Kedy si na svadbe vyzliecť rukavičky?

dievcata,tie co ste mali alebo budete mat biele rukavice kedy si ich date dolu a potom naspat na ruky?Hlavne tie co budu mat dlhe?dakujem za radu!!! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Mimi, ja budem mať také niše lakťov...nie však ako klasické rukavičky, ale bez prstov, iba nasunute cez stredný prst :-) takže si ich skladať nebudem :-)
Odpovedať
Ahoj. Ja som mala rukavice aj v kostole, pred obradom som si ich dala dole. To som mala take klasicke kratke rukavice - vydavala som sa v zime. No a dlhe som mala na foteni v atelieri, ale boli len take na 1 prst. A zda sa mi, ze tie by si si nemusela davat dole ani v kostole. ;-)
Odpovedať
eldzina,praveze som bola rozhodnuta si kupit rukavice a potom ma v obchode napadlo,ze moj drahy mi nenavlecie obrucku,tak som ich nekupila.Potom som niekde citala,ze si ich treba dat dolu a naspat na ruky,tak aby nedoslo k trapasu a to si neviem predstavit. :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Mimi...neviem, mne sa tie na jeden prst zdajú super, hlavné je, že ich nemusíš dávať dolu a nemusí Ťa trápiť ani to, či Ti navlečie obrúčku alebo nie...skrátka tieto sa mi zdajú fajn..
Odpovedať
to je pravda,ale tu som v obchodoch videla iba cele rukavice.Kde ich mozem doma kupit?Daju sa aj pozicat?
Odpovedať
Profilova fotka
Mimi...ja si ich požičiavam v požičovni, dokonca mi ich požičajú zadarmo...tak najlepšia je asi požičovňa
Odpovedať
dakujem,tak skusim ist do pozicovne.Svadbu mame sice v lete,bude horuco,tak si neviem predstavit mat rukavice,ale vyzera to o mnoho lepsie s nimi.
Odpovedať
Profilova fotka
A co poviete na take rukavice, čo nemaju ani taku slučku cez jeden prst, proste su akokeby rukavy, iba po lakte a su dole (pri zapästí) tak roztrihnute s maslickou........stretli ste sa uz s takymi? v salone mi ich ponukaju zadarmo, su take zvlastne, nie som rozhodnuta ktore si zoberiem.....
Odpovedať
to si neviem ani predstavit,nemas fotku?
Odpovedať
Profilova fotka
Presne tak Mimi, aj my máme v lete, ale s rukavičkami to vyzerá lepšie...ani ja si to neviem predstaviť, ale v dnešnej dobe je už možné všetko, tak verím, že také sú...bodlo by foto :-)
Odpovedať
Ad mimi Tak ja som mala rukavice z pozicovne a zda sa mi, ze u nas ich ponukali skoro kazdej, ak si prejavila zaujem a samozrejme v cene siat. Ja som si ich dala dole tesne pred obradom, cize vtedy, ked nas knaz vyzval asi takymi slovami: Drahi snubenci, chcete uzavriet manzelstvo.... a potom nasleduje to, ze snubenec vravi Ja M. beriem si Teba..... dalej to uz poznas, proste ide o to, aby si vo chvili, ked Ti snubenec ide navliect prsten nemala na rukach rukavice. Ad Zuzike Kamoska mala nieco take podobne ako ty opisuje a vyzeralo to fakt nadherne a nezvycajne a kraaaaasne. Takze ak sa ti to hodi ka satam, tak vrele odporucam. A nemusis si ich ani davat dole pocas obradu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Eldzina, aj mne sa velmi pacia, este raz ich na skuske siat pred svadbou vyskusam a ak bude vsetko ok, zoberiem 8-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
zuzike,uz som videla tie rukavicky a naozaj su nezvycajne a pritom krasne.Mne sa osobne velmi pacia!! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem mimi :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Profilova fotka
Kto mi poradí,kde mi ušijú svadobné rukavičky,také ako chcem som nikde nevidela.Ďakujem
Odpovedať
ahojte..ja mam kupene rukavicky bezprstove..a podla pocasia si ich dam..mam aj bolerko,tak uvidim..ale sestra mala tiez rukavicky a celu svadbu.. kludne ich daj dole,ked tu budu zavadziat alebo ti bude prilis teplo.. wal..ja som kupovala cez ebay a nebolo to vobec drahe :-) a daju sa poziciat aj vo svadobnych obchodoch..
Odpovedať
Profilova fotka
Vďaka,ale nie sú také aké chcem.
Odpovedať
Mne osobne sa rukavice vobec nepacia...najradsej by som si ich nedala... ale mama mi hovorila, ze by som si ich mohla dat aspon do kostola :-( tak neviem co urobim
Odpovedať
wal..a ake chces?
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala požičané, bezprstové, boli len fotenie a obrad ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Take ako mám v albume ,posledné foto
Odpovedať
Profilova fotka
ale biele
Odpovedať
to su krajkove,ze.. skus sa popozerat vo svadobnych salonoch,alebo im napis,ci maju.. ak nie,zozen si sikovnu krajcirku,ktora ti zozenie v pohode krajku a ti ich moze usit..
Odpovedať
Profilova fotka
diky
Odpovedať
pripadne ti cinsky predajcovia na ebay ti to mozu obstarat..len im musis napisat,co chces a pripadne dat aj fotku ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, ja som mala rukavice s prstami, dlhe po lakte, mala som ich po sobasi a samoz. na foteni...kupila som ich v potrebach pre divadlo v Kolorii na dunajskej ulici v BA - tu fotku v tvojom albume nevidim, ale mali tam x dlzok, farieb a materialov... 8-) a vysli ma nejakych 220 sk, mala som aj po polnoci cierne po lakte s prstami...ja rukavice milujem x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Už sú tam..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?