Kedy ste začali s plánovaním svadby?

Profilova fotka
Máme este presne 164 dni a este nemáme nic vybavene :) Stihame ?
Odpovedať
@nuxy my sme sa rozhodli v januari a v maji bola svadba a stihali sme vsetko..ale nemali sme v kostole....
Odpovedať
Profilova fotka
@nuxy Ak nechceš žiadného špeci fotografa, nejakú vychýrenú sálu alebo podobne tak to stíhaš ;-)
Odpovedať
my sme sa rozhodli na zaciatku jula a svadba je o 4 dni ;), vybavene mame vsetko
Odpovedať
Profilova fotka
@nuxy my sme začali pomaly plánovať v januári, a svadba bola v auguste. ale svadby sa daju stihnut naplánovat aj za dva mesiace, takže podla mna máš dosť času, je tolko dodavatelov a taký výber, že sa nemáš čoho bát. My sme ako prve rezervovali kameramana, fotografa a dj a až potom všetko ostatné...
Odpovedať
Profilova fotka
zalezi kolko mas "prace" a volneho casu popri. videla som ze niektore kocky vedeli spravit aj za 2 mesiace krasne svadby. my mame v septembri a od jula mame takmer vsetko rezervovane, obaja studujeme denne,zaroven pracujeme, riesime byvanicko a piseme diplomovku, takze je to len na tebe co si predstavujes, o com snivas a kolko mas na to casu a energie :) krasne pripravy zelam ! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nuxy prvé telefonáty sme absolvovali presne rok pred svadbou, skôr som nechcela. Ale to sme riešili len tie hlavné veci - sála, video, foto, hudba. Doma pracujem na výzdobe, ktorú si chcem robiť sama, ale ostatné veci, ktoré len objednáme, nechávame až po novom roku... A svadba je v máji. :-) Ale dá sa to stihnúť aj za kratší čas. ;-) Pekné prípravy želám. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme sa rozhodli na začiatku septembra a svadbu máme vo februári...myslím že všetko stíhame...v prvom rade treba vybaviť sálu a ostatné už nieje problém, dnes je z čoho vyberať. Prajem krásne prípravy :-)
Odpovedať
Profilova fotka
tyzden aj pol pred svadbou.. bola malinka ale stihli by sme aj velku :Dlebo sme mali vsetko len malo ludi na svadbe.. saty torty kyticu fotografa vlasy licenie ajskusku som stihla :D podotykam v 9 mesiaci tehotenstva.. na paradu :)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@nuxy ahoj,či stíhate...URčITE!!! my sme sa rozhodli pred týždňom,že kedy a určili sme dátum a svadba bude 23.11.2013...takže už len mesiac a pár dní,takže v pohodéééé...my už len šaty a oblek a máme všetko a už len čakáme na dátum :-)))
Odpovedať
@nuxy ahoj v pohode stíhaš, mi sme skoro všetko riešili 2 mesice pred svadbou ( sála, oznámenia) 1mesiac pred svadbou ( šaty, obrúčky, zákusky, oblek, ...), 2 týždne pred svadbou mi zrušila kuchárka a kederníčka, hladala som iných, 1 týždeň pred svadbou som ešte nevedela, žeči nás zosobášia v kostole ( nechodila som do kostola každú nedelu), 4 dní pred svadbou som bola konečne komplet oblečená, 2 dny pred svadbou som riešila návleky, zatúlala sa objednávka ako keby toho nebolo málo ženích si bol kupovať topánky v deň svadby, na poslednú chvílu sa tak rozhodol, že nechce staré, minimálne mesiac som mu s tím pípila uši nech si ich kúpi. Ked máš dieta, je to o trošku tahšie :-)
Odpovedať
určite. my sme začali v lete a na jeseň sme sa brali
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?