Kde zoženiem stan na svadbu na záhrade?

Profilova fotka
babenky ja planujem svadbu na 14.7.a kedze ju chceme mat u nas na zahrade tak s miestom problem nemam.moj jediny problem je zohnat stan v pripade zleho pocasia..viete mi prosim niektora poradit kam sa obratit a hlavne aby to bolo v normalnej cene:-))daakujem
Odpovedať
noo, bud skus nejake obchody ako baumax, hornbach alebo metro. alebo by som sa mozno isla popytat do nejakych restauracii, kaviarni, ci by ti to neprenajali. alebo sa ich spytaj kde si kupili ten stan.
Odpovedať
Profilova fotka
aj v roznych svadobnych agenturach sa da prenajat
Odpovedať
Profilova fotka
Moja daj si cez googel prenajom party stanov a vybehnu ti rozne firmy, ktore prenajimaju stany
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, pokial by si mala zaujem, ja mam jeden na predaj :) Je sice velky, 12x6 metrov, no nikdy nepouzity. Kludne ma kontaktuj cez IP, ak by si mala zaujem. Inak mozem odporucit uz len Google, ako spominala Milaciky, alebo nejake restauracie, ci dokonca mesto/obec, ktore by nieco take mohli mat k dispozicii na vsakovake akcie.
Odpovedať
neviem ci sa ti to oplati kupovat... skus agentura kasolina, myslim, ze nieco take robia. alebo si vygoogli prenajom stanov. ale asi agentura ak nemaju svoj stan, tak urcite maju vybavene lepsie ceny u takychto dodavatelov. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja mám stan, ktorý som kupovala na moju svadbu a už som ho prenajímala, veľkosť 5x8m. Ja mám svadbu 7.7.2012, tak keď chceš, na ten tvoj dátum je zatiaľ voľný. Pokojne mi napíš, keby si nič nezohnala... ;-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
lucka farkasova, chcem sa spytat kolko ludi sa ti zmestilo do tvojho stanu?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?