Kedy zacat s pripravami v svadobny den?

Profilova fotka
Ahojte, svadba nam zacina o 15 hodine. Hostia budu pred kostolom uz o 14:30, ja pridem az o tej 15tej priamo do kostola. Teraz planujem a premyslam. Na uces mi treba asi 2 hodiny, na malovanie pol hodinky az hodinu. Potom este na oblecenie pol hodiny. Staci ked zacnem o jedenastej so vsetkym? Ci je to stres a mam zacat uz o desiatej? Ako to mate naplanvane vy, alebo ako ste to mali (tie, co su uz vydate?)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, podľa mna aby si nebola v stresiku, začni pre istotu o niečo skorej, nech maš pri tom aj pohodičku, ja tiež planujem pre istotu skorej o niečo nech sa nemusim stresovať :) aj tak asi nebudeš spať do 11 a zobudíš sa asi skoro :)
Odpovedať
skus si tu popozrat temy,,,baby pisali, ze kadernicku mali o 8 rano!!! ale to sa isli aj fotit, kedze ty sa asi nejdes tak by som dala kadernicku na 10tu a potom kozmeticku na 12tu,,,nikdy nevies co sa moze stat vzdy ja dobre mat rezervu
Odpovedať
ahoooj my mame presne tak isto naplanovane.....vsetci az do kostola :) takze aky si dat cas zalezi na niekolkych veciach....aky zlozity chces uces...a ake licenie budes mat....ja si davam kadernicku na 9.30....potom okolo 11.00. -11.30 idem na licenie...a potom je plno casu na lahky obedik, sprchu na saskovanie s druzickami a na obliekanie sa....radsej hodinu sed s vylozenymi nohami ako stresovat a nic nestihat :)
Odpovedať
ak sa nejdes fofit,tak by to podla mna mohlo byt fajn...ale podla mna tiez do 11 nevydrzis nic nerobit :D Ja mam casovo to tak ako ty,ale predtym este 2,5-3 hodiny fotograf,cize okolo 8 chcem zacat :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lulu0902 aj ja tak plánujem, a už teraz fňukám, že sa nevyspím :( :( :( ja som totiž strašnýýýý vyspávač :-D
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali sobas tiez o 15tej ale mali sme predtym este doma odobierku. Kadernika som mala na 8 rano, ale isli sme tam tri aj s mojom maminou a prvou druzickou, takze sme sa zdrzali dlhsie. Ale tebe staci aj neskor, ale urcite by som poradila uces a licenie radsej skor ako o tej jedenastej, aby si to nemala potom na doraz. Uz ked budes ucesana a nalicena, tak si mozes doma povegetit a uvidis kedy potom zacat s obliekanim. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@meduzka18 @moniketa @lulu0902 @kikiballa @malamargotka @matkakri No ja som spachtos a minimalne do deviatej chcem spat (nie, nie som ten typ, co skoro vstane, ked sa tesi :-D ) Okrem toho chcem rano este prevetrat hlavu a ist na prechadzku so psikom a co uplne nenavidim je cakat, preto prave nechcem hodinu len tak sediet. To uz radsej stres a nestihacky :-D Moja kadernicka je aj moja vizazistka a pride ona za mnou, takze nikam nemusim chodit, co je tiez super. :-) No poradim sa este s nou. Ona povedala, ze na vsetko potrebuje 3 hodiny maximalne, takze ak zacneme o jedenastej, budem aj tak o druhej uz hotova...
Odpovedať
Profilova fotka
no tak to je obdivuhodne že sa nezobudíš skorej nervozna, to aj zavidim :D tak ked to takto citiš tak parada, aaa tu prechadzku rannu so psikom ti mooooc zavidim :)
Odpovedať
Profilova fotka
@mikema ja som taká istá, aj pred štátnicami som sa ledva zobudila na budík :-D jak je dobre, že máme taký zdravý spánok..... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
My sme to dnes rozoberali. Obrad mame az o 16:00. Rano budicek o 8:00 ranajocky v hoteli. 9:30 kadernicka tak hodinku. 10:45 makeup+obliekanie, 11:30 fotenie tak hodinku. Potom ideme domov kde sa zidu rodiny pozoznamuju sa. A o 15:00 uz chceme byt v hoteli doniest veci a dohodnut posledne detaily ako svad.pochod a pod
Odpovedať
tak ja vstávam už o 5 cca, keďže aby sa všetko stihlo musím kaderníčku už o 6 :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@moniketa Som tiez vdacna za moj spanok :-D A moj drahy je tiez taky. Ten by bol schopny spat aj do jednej a aj na tu deviatu si budeme musiet dat zopar budikov :-D :-D :-D @andromeda10 Takze na uces, malovanie a obliekanie mas 2 hodiny, ano? Ja planujem tri, tak to sa musi stihat :-) @bonnie29 O kolkej mate sobas, alebo co mas este vsetko na praci? 8-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@mikema my mame sobáš o tretej...u nás je blbé to, že bývame od seba celkom ďaleko...čiže všetky tie premiestňovačky nám zhltnú veľa času.. fotograf nám povedal, že na fotenie treba tak cca 3 hodiny...tak rátam že musíme začať fotiť ale o 9 aby sme to potom stíhali...hádam potom na svadbe nezaspím :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@bonnie29 Uf no tak toho mate dost. No u nas snad nebude chaos z toho, ze sa vsetci doteperia od neviem kadial (nik nie je od tial, kde mame svadbu...) Ale ak aj bude, pojde to mimo mna. Dufam :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@mikema my máme obrad tiež o 15-tej, z domu mi cesta na obrad bude trvať pol hodiny. Začínam ráno o deviatej kaderníčkou. Ktorej sa to zdalo priskoro. Na skúške účesu som zistila prečo, zmákla to za 45 minút a to sme ešte špekulovali, čo kde ako zdvihnúť, upraviť a akú ozdobu si ešte dokúpiť. Líčenie zvládam do pol hodiny a obliecť a do šiat tak 15 min. Z toho mi vyplýva, že na fotenie máme dosť času.
Odpovedať
Profilova fotka
my mame obrad o druhej. licit a cesat ma bude kamaratka, takze tomu davam dokopy tak hodku a pol se vsim vsudy:) ale doma na dvore(hostina bude u nas doma) musime toho este postihat dost do odchodu cize budicek o siedmej to isti, ale chystat sa zacnem az o takej jedenastej. odobierku nemame- zenich ma uvidi az v kostole. takisto fotenie bude az poobede , pripadne nedelu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?