veceri, pri alkohole, tanci, mnozstve ineho jedla a navyse v teple mala zjest 7 porcii sladkeho.. :-| mozno trochu zavisi od velkosti, my sme mali klasicke rezy, ak su to nejake "jednohubky"... ale aj tak, vela ludi (hlavne muzov) sladke neje vobec..
Odpovedať
Profilova fotka
noooo a potom sa budu este rok skladovat v mraznicke predpokladam. najhorsie je to, ze musis brat ohlad aj na to, ze bude leto, teplo ( teda asi ), a nemozes ziadne kremove, pokial nechces svojich hosti otravit :-) hned s tym do chladu, ked to bude vylozene, aby sa netopili...no hroza :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali klimatizovanu restiku a aj tak ich casnici odnasali schovat.. samozrejme, potom som si od kamosky vypocula, ze ich odniesli prave vtedy, ked ona dostala chut.. 8-(
Odpovedať
Ahojte, poraďte mi prosím nejaké typy zákuskov na stôl a do výslužky v septembri (aby sa veľmi netopili). x-)
Odpovedať
Ja objednavam parizske rozky, opity izidor, puncove rezy, kosicky (s orechovou naplnou),.. dalsie som sa este nerozhodla. My mame svadbu v juni, mali by vydrzat. ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
babeno, to ti poradi cukrarka. my sme mali na stole len rezy (niekolko druhov), lebo som chcela, aby to vyzeralo jednotne. a vo vysluzkach vselijake. vysluzky sme davali pri odchode z oslavy, dovtedy boli v chladnicke. 30. 9. by uz nemuselo byt take teplo, aby sa vam v miestnosti zakusky topili. nejake maslovo slahackove kreacie by som asi neriskovala, ale asi ti najlepsie fakt poradi cukrarka..
Odpovedať
Profilova fotka
jee to je co ze opity izidor...strasne dobre to znie, ako ten kolacik vyzera? :-D :-D Inak ludia ja som rozmyslala ze tak 2 kolace na stol pre kazdeho + objednam nejake torty tak ak budu chciet z nich si odrezu + ked ratam, ze sa bude pre kazdeho krajat z velkej svadobnej tak je to aj dost....dokopy...
Odpovedať
Profilova fotka
my rozhodne penove zakusky a torty -nase najoblubenejsie, potom gastanove bud jazycky alebo rolady, puncove, ja mam rada este take zo zvyskov co ostane sa to niecim spoji a pojele cokoladou, zebra rezy, to ma len teraz tak narychlo ponapadavalo, budeme urcite este rozmyslat a vyberieme si z cukrarne co nam ponuknu, ahaaaa, u nas som to velmi nevidela, ale zvyknu sa robit broskyne, je to piskotove cesto zlepene lekvarom a nejakym kremom, poliate cukrarskym farbivom , vyzeraju uplne identicky a su mnamky ;-) , len neviem kde by som ich u nas dala robit--
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Babule, ja si myslim, ze 4 zakusky na cloveka musia stacit.. a plus torta. Pre istotu som do menicka zaradila aj zmrzlinu s ovocim.
Odpovedať
Rebeka, ja si to tiez myslim, tortu si davame robit my sami + urcite dalsiu urobi teta ktora pecie torty. Tiez si myslim ze chlapi velmi sladke nejedia a vlastne na svadbe sa zakusky ani nejedia, ved ked je tam toho tolko az to odradza (teda u mna to takto funguje :-D ) no moji rodicia sa boja ze bude malo, mama mi povedala ze ona sama zje zo 10 zakuskov. =-) No co s nou, tak musim doobjednat. :-D
Odpovedať
hmm, u mna to tiez tak funuje, ze ked je nastole, tak sotva zjem jeden-dva, a druhy den by som zozrala aj vagon. Skus objednat 4,5 zakusku na osobu + 6 pre maminku ;-)
Odpovedať
ja pocitam asi 500 zakuskov pre 50 osob a jedna velka 3 poschodova torta a moja mamina tvrdi, ze to bude malo..ale ako tak citam vase prispevky, tak mozno znizim ten pocet na 400...
Odpovedať
My sme sa na tom pochytili tak mi nakoniec mama povedala ze to nechava na mne. Zakusky som bola objednavat ja, no nech je spokojna tak bude toho az az. Ved si to potom mozu doma zamrazit a papat aj neskor. Da sa to nejako vyriesit. Teda som si ista ze sa toho zvysi az az.
Odpovedať
Profilova fotka
My sme objenávali 5 zákuskov na osobu, z toho dva boli také suché (linecké a kokosky), úplne to stačilo, možno aj menej by stačilo... Aj tak mi niektorí už stihli povedať, že zjedli iba jeden zákusok :-)
Odpovedať
ja som tiez chcela 4 ks na osobu + jeden maly ovocny kolac, ale mati ma dotlacila na 5 ks + maly ovocny kolac + dve mensie torty, co podla mna bude strasne vela. ale na brachovej a sesternicinej svadbe nebolo velmi co mlsat, tak aspon budu moct zmrazit a vychutnavat neskor. nasa rodina je hold na zakusky.
Odpovedať
Ved to, v ziadnom pripade by som nechcela aby bolo malo, tak radsej vela a nech sa to potom hoc aj zmrazi. My tiez zboznujeme zakusky, len si myslim ze tam prave sa toho az tak nepoje, no potom uz to pojde raz dva.
Odpovedať
Profilova fotka
tak ja mám 1000 ks koláčov + 5-6 tort. a to sa mama stále vadí že to bude málo. ]-(
Odpovedať
lara, no prave. oni rataju s tym "po tom".... a myslim, ze sa to celkom da takto ukocirovat. my sme boli predminuly vikend doma, sme testovali nejake cukrarne a ponosili domov niekolko krabic len tak, na ochutnanie. len sa tak zaprasilo, by som neverila, ako to zmizlo... :-D takze je mi jasne, ze sa to neskazi.... :-)
Odpovedať
fiha luci a kolko vas bude? zato davame male vysluzky, len 12 ks kolackov a nic ine. na uvod maly darcek.
Odpovedať
Profilova fotka
Evelyna, kontakt na cukrara v okoli TT ti posielam do IP...
Odpovedať
My davame do vysluzky 15, pre blizku rodinu mozno aj vacsie krabice, este to musim zvazit a flasu vina asi.
Odpovedať
hmm, ved to.. aby niecoho na svadbe neboo malo. A potom... Musim este s bratmi rozobrat, ze kolko mali oni zakuskov. Ale co ja viem? 4 zakusky + zmrzlina + suche+slane by malo byt tak akurat.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?